Dole v doliku u Adenau jsme pouštěl auto a do následného kopce jsem musel dát dvojku, aby to vůbec vyjelo 

Dole v doliku u Adenau jsme pouštěl auto a do následného kopce jsem musel dát dvojku, aby to vůbec vyjelo 

Každopádně hezké pokoukání a asi nesrovnatelně lepší samotné svezení (až na ten provoz)

To bych také jednou chtěl 

Myslím, že máte najeto mnohem víc než já. Jako popravdě na to, jak to auto bylo tvrdé, tak mi na trati přišlo gumové. Ale byl jsem tam po dvou letech, tak jsem samozřejmě hledal zatáčky a zkoušel, zda se ta hnaná náprava urve či ne. Takže bych to nechtěl hanět, kdybych tam jezdil celý den, tak bych to třeba někam k předloňským časům dotáhl...i když pochybuji. Ale co je super, že člověka úplně nemusí trápit každý divný šelest a pazvuk, klidně jsem si dal tři kola najednou 

ne sranda, byl fakt mega provoz. Já bych měl min. 20 sekund k dobru bez pouštění. Co Cupra, odjela toho celé bez problémů?

zbyla na mě jedna...

a jakej čas jsi měl ty ? 

Já musel snahu o dosažení nějakého diváckého místa vzdát, ti pohunci ve vestách byli tak nepříjemní, že jsem nedokázal nikde zaparkovat. Takže jen do Adenau na pizzu, na dvě minuty na trať, pak přiletěla odtahovka a konec, tak jsme jeli. Tím se omlouvám zbylému osazenstvu, že jsem se nerozloučil. Jinak přítelkyně 11:13, nebýt mé hysterie na sedadle spolujezdce, ještě tak minutka rezervy by tam byla, takže myslím, že dobré 

Doufám že bude vlogísek 

BTW od koho je ta fotka?
), krásně jsme pojezdili, pokecali, večer ogrilovali, no prostě nirvána. Přestože byla tentokrát nejmenší účast, nijak to nezkazilo zážitek. Díky všem bláznům, kteří se přidali a vytvořili skvělou partu.