skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Historic rallye Kramolín 2014
prohledat
344 příspěvků (zobrazeno 301 až 344) od 23.09.2014 do 24.10.2019, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> Tuner#2: -> Nwkt: dufám, že se aspoň někdo z vás se nebál a žádal o akre. Foťte chlapáci a snažte se ;). Moc rád se pokochám bejci ;)
-> T 27.09.14 20:04:20: OK, jsi vítán ;)
-> Tuner#2: chtěl bych ho,ale zase nevim kde se potkáme a jak bude auto daleko, abych ho netahal celý den v ruce :-/ asi se zastavim na kafe
-> vhml: jasný, ale s tebou se stejně nepotkam :-D jinak už mam blok jinej ( že jsem na tenhle samozřejmě zapomněl ),ale co řeknu, to platí, takže na něj dojde, pokud nepřekáží

-> vhml: jasný, ale s tebou se stejně nepotkam :-D jinak už mam blok jinej ( že jsem na tenhle samozřejmě zapomněl ),ale co řeknu, to platí, takže na něj dojde, pokud nepřekáží

-> T: a taky jsi chtěl blok motoru :-)
-> T: Chces ten kalendar a nebo se nekdy stavis u nas?
-> T: jo asi docela jo. Zatím se vždy vrací v plusu

-> vhml: takže hamoun ?
-> Luky: píši si
jak dopadl tatík, prodal dneska něco ? 

-> Luky: píši si

Já budu celý den na skocích u Kramolína
tak kam se kdo na jaké místo chystá, abych věděl, kde někoho potkám :-)
-> Tuner#2: nepobuřuj
! Sic my zúčtujem spolu!

-> Star LC20 26.09.14 17:40:48: Tak kdy se sem konečně přestěhuješ? 

Takže bohužel....úderem čtvrt byla mise Kramolín definitivně odpískána pro nedostatečnou posádku. Sere mě to, ale ve dvou je to pro nás moc drahej vejlet. Užijte si pěknou podívanou a koukejte někdo něco pořádnýho vyfotit !!! ;)
-> Eidy 26.09.14 18:06:41: Super! Tak se snad potkáme ;)
Tak to zatím vypadá, že se přijedu podívat. Na zítřejší Sázavu nějak není počasí, takže v neděli do Kramolína.
Akorát je futr hnusně.. takže pokud se vyčasí až na neděli, budu se zabývat místo poflakování u trati ovocem, trávníkama a podobnejma volovinama..
zase plzeňsko a přilehlé okolí.....klasika
škoda, určitě to bude pěkná akce

Wam povidam....nedrazdete me......:-\
-> Luky: četl jsem
-> Luky: četl jsem
Pozor, start je už v 8 ráno z důvodu zvýšeného počtu posádek
řek jsem že se nevzdáváme !! Jsme zatím 2, možná 3. potřebujem naplnit auto 4 . Odjezd v neděli brzo ráno, příjezd, nevim, někdy navečer, nebo večer. Někdo, kdo by se jel podívat z okolí Rychnova, Hradce a tak ????
Na neděli slibují hezké babí léto
kazdopadne trat zajmava ... vytazeny retardery na sterku, 2 radny kosy , 2 skoky za sebou ... a krasny klikaty (uskakany) kus trati :) ... hlavne at neprsi :) .. myslim ze na koukani to bude pekny
-> Antony: naše taky ne, to byl náš týmový nápad
Jsem zvědav na fotky z Kramolína, tak foťte, co karta bude stačit

Jsem zvědav na fotky z Kramolína, tak foťte, co karta bude stačit
-> Antony: neboj, v neděli bude kultura
a MSV v pondělí

-> MATTESS 24.09.14 21:29:22: Abys tam nejel zbytečně, veletrh začíná až v pondělí
teda pokud nejsi prodejce. .

-> Tuner#2: já bohužel ne, v neděli jedu na druhý konec republiky na MSV
-> MerHanz: no to víš, rOMAN to má na háku, když se mu to jede kilometr za barákem

-> rOMAN: upřímě, mě víc kaká ta doprava :/
a se taky jedu podivat :)
Ja se pojedu podivat.
-> Tuner#2: ještě napíšu sms v sobotu 

-> T: Mám vzít kalendář?
-> Tuner#2: : aha, já to ještě nečetl, jen jsem viděl 27-28.9.2014
tak teda v neděli se potkáme asi
tak teda v neděli se potkáme asi

-> T 24.09.14 11:02:59: Dal na co? Podívat do depa? Jede se az v neděli.
No já doufám že to neklekne někde ve vesnici abych neseděl na pivku, ale budu mávat slibuju :)
-> MerHanz: nestresuj akre dostanes v pohode 

a co sobota ? bych to viděl ráno do těch Lnářů na burzu a pak pokračovat dál :-P :-D
když pojede Luba abych se svez s ním a nebo jeslti naplníme auto, tak jo. Ale zatím to moc nevypadá. I tak by to bylo asi bez akre. Takhle na honem nevím nevím :/
Lákavé.
Tak kdo se v neděli ukáže?
www.ewrc.cz/ewrc/show.php ?id=25219&a...
Jede Šimurda, Kalista, Janota a řada dalších, takže bude myslím na co koukat. Co mě říkal hlavní pořadatel soutěže, starty po půl minutě, takže pokud nebudou záseky, tak hodně slušná podívaná.
www.ewrc.cz/ewrc/show.php ?id=25219&a...
Jede Šimurda, Kalista, Janota a řada dalších, takže bude myslím na co koukat. Co mě říkal hlavní pořadatel soutěže, starty po půl minutě, takže pokud nebudou záseky, tak hodně slušná podívaná.