skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
15. Pohofest 27-6.-29.6.2025
prohledat
808 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 14.09.2020 do 20.12.2024, založil/a OndraKrupi
-> Bukaj: osobní zkušenost mam jen když mě odešlo ložisko na spojce a nešla mě zařadit zpátečky bez chcípnutí motoru, což na sraze ocenili smíchem 

-> StepaNoFUN: samozřejmě pokud chápeš ten princip a dokážeš si srovnat otáčky. Ovšem tohle bylo bez nějakého pochopení prostě to tam nakopu 

-> OndraKrupi 12.06.22 12:17:47: Tak bez spojky se dá jezdit krásně bez cukání, ale problém je s rozjezdem na jedničku. To musíš chcípnout motor a pak zařadit za jedna a start - pokud zrovna nejedeš někde ve městě ve špičce nebo v koloně, kde se zastavuje, tak není problém

-> StepaNoFUN 12.06.22 12:25:05: Presne tak.
-> OndraKrupi: Tak když to umíš, tak spojku za jízdy nepotřebuješ a žádný skákání se nekonná. Občas jsem línej (u sériovky) tu spojku šlapat, a tak trénuju. Žádný přes zuby, žádný poskakování. A spolujezdci nechápou, že 2 pedály stačej.
-> Bukaj: viděl jsem na cestách i týpka, co buď neznal spojku a nebo ji měl odkouřenou a rval tam rychlosti bez ní a to auto skákalo jak hip hoper 

-> Eidy: neboj, pohár můžeme udělat tak ošklivý, že se majitel bude stydět a příště radši bude jezdit na tekuté dinosaury

-> OndraKrupi: Dyt byla i loni na muj popud..
Misa s tim stejne pojede, tak at ta kategorie ma aspon nejake ucastniky :D
Ale je ti neŠkoda.
Misa s tim stejne pojede, tak at ta kategorie ma aspon nejake ucastniky :D
Ale je ti neŠkoda.
-> OndraKrupi 11.06.22 22:24:58: Hlásím se do této kategorie - jízdu "na startér" jsem začal trénovat už kdysi s Plynovkou (firemní Renault Rapid 1986), když prdlo spojkové lanko a nebyl čas koupit nové, pak s Teleportem (Dacia 1307) se stejnou závadou, a poslední dobou hlavně v zimě se 130LPG, která už nemá moc kompresi a za mrazu nechytá na LPG, takže když jsem zapomněl přepnout na benzín, uchlastal jsem to na plyn a musel ze zahrady (do kopečka) vyjíždět pomocí startéru, abych následně auto pustil z kopečka k lesu...

-> pavucina 11.06.22 21:22:54: a my letos udělali kategorii pro Elektro auta
-> OndraKrupi: Samozřejme. Jen mam jeste hokej v turbech a musim vybrat správné.
Elektrika nebude, teda mohla by byt, ale nebude od skodovky, cigo slo do trhu.

Elektrika nebude, teda mohla by byt, ale nebude od skodovky, cigo slo do trhu.

-> pavucina: máme s tebou vůbec počítat

-> Eidy: ty seš někde v druhé stovce schovaný

-> saskyn2: jo tobě jsem to mazal
(P.S. mazání je za dalších 500,-Kč)

Já to asi omylem poslal 2x takže pořád 100 

-> OndraKrupi: A to tam jeste nejsem já 

překonali jsme 100 vozidel 

-> U-Geen 09.06.22 11:46:56: tak to už je moc. Ale za tu snahu se snad najde šprcka PohoŇfest 

-> OndraKrupi: za Šuzuki Šwift Šport bude bonus? :-)
-> U-Geen: Ať ti pak nikdo neprohodí Z a K...
-> U-Geen:
Šuzuki - jo to už se dá uznat 

-> OndraKrupi: přilepim si háček nad S :-)
-> U-Geen: Suzuki tam někde schováme, přijeď se taky podívat...
-> Hurdis: aha, ty jo, to jsou věci. tak budeme věřit, že vše klapne
-> U-Geen: hele, rohů je tam dost, kam to schovat
případně stačí přelepit znak ne?
Sraz přátel vozů Škoda, loni zas přijel trabant, toyota, Avia, Mitsubishi a kdo ví kdo ještě. tak se trochu rozšíříme o dalšího japonce

Sraz přátel vozů Škoda, loni zas přijel trabant, toyota, Avia, Mitsubishi a kdo ví kdo ještě. tak se trochu rozšíříme o dalšího japonce

-> OndraKrupi: Budu doufat, že to dopadne. Ne ta skarpa, ale účast. K 30.6.zasadnim způsobem měním způsob obživy, není to příliš příjemná situace. Vyndat rozdělané auto po 26 měsících z dílny by byla ta jediná správná motivace.
twl a berete Suzuki? :)
-> Hurdis: no, to je výzva!!!
mohla by být nová hlavní fotka na FB místo tvého zadku bychom tam dali tvé auto ve škarpě

-> King:
tak se mě pak nahlaš, ať tě můžu poznat osobně 

-> King: Tak to si me tam nekde odchyt, budu behat po arealu... Aspon budu priste vedet, s kym vedu debaty...
Navíc se už pár let aktivně neucastnim soutěží. Pořád tam byl stejný čas. Ale hodit do skarpy zanovni vozidlo, to byla nová výzva.

-> King: Jestli přijede pan Král na kole, tak se musím zastavit. Stejně jezdím obvykle pátek, sobota, neděle na otočku co garáž dá.
-> Hurdis 06.06.22 10:36:43: Na RS se pripadne vyprdni, ja mam v planu prijet poprve a na kole :-)
Těsně před srazem by mohlo být po dvou letech hotové RS. To bych přijel. Jinak poprvé po 18 sezonách vynechám. Není teď zrovna dobré období.
-> Enggik: tak zas to bude dobře pohnojené 

-> kraska98: Jenže tímhle stylem pak prochč...e časem celej areál
A to aby Ondra za dalších 10let hledal novej areál, protože nebudete chtít nikde stát
-> Jumbo: Že děkujem
Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem..
Opovaž se, bez FOLLOW ME už by to nebylo ono

Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem..
Opovaž se, bez FOLLOW ME už by to nebylo ono

-> Vojťas 01.06.22 13:51:06: Z toho nemám strach, dravci si dobrou kořist vyslídí, i když je zalezlá v houští

-> EDoZoNe: -> Tom Troll: Degeš pásmo rezervováno dle plánku
-> Enggik: Počítám s váma hend vedle nich...
Už se mi to pěkně plní... Ještě párkrát vás to tam naučím a pak budu jenom sedět na židli a každý už bude vědět, kam má jet...
Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem...
-> Enggik: Počítám s váma hend vedle nich...
Už se mi to pěkně plní... Ještě párkrát vás to tam naučím a pak budu jenom sedět na židli a každý už bude vědět, kam má jet...
Nebo si koupím drona a budu navigovat Dronem...

-> Enggik: Vem Avii, alespoň bude za co chodit na zachod 

-> Jumbo: Určitě strana k silnici
Co tak počítám tak asi 5 aut.
Já osobně teda opět nevím, zda letos budu zas ,,zamořovat" s Avií, nebo už taky konečně vytáhnu nějakou škodnou, v tom případě i se Skifem.

Já osobně teda opět nevím, zda letos budu zas ,,zamořovat" s Avií, nebo už taky konečně vytáhnu nějakou škodnou, v tom případě i se Skifem.
-> Enggik: Z které strany k degešákům a kolik aut tam mám rezervovat?
-> EDoZoNe:
A nepodceňuj malůvky od Edy! Hotovej Picasso
Zbytek bez komentáře, ty ,,kůle"

A nepodceňuj malůvky od Edy! Hotovej Picasso

Zbytek bez komentáře, ty ,,kůle"

-> Enggik: Mně to bylo hned jasný, že se zase budete chtít přisrat k naší kůl partě
Ale ne, osobně budu jedině rád, když se nám zase podaří stát u sebe
A nepodceňuj malůvky od Edy! 

-> Tom Troll:
Roh je pod svahem za horizontem od akce a prochcanej. Snad nám tam letos nezabloudi Slováci.
Malovánka od Edy?? Kam že se to chystáte přemístit?
Asi bych neviděl problém (a snad ani zbytek bandy) se zas nějak seskupit k vám
Roh je pod svahem za horizontem od akce a prochcanej. Snad nám tam letos nezabloudi Slováci.

Malovánka od Edy?? Kam že se to chystáte přemístit?

Asi bych neviděl problém (a snad ani zbytek bandy) se zas nějak seskupit k vám

registraci spustíme zítra večer, tak kdo bude první?