skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy - podzim 2006
-> Vojtik: inu proč ne
Ještě mám jeden takovej návrh, jestli budu vypadat jako blbec, tak na mě neřvěte, ale napadlo mě, jestli by nešlo, aby si každý dal do auta svou jmenovku, páč třeba já jedu poprvé a téměř nikoho osobně neznám a zřejmě nejsem sám.
budou tam fungovat místní kiosky?
Vemte i nejakej gril
Cim vic grilu tim lip alespon se nebudou muset cekat fronty na ugrilovani flakoty

-> Karlos:

chlapy a proč budete vozit dříví do lesa? vždyť stačí vzít pilku a pokácet si strom na místě...

-> nismouš kosák 77 atd.: Nějaký dříví bych snad uvezl.. Ale né pro celej Klůček

kdo veme dřevo?
-> havlik:

-> Karlos: sakra

Tak grilovačka bohužel nevyjde, dnes mi volal Aleš.. Ale když si přivezete buřty, oheň uděláme !
-> nismouš kosák 77 atd.: já si s tebou v noci povídat nechci já chci spát

-> havlik: to si povíme

-> nismouš kosák 77 atd.: v noci spíš

-> xtuner: no jo ale v noci!!!

www.windguru.cz/index.php
?sc=5
Dejte si Máchovo jezero a modlete se, ale většinou přesně to předpoví tam max. 1 - 2 dni dopředu. Na tenhle víken na začátku minulého taky hlásili déšť a nakonec bylo krásně.
Dejte si Máchovo jezero a modlete se, ale většinou přesně to předpoví tam max. 1 - 2 dni dopředu. Na tenhle víken na začátku minulého taky hlásili déšť a nakonec bylo krásně.
ja dneska viděl předpověď, že od pátku má o víkendu bejt sice teplo, ale deštivo

Předpověď vypadá zatim pěkně,skoro jasno teplota 23-27 takže paráda....
Na grilovačku nesmím chybět, takže to vypadá na sobotu, snad se nějak procpů přes ty štrůdly lidí
-> Majkl: to by bylo super

Pro mě prosím taky jedno místo, stačí cca. od 10ti dopoledne do 2 odpoledne
Zavolam Davidovi At nam tam drzi cca 15 mist nekde na placu pohromade...
-> FORM: sobota
-> xtuner: aha, tak to bych možná jel už v pátek odpoledne, ještě se totiž musím zastavit v Dubí
-> ALL: Kdy že bude ta grilovačka
-> ALL: Kdy že bude ta grilovačka
takže zkrátka až tam v pátek přihučíme, tak vykolíkujeme půl kempu:-):-)
-> FORM: jedu tak brzy kvůli tomu,že má bejt v Litoměřicích Zahrada čech,tak abych tam nestál v koloně....
Přijedu sice s hnědou flekatou pikslou, ale nejspíš přijedu, tedy prosím pro mne také jedno místečko....
-> xtuner: Blázne, to bych musel vstávat v noci, mne tam uvidíš až tak kolem oběda
Pro mě taky jedno místo pls,přijedu v sobotu ráno kolem 8:00
Tak ještě newím přesně na jakou hodinku prijedem (během soboty dopoledne) ale prosím držet 2 místa. Já můj kámoš co jel jaro s červeným Dodem mit mangels viz stovky. Naše aute jistě znáte.
Pro jistotu radši stejnak brnknu asi panu Karlosovi...
Na toho je aspoň spoleh v takových situacích

-> mirčán: PMko == zprava
-> Tuxik: nechapu!!!!
-> mirčán: napis mi PMko a podivam se na to...
-> havlik: hmm!!! ja sem tom stejne!!! nebavi me jezdit podle predpisu a kdyz na to slapnu s tim Webrem a s tim motorem!!! tak dvacet mozna ani nestaci!!!
zkousim dam kamosovi auto sem na net ale nejde mi to??? nevis o tom neco???
zkousim dam kamosovi auto sem na net ale nejde mi to??? nevis o tom neco???
-> mirčán: hlavně taky bych musel počítat se spotřebou kolem 20l/100km s tim neseřízenym karbecem
-> mirčán: MBčkem přece si nebudu dělat ostudu s tim krámem červenym
-> havlik: a ty prijedes cim???
-> mirčán: aspon si to tvoje pořádně okouknu a ofotim

-> mirčán:
mno v pohodě

-> havlik: 4 auta určitě!!!!
-> mirčán: asi jen takhle slovní aby se vědělo kolik máme držet míst
-> havlik: je potreba nejaka rezervace mista stani u vas????
-> mirčán: jistě
a bude to jako na jare auta z virtu pohromade??? rad bych vas poznal osobne!!!!!

-> Dale_Estelle:

-> havlik: cooo? ještě ty začínej....
-> Dale_Estelle: ty už to nepij ani ředěný
-> Vojtik: a i kdyby neee, nastěhujeme se Majklovi do Princezny, to je ta nejlepší modrá ústřice, ještě je tak laškovně heboučky čalouněna........heheee..
...a majkl nás obštastní všechny.......

-> nismouš kosák 77 atd. 09.09.06 06:54:22: ale že se nestydíš, ty pipíšku jeden, být takhle ukrutně nespolečenský, jooo, takhle hlídat mísu knedlíků, to by ti šlo, to věřím, ale totooo......nene můj ptačí příteli, poputuješ s námi, do místního kulturního střediska, hlavně proto, že jsme tě snad nikdy na disko trysko neviděl, a rád bych to ještě stihl:-)........bys nám jinak z tej Kosice zblbl..........
-> Vojtik: nevadí