skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
potrebuju poradit ohledne celeho audia ve 120
-> Rider skoda: šmarjá pano tady se zase tahaj kostlivci. :-D
-> red.bill: Dobre reproduktory jsou od MTX audio,vyhraly pry prvni misto v nejakem testovani.Akorat na me je to drazsi zalezitost,takze bohuzel.
www.revilohifi.cz/reprodu ktory-cz/.../mtx-audio-rts 652.html
www.revilohifi.cz/reprodu ktory-cz/.../mtx-audio-t6s 652.html
www.revilohifi.cz/reprodu ktory-cz/.../mtx-audio-rts 652.html
www.revilohifi.cz/reprodu ktory-cz/.../mtx-audio-t6s 652.html
-> Danco8: rok a tri mesiace, za tu dobu to uz bude mat vyriesene nemyslis?
pozeraj sa trochu co vytahujes
pozeraj sa trochu co vytahujes
ked ti možem poradit isto by som dal kvalitne repro dopredu do zadu by so mdal nejaker dvojpasma vklude ja lacnejšie a za sedačky neviem či sa tam vmesti ae nejaký 30Cm subwofer
-> red.bill: Časový korekce a dělící frekvence se strmostí filtrů.
-> Tuner#2: ok, uvidíme co to bude dělat u mě ale nikdo neví kdy to zprovoznim, teď jsou momentálně jiný priority
-> M@rtin: co psal -> Tuner#2: tak imprint dost stáhne subáč, a jestli se nepletu a nezměnilo se to tak nastavoval akorát časový korekce
-> M@rtin: co psal -> Tuner#2: tak imprint dost stáhne subáč, a jestli se nepletu a nezměnilo se to tak nastavoval akorát časový korekce
-> U-Geen: Jesli víš jaký měl Juris. Akorát teda stříbrný středy
-> M@rtin: a jaky teda budou ve finale kola? no, ja du strikat prvni testovaci kus.
-> U-Geen: No to je jasný, ale až to bude hotové ...... teďka mě spíš nejde ani tak o muziku, jako spíš udělat exteriér a zbavit feldu klasickejch feldí bolestí (lemy, pětky, blatníky) k tomu celolak ..... a aby to vypadalo, tak HP a 16"ALU
HP a alu již mám objednáno
HP a alu již mám objednáno

-> M@rtin: se nekde srazis s netopyrem T2 a on ti to naladi :-)
-> Tuner#2 12.04.09 20:19:43: A jéjda, no to bude pěkně na prd to naladit ručně ....

-> red.bill: Jasný.
Řešil jsem to se zastoupením v ČR, psali i do Německa, ale řešení neznámé. Nakonec jsem stejně nastavil procesor ručně a tam šum nemám vůbec.

-> Tuner#2: jasný mě to pak došlo že 2kanál je blbost... jinak ten šum v imprintu jste nějako vyřešili nebo to je na mrtvim bodě?? ikdyž co jsem koukal tak ho stejně nepoužíváš
-> red.bill 08.04.09 19:23:00: Jak chceš řešit předek v aktivu přes 2ch?
Jinak To co psal Martin a nebo kompa Mac Audio 2.16 CFX
Jinak To co psal Martin a nebo kompa Mac Audio 2.16 CFX
Když tak písni, něco vymyslíme
info@northautohifi.cz

info@northautohifi.cz
-> red.bill: DLS RA40+Rainbow SLX265
-> M@rtin: aktiv, +/- desítku plánuju pustit do předku tzn. repro + zesík. repro nějaký kvalitní 16cm kompa, větší tam asi nevlezou bez zásahů. k nim zesík, ten by měl stačit 2 kanál zadek přijde zrušit. případně dejte návrhy jak by ste to řešili vy. nebo se ozvěte na icq kdo do audia dělá a hodíme o tom řeč
-> red.bill: Za deset zesík????? aktiv či pasiv, když máš procesor
využiji tématu, pomalu ale jistě začínám řešit audio v druhým přibližovadle (206 3dv), rádio mam alpinu 9886 k němu příjde procesor pxa-h100. Jaký zesik a repro pro předek použít s cenou do +/- 10000?? v kufru je stařičká tuba od dexonu ale ta přijde taky časem vyměnit i se zesikem
Jestli chceš solidní subwoofer, tak teď máme v akci tento set.. www.northautohifi.cz/?738
,crunch... Pokud budeš mít zájem, tak napiš a vybereme nějaké reproduktory..
trocha inspirace muzes nabrat u myho auta. Moje sestava krom sw a radia z druhe ruky kupovany postupne a cena cca tech 10 000. Ja teda ovaly mam, protoze jezdim i s lidma vzadu, tak at taky neco slysi a muzu rict, ze se hezky doplnujou s kompama.
dik za vsechno lidi.
ja si ted do skodarny kupil hudbu za 35 ale to jsou jenom 2 zesiky subwac a 4 repro jeste nemam desky na bednu a takove drobnosti sice myslim ze 35 je celkem uboha castka ale uvidime no
Souhlas s M@rtinem,na ovály se vykašli a kup si o to lepší repro dopředu. Taky jsem udělal pápá oválům a už bych je rozhodně zpátky nechtěl. Kvalitně nakrmený přední repra,vytlumený dveře a doplnění basů zezadu...pohoda.
-> Sp4rc0: Ne ovály již dávno mají nového majitele i s celým platem.
Díky za nazor ale bojím se toho jak tu nekdo uz psal ze vzadu budou slyset jen bassy. Vzdyt ty sam mas v platu ovaly nebo uz nemas?
-> Sp4rc0:
1. Vynechat zadní ovály
2. do předních dveří 17cm kompa
3. za sedačkama 25cm woofer a zesik
A na kvalitní poslech bych ještě pár peněz přidal

1. Vynechat zadní ovály
2. do předních dveří 17cm kompa
3. za sedačkama 25cm woofer a zesik
A na kvalitní poslech bych ještě pár peněz přidal

rozpocet kolem 12 000, cekam od toho kvalitni poslech a vyrazne bassy, radio prave jeste nemam a chci s USB, a chci zachovat zadni sedacky. Nebo jeste jinak jak udelat audio do 120 za 12 000.
Nekolik otazek, aby se dalo rici vice:
Kolik mas rozpocet? Pokud 5 tisic, tak se radeji dal neptej. :)
Co od toho celku cekas?
Jake mas radio?
Chces zachovat zadni sedaky atd. ?
Kolik mas rozpocet? Pokud 5 tisic, tak se radeji dal neptej. :)
Co od toho celku cekas?
Jake mas radio?
Chces zachovat zadni sedaky atd. ?
chtel bych 16cm repro do dveri ovály do plata a za sedacku wofer napajenej zesikem co mi k tomu reknete? co bych mel zmenit nebo jaky mate skusenosti popr. namitky.