skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hifonics Txi 1700 a Hifonics Brutus Bx12d2
-> Tuner#2: :)) A neni to pravda? :)))))))))))) Jsme preci kluci sikovny. :)))))))))))))))))) To je zase samochvala plzne.... ouuu jeee. :)
Zdany 21.04.09 00:14:22 napsal: → Mates: Jo jo, kluci plzensky znaji a myslim si, ze radi dobre.. Znam se s nimi. :)Wole 

-> Mates: Jo jo, kluci plzensky znaji a myslim si, ze radi dobre.. Znam se s nimi. :)
-> Zdany: Dík za rady.Psal jsem do Hifonicsu a řekli mi,že je to dobrá volba k tomu wooferu.Hned jsem ho objednal,tak uvidím co dokáže.
-> Mates: Jak pise Honza.. Vetsi prusvih je, kdyz mas slabsi zesilovac a honis ho nadoraz, kdy z toho leze signal s parizitnim zkreslenim, kdy sinusoida uz neni sinusoidou ale takovym paskvilem ctvercoveho signalu... Coz je samozrejme spatne a vetsinou to byva pro repro po delsi dobe smrtelne. Jinak ja zivim woofery zesilovacem, ktery by mel mit 2x tak vetsi vykon nez je zatizitelnost wooferu.. zatim zijou ve zdravi. :))
-> Tuner#2: Čau díky za informace.Ptám se hlavně protože mi minulý týden odešel zesilovač a poslal jsem ho na opravu a nechci,abych ted spálil subwoofer.
Já mám na 300W woofer skoro 0,5kW, takže to vydrží naprosto bez problému, když bude rozumná obsluha. Každý zesilovač ale dosahuje při určité vstupní úrovni limitace a ta se může projevit jak zkreslením signálu, tak i v horším případě se na výstupu může objevit napájecí stejnosměrné napětí a to cívce dobře neudělá. Ideální je si zjistit, kdy ta limitace nastává. Naopak horší a větší riziko je odpálení repro slabším nestabilním zesíkem z výše popsaného důvodu. Takže při rozumné obsluze bych se toho nebál.
Zrovna teď se \"směju\" tomu, že se dotyčný diví, jak mohl 100W zesíkem odpálit 150W repro: www.autohificlub.cz/forum /.../0
Zrovna teď se \"směju\" tomu, že se dotyčný diví, jak mohl 100W zesíkem odpálit 150W repro: www.autohificlub.cz/forum /.../0
Potřebuji poradit,jestli mi vydrží subwoofer Hifonics brutus BX12D2 o výkonu 600W RMS,1200W max.Chci ho napájet zesilovačem Hifonics Txi1700 zapojený do 1ohmu o výkonu 850W RMS.
Kamarád co prodával muziku mi říkal že by to mělo vydržet,pokud ho nebudu solit po nějakou dobu na plný výkon.Tak se Vás chci zeptat,jestli mám jít do toho zesilovače,nebo sehnat slabší.
Kamarád co prodával muziku mi říkal že by to mělo vydržet,pokud ho nebudu solit po nějakou dobu na plný výkon.Tak se Vás chci zeptat,jestli mám jít do toho zesilovače,nebo sehnat slabší.