skoda.panda.cz/forum/view
topic.php?t=16298&am...
Kukni, ale ťažko povedať, čo je vlastne lepšie...ideálne je, ke´d sa dá vopred odskúšať viacero rádií...ale vo všeobecnosti kolegovia SONY zvukovo neodporúčajú...v mojom prípade má to JVC ozaj taký živší zvuk a je výkonnejšie (napriek tomu, že aj Sony, aj JVC majú po 4x50W)...ale sa mi zdá, že je prifarbený, no...ale SONY už asik späť nedám...mám SONY CDX 3300...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sony
-> Petrson 18.07.09 11:55:24: Ahoj, pokud chcete vědět nějaký věci o produktech firmy Sony, můžu snad poradit. 2 roky dělalo moje auto pro ně showcar a vyzkoušel jsem docela dost produktů. Vím o slabinách i silných stránkách některých produktů.
je znát u rádia max. výkon na jeden kanál (W): 45 a max. výkon na jeden kanál (W):52
-> Demoniak: tak to aspoň nejsem sám...když tak se podívej na ten typ co sem psal a co na něj budeš říkat..www.cdr-shop.cz/detail-zb
ozi/2413-autoradio-sony-cd
x-gt31u
Já sem fanoušek SONY takže jediný co ti řeknu je, že ti to doporučuju :) teď vlastnim starou CDX-GT200 a sem nadmíru spokojenej, nový budu kupovat akorát kuli modrýmu zubu a samozřejmě že zase SONY :)
-> Mr_Kubas: to unašeho se taky ošoupávají tlačítka to zas nění nic tak závažného
Petrson 16.07.09 20:48:12 napsal:
→ Mr_Kubas: ty máš trochu starší…to je nástupce toho
co máme ve druhém autí
Jsem psal, že v tom autě je 6 let
Ale než jsem s tim začal jezdit já, tak hrálo denodenně od rána do večera pomalu a CD to čte pořád jak nový... Hodim tam CD-RW a za 10-15 s poslouchám... Akorát tlačítka už jsou trochu ošmataný, ale za tu dobu si myslim, že to je dost dobrej výkon... Tehdá stálo cca 7.000,- 
→ Mr_Kubas: ty máš trochu starší…to je nástupce toho
co máme ve druhém autí
Jsem psal, že v tom autě je 6 let

-> spartra: nj když já mám doma právě všechno sony

sony jsme měli sic na kazey byl fajne, ne ty nový křusky co se prodávaj teď
jinak dobrá zkušenost pioner, jvc. Panasonic mě sere

-> Mr_Kubas: ty máš trochu starší...to je nástupce toho co máme ve druhém autí
-> Zeke-ten šestý: já si myslím že jsou dobrý....hlavně že to není sencor
-> Zeke-ten šestý: mám s nim a zkušenost z citroenu a docela pohoda

Zneuziju tohle tema, co si myslite o autoradiich Clarion?
-> Petrson: Podívej se do ID mělo by tam bejt vyfocený v interiéru ve feldě 

-> Mr_Kubas: jj dík, máš někde foto toho svýho??
-> MATTESS: Máš recht ...
-> Petrson: Já mam radio SONY v autě už 6 let, je to taky CDX-GT a něco, už si to nepamatuju, ale funguje dodnes a perfektně bez problémů... I vzhledově se mi strašně líbí, takže měnit ho zatim nebudu
Jinak myslim, že tohle jsem kupoval teď o Vánocích známýmu a fachčí dobře... Nemá žádnou aparaturu, ale na třípásma mu to hraje dobře

Jinak myslim, že tohle jsem kupoval teď o Vánocích známýmu a fachčí dobře... Nemá žádnou aparaturu, ale na třípásma mu to hraje dobře

-> MATTESS: hmm tak to sem nevěděl díky za poznatek
-> Petrson: repro Sony nee, plechový zvuk
-> Petrson: Ve felde jsme meli nejakyho kazetaka od Sony, problemy s nim nebyly....jinak zkusenost nemam
jaký máte názor na Sony rádia,repráky atd??
nikdo nic???

máte někdo zkušenost s tímto rádiem SONY CDX-GT31U