skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poradite jak zapojim radio??
Mam dotaz kdyz bych koupil naky radio tak jak bych ho napojil naprilůad toto aukro.cz/item1161587667_n
ove_autoradio_mp3_usb_ctec
ka_sd_mmc_aux_544.html. Jak jsem zminoval mam dva ddraty plus minus a dva k repru potrebuju nakej konektor be neco poradte pls nebo odkaz poslete diky moc
-> TunerWBL: Čau, mělo by to tam být napsané, ale pokud neni a máš tam ISO konektory, tak ti pošlu dva odkazy, kde t je krásně popsané.
skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=323
www.rstrading.cz/autoradi o-/.../683.html - tady je to trošku níž na stráce
na odkazech je rozdílně zapojení konektoru "A", je to individuální, jak se tam taky dočteš. Doufám, že to pomůže
skoda.panda.cz/clanek.php 3?id=323
www.rstrading.cz/autoradi o-/.../683.html - tady je to trošku níž na stráce
na odkazech je rozdílně zapojení konektoru "A", je to individuální, jak se tam taky dočteš. Doufám, že to pomůže

Mno Niektore autoradia maju tak ked das dole horny krit a vidis tam tu koncovku z dnuka tak malo bi tam pisat v skratkach ze ktory kolik je naco ale pri tych starsich autoradiach moze bit tak ze su aj 2 kable + a 2 kable - nemusi tam bit len + a - ja som mal jedno starsie a tam som musel zapojit este osvetlenie displaya a osvetlenie gombikov a mal som 3+ a jedno - tak skus sa pozriet dnuka .
Dobrý den mam favorita a v nem bylo radio Tesla to jsem vymontoval a zustalo mě jen cerveny a modry kabel takze plus, minus a pak od repraku dva. Nevim si rady jak napojim do radia blaupunkt boston cc22 je to stary radio ale do favorita to staci dekuji moc predem za radu.