skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zástavba
-> Zdany: ok, dík za tip

Zakladni laminovaci rouna:
www.autohifituning.com/es hop/.../zakladove-laminova ci-rouno
www.hifik.cz/produkt.php? kat=69&...
www.autohifituning.com/es hop/.../zakladove-laminova ci-rouno
www.hifik.cz/produkt.php? kat=69&...
-> Bucin: asi tak něják :D
-> afro100: díky dostal jsem tu zase skvělou inspiraci sic jsem to už kdysi viděl ale už vim jak na to. ... babi sundej tepláky 

-> Bucin: normal lamino www.e-barvy.com/0,266,Pry
skyrice-LAMIT%C2%AE-109-1-
kg.html ... ide o to ze na zastavbu, pokial chces pekne tvary, potrebujes nejaku pruznu latku, to s origo laminovacim vlaknom az tak moc nejde ...
Co je to za pevít pryskiřici kerou to natíraj ?
Pěkný videjko, aji s dobrou masáží koukám :):)
joo to je přesně ono, fakt dík moc.. já si řikal, na co se potřebuje tkanina :D díky dík
-> Saker: no tak kdyz si udelas zadni, spodni a bocni steny treba z MDF a do toho nejakou konstrukci na kterou bude teprve napinat tkaninu tak se ti to bude delat lip.,, skusim ti najit jedno videjko na netu, delaj tam sice box jen na sub ale je to v podstate to samy
no například, komplet celý zadek.. i místo zadních sedaček.. udělat to ve stylu ,,kopců" jestli víš o čem mluvim.. potřeboval bych znát ten postup, jak se to dělá, protože co jsem koukal, tak ty zástavby, jsou dutý, prostě udělat takový veelyký plato a vytvarovat.. víš co myslim?
a co presne by te zajimalo?a hlavne jak to chces mit vsechno z lamina? jako vsechny steny nebo jen nektery?
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neznáte postup výroby laminátových zástaveb na repro. Dík