skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Odpálený koncák
-> srandokan: také se toho lehce obávám, ale zatím to hraje, tak uvidíme
-> mafes: Alebo je niekde studený spoj.

Hoši díky moc, nakonec jsem to vyřešil. Otevřel jsem radio, vše vyčistil a prostříkl kontoxem a ouha, vše hraje :D Asi nějaký přechodový odpor či co.. 

-> mafes: Tohle by mohlo pomoct:
elektrotanya.com/blaupunk t_bristol_cd36.rar/downloa d.html
Ty TDA koncáky vypadaj standardně, nemuselo by to vyjít draho.
elektrotanya.com/blaupunk t_bristol_cd36.rar/downloa d.html
Ty TDA koncáky vypadaj standardně, nemuselo by to vyjít draho.
-> Jozka: jojo, prave takovej pripad mam na mysli
-> Jozka: Zalezi hlavne na tom, ci je koncovy stupen integrovany obvod alebo vykonovy tranzistor! Tie integrace su troska drahsie a oprava je narocnejsia ako pri vymene vykonoveho tranzistora... Ale samozrejme ze vsetko sa da opravit!

-> Klubko_: Mě se tohle poštěstilo před pár lety.. kamarád zkouknul, objednal u Conrad-a, přeletoval.. jestli mě pamět neklame, tak stál snad jenom kilo..
-> mafes: asi tu bude prilis mnoho "pokud" ale musis zkusit rozdelat a v nekterych radiich byva na zadni stene, ktera zaroven slouzi jako chladic seriove vyrabenej, bezne prodavanej integrac. Pokud to bude nim a pokud se ti ho podari sehnat, pokud bude prijatelna cena
takze asi tak

-> jok3r: ne v pohodě, no jako nouzové řešení je to realizovatelné, a už mě to i napadlo, ale rád bych zpravil to radio páč přes zesík ženu basák
ja bych to hnal prez zesilovac
sry jestli to je blbej koment ale bude to asi nejjednodusi reseni, kdyztak rekni a smazu to

Včera se mi stala nemilá věc, přestalo hrát rádio. Všecko normálně svítí, všecko norálně načítá a funguje dokonce i včetně výstupu na zesilovač, bohužel klasická kostka na repro je hluchá. V kabelech problém není a i repráky jsou OK páč jsou nové a vše předtím hrálo. Předpokládám spálený koncový výstup ale zajímá mě, jestli je vyměnitelný. Do autorádia jsem totiž nikdy nelezl..Prosím o odpověď lídí znalých, ne blbé plkání ať si koupím nové rádio..prostě chci tohle a opravit jde vše
Model radia Blaupunkt Bristol CD36

Model radia Blaupunkt Bristol CD36