skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaké rádio škoda rapid s Usb ?
prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.06.2011 do 09.10.2011, založil/a Petr Kalčík - zrušená registrace
takyto kabel tam je, samozrejme jedna cast sla na + a druha cast sla na - ...
toto je fotene pri PC, ale pouzil som rovnaky aj v aute
toto je fotene pri PC, ale pouzil som rovnaky aj v aute
-> U-Geen: no nieje to cisty "zvonkodrat" ale zas neni to ani kabel priemeru kablu od baterky ... divne je, ze ako nahle to clovek zas natiahne znova (mal som to predtym inak, odoberal som prud nie priamo z poistkovky, ale z jedneho dalsie spotrebica), tak som to prerobil na 1ku poistku priamo, a ukostril som to pod palubovkou a hralo to normalne, ale potom o tyzden to zrazu zacalo sekat tak neviem...
-> haso: a mas nejakej slusnej kabel k napajeni?
-> haso: Tohle mi taky dělá, radio pioneer.
sa tu votrem arnoldovi
mam radiou pioneer 2200ub, kupovane ako uplne nove v obchode rok a pol dozadu...
a mam problem stym ze akonahle ide bas, tak mi prestane hrat radio, cela hudba seka a vazne neviem co stym je...
moze to byt radiom?
problem je ze netusim kde mam blok od toho...

a mam problem stym ze akonahle ide bas, tak mi prestane hrat radio, cela hudba seka a vazne neviem co stym je...

problem je ze netusim kde mam blok od toho...
-> castrol: auto mam v garage a jeste bych odendal panel tak co

-> Arnold: ked ho ukradnu tak sa necuduj 

-> alpin: a co?? tak budu mit drazsi radio nez auto no

-> Arnold: dyk zdvojnásobiš cenu 

tak kdyz uz tu jsem tak se optam jake by jste mi poradili autoradio do skodovky cena tak 3000-3500 kc 

-> vhml: jo, ty pioneery vytšinou mají několik druhů podsvícení. Třema modročrvený. to je v golfu jako origo, úplně stejný barvy. Já mám 4 roky starý 2920 bez jakých koliv zdířek a ok
-> Milan 136: ja je nasel i za 1420. Zase v electroworldu by se to asi nechalo koupit primo v kramu, bez posty.
A typ 1320 je predpokladam to samy, jen se zelenym podsvicenim, do felicie vhodnejsim.
A typ 1320 je predpokladam to samy, jen se zelenym podsvicenim, do felicie vhodnejsim.
-> vhml: alza o 500 dražší tohle základní rádio. To jim dobrou pověst moc neudělá..
-> vhml: tak to má blbě zapojený, nebo blbou anténu. Tyhle rádia mají příjem ok
-> Milan 136: říkáš že tenhle pioneer je dobra volba jo? Bratranek ho asi ma v aute, ale na neco nadaval. Snad jestli prijem fm?
-> Milan 136: taak uz jsem v obraze 

-> Arnold: tak nějak
-> Milan 136: takze kvalitou nic moc?? ale pokud jde ocenu tak to jde ze??
Edit:jake vy by jste mi poradili autoradio doskodovky cena tak do 3000-3500 kc neco zatim na zacatek kvalitnejsiho
Edit:jake vy by jste mi poradili autoradio doskodovky cena tak do 3000-3500 kc neco zatim na zacatek kvalitnejsiho

-> Arnold: to je asi v tý kategorii jako ten sencor
-> vhml: je to takova loterie no z bazaru mas vetsi moznost ze narazis na nejaky smejd ale kvalitni radio do 1500 od nejake dobre znacky asi nesezenes no je to tezke bajit dobrou a rozumnou volbu ja samsev tom taky tolik nevyznam ale co treba LG,hyundai?? slo by to??
-> Arnold: dvojku bych do toho uz davat nechtel, takze opravdu spise neco bazaroveho. Ale vubec nevim jak v zaplave typu odlisit smejd od rozumne volby
-> vhml: www.alza.cz/pioneer-deh-1
300mp-d225846.htm a co takovto?? a nebo takovyto?? elektro.bazos.cz/inzerat/
.../Pioneer-DEH-3900MP-Mos
fet-50x4.php
-> vhml: souhlas s -> U-Geen:

A jak takovy vychazi cenove? Protoze ráno natvrdej a rozespalej zase nejakej hi-tech nepotrebuju. Rad bych se pohyboval kolem 1500 penez. Klidne za nejakej bazarovej kousek, ale vubec nevim podle ceho vybirat.
-> U-Geen: taky jsem za Pioneera
-> vhml: tyhle low end znacky budou mit prijem spis horsi. Volil bych klasicky Pioneera s USB... pripadne Clarion, Kenwood, JVC
-> vhml: já tyhle Sencory nesnášim. Vzhledem se nehodí nikam, mají velkej klidovej odběr a děsně pípaji při zesilování. Ale jsou levný...
Co říkáte na takový rádio? www.alza.cz/sencor-sct-40
44mr-d182072.htm
Nebo obecně jaký rádio mám vybírat. Požadavek jedinej, výstup na 4 repráky. Poslouchám jen rádio. Maximálně bude-li to mít SD kartu, ale není to nutnost. Chci neco za par korun na cesty do prace. Podtstana je tedy kvalita prijmu FM.
Nebo obecně jaký rádio mám vybírat. Požadavek jedinej, výstup na 4 repráky. Poslouchám jen rádio. Maximálně bude-li to mít SD kartu, ale není to nutnost. Chci neco za par korun na cesty do prace. Podtstana je tedy kvalita prijmu FM.
-> U-Geen: ono je to bez usb? kurna to jsem prehlidl
to potom radeji tohle
www.alza.cz/pioneer-deh-3
300ub-d225859.htm

-> Arnold: bez usb mi to prijde malinko pasé
-> U-Geen: Tohle bych bral
www.google.cz/imgres?q=pi
oneer+...
www.ebay.com.au/itm/.../3 20740550302

www.ebay.com.au/itm/.../3 20740550302
-> U-Geen: www.alza.cz/pioneer-deh-1
320mp-d225847.htm co by jsi rekl na tohle?? 

-> U-Geen: Ono ani ten Modrej bod už není jako dřív ale jakžtakž si drží ten svůj imidž. Já jsem staromilec,autorádia mám tak 10-15let starý,doma v obýváku komponenty taktéž a to moje mikromuzeum starejch verků v rozpětí 33-43let stáří,prostě jak to neváží 10-20kg & není to ve dřevě,případně elox hlína,nebere mě to

-> Bobesh: ja jsem s Pio stale spokojen :-)
Za mě Blaupunkt,ergonomie,jedno
duchost,účelnost. JVC mě uspokojuje výkonem,jsem rozmrzelej z displaye a k nepříčetnosti mě přiváděl různou velikostí a tvarem tlačítek.Pionýři udávali v auto audiu tón ale krom výkonu už to asi taky není,co bývalo. Dříve mě uchvacovali zpracováním,kvalitou,pros
tě bylo to krásný na pohled i na poslech.
koukni na jvc doporučuji
-> onislav: odkodovat
-> onislav: vieme, kodom
VIete niekto ako by som odkodoval autoradio roadstar CD-802MP/F? Dakujem...
jtlustos 18.06.11 13:26:45 napsal:
osobně bych šel do tohoto www.ahifi.cz/autoradio-pi oneer-deh-3300ub.html
sám mam loňský model a maximální spokojenost :) Citlivost rádia
vynikající, tam kde jiná rádia šumí a prskají tohle hraje pořád dál
(samozřejmě to chce mít dobrou anténu, ale to u každýho :D ) … CD, USB
pracují perfektně, rychle načítá :) … můžu doporučit nebo kldně nižší model, bez možnosti i-phone, ipod, stejně se liší jen touto výbavou :)
osobně bych šel do tohoto www.ahifi.cz/autoradio-pi oneer-deh-3300ub.html
sám mam loňský model a maximální spokojenost :) Citlivost rádia
vynikající, tam kde jiná rádia šumí a prskají tohle hraje pořád dál
(samozřejmě to chce mít dobrou anténu, ale to u každýho :D ) … CD, USB
pracují perfektně, rychle načítá :) … můžu doporučit nebo kldně nižší model, bez možnosti i-phone, ipod, stejně se liší jen touto výbavou :)
osobně bych šel do tohoto www.ahifi.cz/autoradio-pi
oneer-deh-3300ub.html
sám mam loňský model a maximální spokojenost :) Citlivost rádia vynikající, tam kde jiná rádia šumí a prskají tohle hraje pořád dál (samozřejmě to chce mít dobrou anténu, ale to u každýho :D ) ... CD, USB pracují perfektně, rychle načítá :) .... můžu doporučit
sám mam loňský model a maximální spokojenost :) Citlivost rádia vynikající, tam kde jiná rádia šumí a prskají tohle hraje pořád dál (samozřejmě to chce mít dobrou anténu, ale to u každýho :D ) ... CD, USB pracují perfektně, rychle načítá :) .... můžu doporučit
alpinu
Ano ano to vím =)))) jen mám strach aby se tam to rádio vešlo =))
-> Petr Kalčík 17.06.11 12:15:35: Každé rádio má svůj montážní kaslík v balení, který zabuduješ do prostoru kam patří a rádio do něj zacvakneš...
Dobře =) A jak je to s montáží musí se něco radikálně zvětšovat nebo měnit ? 

-> Petr Kalčík 17.06.11 12:05:03: Osobně bych šel do Alpine a nebo Pioneer ostatní bych nezkousnul designově s tím, že u mě Alpina vede a co se týče zvuku, tak chybu neuděláš s těma 3 co jsem už jmenoval...
jednoznačne alpine

Dobře dobře =))) Dám na tebe =))