skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2zesiky-4kanaly...co s nima
prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 16.03.2012 do 17.03.2012, založil/a Martin/125/
-> Martin/125/: a pokud mas poradnej kabel k zesiku co tam uz mas tak nemusis tahat znova od baterky ale muzes dat jenom distribucni blok a od nej ke kazdymu zesiku, hlavne nezapominej na poradnou koustru
-> Martin/125/: Pokud zesik umí můstek, tak bez problémů. Zesilovači je jedno jestli zapojíš L a R kanál tak jak maj bejt, nebo jestli zmůstkuješ L+R a jako L použiješ předek, a jako R zadek (nebo opačně)...
Přezto jen tak pro zajímavost...jak by to popř šlo zapojit? Musel by jsem koupit další rozbočovače na cinch kabely,samotne kabely,a další věc je natahnout proud od baterky jeste jeden...no a poslední věc jdou na 4 kanal nějak vhodně zapojit 2 repraky aby měly velkej výkon nějak zmustkovat? Ale aby bylo zachovane stereo?
-> M@rtin: ok :-D to byla jen taková myšlenka jestli by nemělo cenu využít ten zesik...takže to nemá cenu asi...
Jelikož je lepší, když to hraje zepředu a ne zezadu.
tak za mě, nesrat se s tím ...
tak za mě, nesrat se s tím ...

no to právě nevim...jestli by to byl nakej znatelnej rozdíl...jestli by to stálo za to sraní se s tim...shanět kabely další atd...vymejšlet kam a jak ten další zesik umistit...
Zapojit jde všechno, ale má to vůbec cenu?????

Mám v autě muziku a mam jeden 4kanal rodek,na ten mam zapojeny přední repro a basak...hraje to slušně...ale mam doma ještě jeden 4kanal. zesik a v zadnim platě ovály které pohání radio...šly by nějak zapojit na ten druhej zesik? Byl by vysledek znatelny? A má to cenu? šli by vubec zapojit?