skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
AUX vstup místo CD changeru?
prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 29.03.2012 do 04.04.2012, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> darklord: Aha, tak to jest na chuje... A sehnat k tomu měnič je taky skoro nemožné.
Dík za vysvětlení.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : obavam sa ze ak je to na podobnom principe ako ma VW koncern tak to mozne za par kacek nebude, je totizto zrejme potrebne nejak simulovat komunikaciu medzi radiom a menicom, nebude to len analogovy prenos zvuku s par ovladacimi signalmi.
-> darklord: Dík... koukám, že se to opravdu nevyplatí jak říká Evžen. Nějaké amatérské řešení za pár kaček by nebylo? Nějak tam nabastlit kabely by nešlo? :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : www.ib-kaufhaus.de/Mobilf
unk-externes-Zubehoer/.../
AUX-Kabel-CD-Wechsler-Peug
eot-206-307-406-Radio-RD1-
RD3::18496.html?XTCsid=64f
...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tipuju ze tolik, ze se vyplati koupit neco novyho s ISB, treba Pioneer co ted je v akci za asi 1250 :)
-> darklord: "Currently unavailable." Dá se to sehnet i někde jinde, nejlépe tady? Co to asi stojí?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : potrebujes toto:
www.amazon.co.uk/KRAM-cab le-Wechsler-Peugeot-Radio/ .../B006GQHFDM
www.amazon.co.uk/KRAM-cab le-Wechsler-Peugeot-Radio/ .../B006GQHFDM
Je to originál rádio Peugeot, označení by mělo být RD-1. Nejspíš by měl být výrobce Clarion, ale jistě to nevím, nepodařilo se mi to ověřit. Je to tohle na fotce kdyby to někomu něco říkalo.
Já jsem právě o tomhle zapojení něco slyšel, ale nikde nemůžu nic konkrétního najít.
Já jsem právě o tomhle zapojení něco slyšel, ale nikde nemůžu nic konkrétního najít.
Zalezi na radiu, treba Pioneery to takle umej, jenom koupis kabel za cca kilco
Dá se teoreticky na autorádiu se vstupem CD changeru z něj udělat AUX?
Prostě nějak na ten konektor nabastlit kabel s jackem pro připojení libovolného audiozařízení? Už jste to někdy někdo dělal, nějaké zkušenosti...? Nebo je to blbost? :)
Prostě nějak na ten konektor nabastlit kabel s jackem pro připojení libovolného audiozařízení? Už jste to někdy někdo dělal, nějaké zkušenosti...? Nebo je to blbost? :)