-> Kuladmin: a myslíš že bude lepší než tento? zesiky.com/?526,rodek-... ja jsem právě přesně tenhle měl no a odešel mi...a oprava by pry vyšla na docela draho...
Takže to není teda 6ti kanál jak píše v tý inzerci? atakže jsou normálne jen ty 4 cinch vstupy a ty dva jsou teda výstupy na připojení popř. dalšího zesiku...nebo k čemu sloiuží? Přece by šel připojit normálně i bez spojení těch zesiku? Těma rozdvojkama...
no že je to 6 kanal sem přišel na to tak že tady ho někdo prodává a píše to tam a žadne informace jiné o tom zesiku nemohu najit a kvalita? Měl jsem kvalitni zesilovač rodec a odešel... tak shanim nejaky jiny elektro.bazos.cz/inzerat/
.../TOXIC-TX-1600N-1600WAT
T.php
a ješte bych potřeboval jaké k tomu ovály dozadu...které by stíhaly jeho víkon...nikde se nemužu na netu dohledat ale nějakého testu nebo tak něčeho...jeho skutečně naměřené výkony a tak...
Chapu to správně že šestikanal znamena že je na 4 reproduktory a jeden basák...(např) no a když na radiu jsou vystupy jedny cinch vystupy a na tom zesilovači je 6 vstupu...ja mam ted 4 kanal a mam to řešeny tak že mam koupene takove rozdvojky na ty cinch kable...a u zesilovače je mam rozdvojene aby byly zapojene všechny 4 vstupy...no a u toho 6tikanaloveho budu muset použít asi další ty rozdvojky...je to tak? Nebude to něčemu vadit?