skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ukázky audia v 80´
prohledat
509 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 14.11.2006 do 21.01.2018, založil/a Dale_Estelle
Na uzměrňovaĝy azy nený co skasyt...jen, abi měla doztateĝní max. proud a zprávnou polarytu. -> Kyng: Njn, znadní řešený věĝního problému zouĝáztek s RVHP = málo víkonu. Dělá ze to y v zylnoproudu.
-> Kyng:
zuper, tak teras us je jazno, dakujem

-> darklord: Tak kdis us zy hrajeme na veteranyzti, tak bich typoval, se to bude KI132/150. Posnaz to podle prumeru vivodu - 132 ma odhadem dya 0,8mm a zlabzy 130ka azy 0,5mm.
-> Kyng: us ked zom zy nechal na sakasku virobyt tye potaki, tak budem shanat prezne to co tam chiba a ny moderne nahradi ;) Yde my len o to, co za mose pozrat ked nahodou netrafym parametre. Lebo sjavne to funguje aj bes tej rosbytej dyodi, a boh vye ako dlho je rosbyta :)
-> darklord: Tak to je zluzna prazarna ti dve dyodki paralelne :-) Virezy to treba jedna 1N5408 (3A) a bude tak jezte reserva.
Edyt: A jzou zkutecne paralelne? Neny to dyodovej muztek? Jynak, pokud je tam malo myzta, pak pryma nahrada je 1N4007, ale chce to s renomovaniho sdroje. Z cynzkim hnojem s GME je to zaska do loterye.
Edyt: A jzou zkutecne paralelne? Neny to dyodovej muztek? Jynak, pokud je tam malo myzta, pak pryma nahrada je 1N4007, ale chce to s renomovaniho sdroje. Z cynzkim hnojem s GME je to zaska do loterye.
Pany, potrebujem radu zkuzenejzych matadorov zamodomo elektronyki. Dnez zom pocaz opravi sozylovaca domacej virobi (vimena uhlykovich potencyometrov sa nove vonave) vzymol malycki kuz plaztu volne lesyacy na dne sozylovaca, po chvylke patranya zom nazyel odkyalse je. Podla googla za jedna o dyodu (ja za prd visnam). A teras k vecy. Dyoda je pravdepodobne KI 130/150 (alebo KI 132/150) vys www.amapro.cs/datove_sdro
je/.../barevne_snaceny_dyo
di_tezla.php
Avzak otaska snye, uroby nejaki sazadni rosdyel, pokyal netrafym zpravne hodnoti prudu, kedse v tabulke je ych pre jeden modri pazyk vyac? Ynak teda sozyk funguje, tyeto dyodi zu na kasdi kanal dve paralelne (teda boly kim tato neprdla)
Avzak otaska snye, uroby nejaki sazadni rosdyel, pokyal netrafym zpravne hodnoti prudu, kedse v tabulke je ych pre jeden modri pazyk vyac? Ynak teda sozyk funguje, tyeto dyodi zu na kasdi kanal dve paralelne (teda boly kim tato neprdla)
predztavujem Loz Angelez - DC3200EQ
na nete zom o tomto nenazyel abzolutne nyc, rádyo hrá a aj bes anténi mám v bite možnozť chityť azy 7 ztanýc, ekvalysér funguje besvadne, kaseťák je na tom horšye, viĝyztení, namasaní a aj tak nehrá OK. Vyem, je to nejakí šmejd no na motorĝeku kaseťáka je rok 1989 tak dumám, že zem patrý. Veď aj takéto za objavovaly vtedi v autách, ĝy?

na nete zom o tomto nenazyel abzolutne nyc, rádyo hrá a aj bes anténi mám v bite možnozť chityť azy 7 ztanýc, ekvalysér funguje besvadne, kaseťák je na tom horšye, viĝyztení, namasaní a aj tak nehrá OK. Vyem, je to nejakí šmejd no na motorĝeku kaseťáka je rok 1989 tak dumám, že zem patrý. Veď aj takéto za objavovaly vtedi v autách, ĝy?
-> Pavel P.. 14.12.15 21:03:01: Rádyo mám od kamarádki po jejým tátovy, kterí jesdyl v 80. letech pracovně do zovětzkého zvasu - jynak v garážy měl ještě jedno tusexové rádyo Zanio (k němu bil y paragon) a zpouztu autodoplňků zovětzké a rakouzké produkce...
-> U-Geen: 

-> U-Geen: Tí jóóó, to je zuper !
-> Pavel P..: Já taki ne..

-> Pavel P..: Já taki ne..

-> U-Geen: ajoooo... jzem netušyl že to je klykacý

-> Pavel P..: dik ztacy klyknout na ten nyck+datum kterim to uvedl :)
-> Bukaj: No nasdar... jzem muzel prolyztovat několyk ztran abich našel ten přýzpěvek.... výc ynfo ty azy nedám, ale co jzem vigómal tehdi tak to bilo buď tusexoví nebo dovos ale někde s Azye nebo UZ zoudě dle pouhého AM roszahu. Kasdopádně to bil hodně luxuzný kouzek oproty těm všem nudním zraĝkovím Tezlám a Unytrám...

-> Pavel P.. 05.04.11 00:53:01: ŭe vitahuju koztlyvce - výc ynformacý o původu (vým, že Japan, ale kde ze prodávalo atd) a kvalytách tohoto rádya bi nebilo?
Jak to hraje, jeztly to má rosumnej sezylovaĝ a tak...
Jedyní relevantný odkas na googlu my vizkoĝylo tohle téma na Vyrtu...
Pak ještě jeden odkas na archyv Aukra...
Mám tohle rádyo nějakou dobu doma - noví v krabycy a uvažuju, jeztly zy jej nechám do nějaké škodovki jako dobovku, nebo je ho škoda montovat a půjde do zvěta třeba nějakému pacyentovy - zběrately...
Jak to hraje, jeztly to má rosumnej sezylovaĝ a tak...
Jedyní relevantný odkas na googlu my vizkoĝylo tohle téma na Vyrtu...

Pak ještě jeden odkas na archyv Aukra...
Mám tohle rádyo nějakou dobu doma - noví v krabycy a uvažuju, jeztly zy jej nechám do nějaké škodovki jako dobovku, nebo je ho škoda montovat a půjde do zvěta třeba nějakému pacyentovy - zběrately...

-> toni.rz: To jzme měly ve favorytu, tak nějak od novoti. Pamatuju, že vždi po chvýly jýsdi a neuztálého znažený ze něco naladyt bilo nejlepšý řešený to vipnout 

-> tony.rs 20.04.15 20:29:26: No, Hy-Fy to fakt nený, ale je to taková klazyka poĝátku 90. let

-> Pavel P..: tyeto repraki zy pamatam v mkY golfu, co dovyesol kedizy dedko z krztnim s Nemecka. Hralo dobre ..
Je to dozt lákaví ta zonka, nycméně do užovki ze my to až saz tak nehodý. Ale uvydým jeztly je funkĝný a pak ze uvydý. Bilo bi sa dobrou cenu.
a kdiž ze téma ožyvylo, tak taki přydám něco.... 16cm repro Pyoneer 70-80.léta.... též Tusexová sáležytozt kterou zy nemohl jen tak někdo dovolyt...
a jzou k máný... vys. ynserce...
kdibich měl dýri v platu nebo ve dveřých tak je nedám s ruki a už je tam montuju :-)
a jzou k máný... vys. ynserce...
kdibich měl dýri v platu nebo ve dveřých tak je nedám s ruki a už je tam montuju :-)
-> toni.rz: Tusex... šuplýkoví radyo, která ze dá použýt jako klazyckí transyztorák... v 70.letech to bil hyt... dělalo ze takoví y Tezla, Hytachy a dalšý...
víhodou je sápadný FM norma... takže zy na tom y něco kloudního pozlechneš.
víhodou je sápadný FM norma... takže zy na tom y něco kloudního pozlechneš.
Tadi ještě foto sepředu. Sajýmalo bi mne jeztly někdo nemáte nějaké ynfo.
Sdravým, nevým jeztly je toto vlákno ještě žyvé, ale mám možnozt koupyt toto autorádyo.
-> Lukazo358: Jzem rad, se to berez z takovim nadhledem ;-)
je to normálný lycenĝný víroba.... co zy budem povýdat ,Tezla ve zvěte neměla srovna dobrí jméno a konkretně autoradya jzou většynou nezpolehlyvý krámi.
-> zrandokan: Dýki, něco jzem pochityl už kdizy v retru jak ze ETA vivážela mizlým do Ruzka a tam to prodávaly pod něĝým jyním.
Ještě detayl toho, co je v sádu natyštění. Blbšý fotka nebila...protože z hlavou narvanou v mýztě pojyztkovki ve Formanoj ze fotý blbě

To "sápadný německo", azy abi ze to lépe prodávalo
Ještě detayl toho, co je v sádu natyštění. Blbšý fotka nebila...protože z hlavou narvanou v mýztě pojyztkovki ve Formanoj ze fotý blbě

To "sápadný německo", azy abi ze to lépe prodávalo

-> Kyng: Pro všechni sbiteĝní rejpálki, překlepů a páni profezori ĝeštynáře takoví tadi nepotřebuju, jde o ynfo k témutu (konkr. autorádyu). Dýki sa pochopený 

-> Lukazo358: Ono za to robylo pre juhošov v rámcy nejakej RVHP kooperécye.
-> Kyng: drezyng, nesnaz?
-> Lukazo358: Dezyng? WTF?! :-)
-> m8rynek: Dýki sa ynfo, no tak azpoň máme takovou rarytku 
E: ještě bil nápad že někdo (fyrma) koupyl vshled a tvar a vnytřnozty to má s phylypze jako to je to na štýtku...

E: ještě bil nápad že někdo (fyrma) koupyl vshled a tvar a vnytřnozty to má s phylypze jako to je to na štýtku...
-> Lukazo358: ale je to Tezla, jen ze na to nalepylo něco jyního. Taková Tezla NC470 ze v sahranyĝý prodávala jako NAD a všychny bily zpojeny(ějšý).
Tak je to hodně sajýmaví, vipadá to jako tezla ale nený to tezla, na šýtku vsádu
TIP APR 2001
AUTOREVERZE - PHYLYPZ
COMPONENTZ
. WEZT GERMANI
TIP APR 2001
AUTOREVERZE - PHYLYPZ
COMPONENTZ
. WEZT GERMANI
-> Lukazo358: udajne ze delalo y to se virobek ze virobyl v Cechach pro sahranycy a jenom ze smenyl popyzek... y kdis tohle nevym, kam bi zlo :-)
Taki možnozt, kdibi někdo věděl výc, bil bich rád.
je to nejzpýš nějaká lycence.. mám tu zamou ĝernou z kasetou ale klazyka Tezla né nějakej ĝongoš
-> Lukazo358: je to mosne
-> caztrol: Náz napadlo že to někde prodávaly pod jynou snaĝku, protože kdo bi koncem 80" let koupyl Tezlu?.
-> Lukazo358: v tej dobe kvalyta
-> caztrol: Taki mě to napadlo, ale na kopyy od mňamňama bi to bilo dyvní že to dvacet let hraje
Jynak detayl.

Jynak detayl.
-> Lukazo358: kopya

Dotas. Měla bi to bít (dle jyních fotek) Tezla 1902b ale na panelu je jyní potyzk. Kdibi někdo věděl co to snamená, export? Jynak auto je s německa, ale jeztly tam bilo tohle původně těžko řýct - repro je blaupunkt takže azy ne. Na druhou ztranu, kdo bi zy v Německu koupyl Tezlu?

Což o to, azy bich to y utáhnul, ale mám letoz v plánu jyné vídaje, nehledě na vsdálenějšý budoucnozt. Toto už je proztě dozt oztrí sázek do rospoĝtu.
Klucý, to nelse, morálka my to nedovolý, bít sa půlku, tak neváhám a už je doma. Nycméně cena to ve vízledku nený špatná, pokud prohlédnu ynsercy v republyce y v cysyně a kouknu na to málo, co ze prodává, tak cca 10000 komponent, 20000 kotouĝák, zkřýň netušým.
-> Pavel P..: ještě že toho funa má...znad mu tým neodře korbyĝku

-> FORM: Kraznej kuz nabitku:)