skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ukázky audia v 80´
prohledat
509 příspěvků (zobrazeno 401 až 450) od 14.11.2006 do 21.01.2018, založil/a Dale_Estelle
-> Shark: Unitra z roku razdva

-> Bobesh: takový se mi válej dvě ve skříni... ale mrtvolky, jediný pěkný a funkční znárodnila VěteV..

tak to trochu oživíme,tady něco z domácí produkce:
www.aukro.cz/item54933172 8_autoradio_2110_b_funkcni _hezky_stav.html
www.aukro.cz/item54933172 8_autoradio_2110_b_funkcni _hezky_stav.html
-> ventYl: takky mam tutoznacku - s analog tunerem -model W-145

Kamosonic Hamburg Stereo Cassette player. Vystupny vykon 2x7W. Analogovy tuner AM/FM, pri FM stereo. Kazetova mechanika s autostopom. Strieborne prevedenie. Jedina dochovana fotka po oprave podsvietenia. Nejaka hnida mi ho potom z auta vyliftovala.
-> Dale_Estelle: Dnes som ho namontoval otcovi do auta. Okrem toho, ze je kusa znecistena draha potenciometra hlasitosti a je umrety sendvic vypinaca (radio je vzdy zapnute, vyriesil som to odbockou a externym vypinacom - ten sendvic sa neda zohnat), hra pekne a pomerne cisto.
Aky model Walthamu si mal? S dig. tunerom? vcelku by ma zaujimalo, ako sa ten tuner ovlada a co znamena funkcia "SK", lebo to okrem prechadzania celeho pasma dookola nic zaujimave nerobi.
Aky model Walthamu si mal? S dig. tunerom? vcelku by ma zaujimalo, ako sa ten tuner ovlada a co znamena funkcia "SK", lebo to okrem prechadzania celeho pasma dookola nic zaujimave nerobi.
-> ventYl: oooo, krása, Waltham !!! moje první radio, respektive první radio které si táta koupil do dnes již mého modrého sedana byl Waltham stereo na kazety, dodnes ho mám a opatruji:-), prot mě tohle velmi těší. Watlham táta koupil právě v německu takže máš pravdu, ej to německo
WALTHAM W-202 Stereo cassette player. Vyrobeny zrejme pre nemecky trh. Vystupny vykon, ani ine parametre nepoznam, ma dig. tuner s pamatou na 6 stanic a nejake automaticke ladenie, ktore sa mi ale nepodarilo rozchodit.
-> Pavel P.: Tak nad tim pioneerem slintam.... Peknej kousek..
-> Martas136L: nieco VELMI VELMI podobne som mal ja doma. Nejaky Kamosonic Hamburg Stereo. Akurat to malo 2 prepinace AM/FM a Mono/Stereo na pravej strane. Nejaka svina mi ho ukradla.
muze nekdo posoudit z jakeho je ten SHARP roku cca?
-> UltraFan.: Děkujém

-> Bobesh: tak vydrz udelam lepsi foto
-> UltraFan.: Nojo ale přes ten odraz není nic vidět

-> Bobesh: ne ale mam plny rozliseni...a tohle cely je na prodej za malo

-> UltraFan.: Lepší foto bys nepořídil?

Nevim jestli toto sem patri...spis asi zacatek 90tych let
Tak tohle jsem mněl ještě před týdnem ve fáčku teď už je prodané za 135 kč na Aukru

-> Reeaper: tož to nevedeme...

-> Pavel P. 15.10.07 18:06:32: tak thole je zatím dle mě nejhezčí, co tu je.. nádhera.. nemáš ještě pár fotek?
náký umělecký 

-> Pavel P.: Toť,velebnosti

-> Bobesh: jsou to pěkný kousky...

-> Pavel P.: Nechal bych si líííbit ale reprefondy jsou slabý

-> Pavel P.: kdepak bereš takový nádhery
. Fakt pěkný kousky

a ještě mám od známého tuhle pecku fungl nový a nikdy nepoužitý Clarion na kazety a s frekvencí FM.. mimochodem ho chce prodat ale chce za něj dost

-> Pavel P.: opatruj ho - dojde nan cas .-)
-> Pavel P.: Mazec. Nádherný stroj

trochu to tu oživim..., sehnal jsem krásný retro kousek Pioneer KE-5000 SDK, a kupodivu i funguje... má to zajímavý ovládání, a hraje krásně.. pochlubte se komu se tyhle starý radia taky líbí...

Dale_Estelle -
no ja nevím..bych byl pak bez rádia
no ja nevím..bych byl pak bez rádia

Měl jsem ve 105ce tento Gelhard s digitálním tunerem. Bohužel nevím, jestli patří ještě do let osmdesátých nebo už devadesátých. Prodal jsem ho někdy v srpnu.
-> mAATT: teda myslím tímsamozřejmě ten zesilovač německé výroby

-> Vojtik: jéééé přesně tohle mám doma u počítače
akorát už teda chvílema přestává hrát jeden kanál
...a kazeťák má pro změnu táta na chatě v dílně a ještě k tomu byl tušim i tuner ale ten nešel tak sme ho vyhodili

-> Power of Bass: -> Pavel P.: wooooooooooooow!!!!
já ho chciiii.......přesně, můj rok, 87
já ho chciiii.......přesně, můj rok, 87
-> Power of Bass: tak tohle je něco pro Dejla.... to je jeho rok...1987.

bych zapomel ,made in singapur a code protect

r.v. 1987 ,Philips DC405/32, pamet na 15 stanic digitalni ladeni, nastavitelne balance ,vyšky/bass pomoci spolecneho potáku na volume,tlačitka LOUD a MUTE

-> Dale_Estelle: tak to ještě někde pohledám ten kazeťák
-> Vojtik: tyyyyyyyy jo, ty stříbrný stroje jsme vždycky zbožnoval.........
druhá půlka předku , někde je k tomu i origo přehrávač kazet ve stejném stylu