skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jaký autorádio na Mp3 ?
-> KEAN: jj, přesně, jenom já ho mám se zeleným podsvětlením
-> KEAN: osobně sem měl od ahifi jeden z prvních kusů v republice za 3500, teď ho tam maj 3352. Ale jak je na tom s cenou jinde nevím. V nynějším autě je ještě JVC, ale jen co bude čas. tak pujdu ven a nastěhuje se tam alpina
-> MerHanz: nějaký doporučení na prodejce?
-> KEAN: Źákladní řada Alpine. Seženeš ho okolo 3500, nylsim, že se dá i míň. a zvuk v poho, má i USB.
Kupoval někdo v poslední době opět radio ca. okolo 3000? dík za doporučení, zkušenosti
A když to nemá slot na karty tak si přikoupíš mp3 transmitter za 250,-.
Kdyžtak nějaký doma mám kdybys měl zájem.
Kdyžtak nějaký doma mám kdybys měl zájem.
-> Kaprof-Los Koramos: Ja prave volil Blaupunkt.....uz nikdy vice, JVC, kouknu po nejakym

-> Zeke-ten šestý: nevim asi ne ale mě by se pačilo novy radio s teslackym panelem musim zainterestovat nejakyho dobryho elektrikare
jinak já jedu v JVC a spokojenost

jinak já jedu v JVC a spokojenost

-> Kaprof-Los Koramos: Tesla, kvuli sve kvalite a cene k zemi klesla
Tesla snad ani novy autoradia nedela ne? 

-> Zeke-ten šestý: Tesla!
kdo mi poradí nebo doporučí kvalitni autorádio? Nemusí být nové, cca do 2000,- ted mám Clarion DB168R a maximalni spokojenost, jenze neumi MP3....nedavno sem koupil Blaupunkt Hamburg MP57 a myslel sem ze blaupunkt je kvalitni znacka.....radio hraje strasne potichu, FM tuner moc stanic nechytil a cele radio mi pripada jako made in china.....tak a ted babo rad

-> Rooney: dobra volba :)
brácha má jvcasi za 2500 atéž v pohodě

koupil jsme panasonic cq 7301n za 5, přeskakuje jak kdy
dív pioneer deh 1400 r stál přres lety 9 k nezapalacení i když jen na cdrw, měl i lepší zvuk
kam jsem dal pči
dív pioneer deh 1400 r stál přres lety 9 k nezapalacení i když jen na cdrw, měl i lepší zvuk

kam jsem dal pči

Tak už je doma
Pioneer DEH-2900, a hraje to fakt libově

-> Pavel P.: mno, ještě uvidím
ještě je ve hře Paňas a Ficht, neboli Pioneer

-> Rooney: já mám radio VDO a jsem s nim spokojenej... a co jsem cvičně zkoušel od Sony tak to VDO bylo lepší.. ale nejsem žádnej odborník takže je to jen muj názor že to hraje líp.

nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem.
Jak jsou natom se zvukem radia od VDO?
Má s něma někdo zkušenosti?
Jak jsou natom se zvukem radia od VDO?
Má s něma někdo zkušenosti?
-> Waclav: Ber Pioneer!
Sony je šit
Sony je šit

taky bych šel do toho pionýra To Sony se mi nepáčí
me se líbi ten pijonýr

Tak nevím, mám jít do shop.autohifi.cz/shop_goo
ds.php3?g_id=2618
Nebo do www.audioexpert.cz/autora dia-cd-prehravacem /sony-cdx-gt30-rn
???
Nebo do www.audioexpert.cz/autora dia-cd-prehravacem /sony-cdx-gt30-rn
???
-> Waclav: to kazdopadne.
-> Don Carlos: Ja si napriklad robim zbierku pesniciek ktore sa mi pacia a som dost priebercivy, takze obcas nejaku pesnicku pridam a obcas nejaku vyhodim. Ja proste nemam oblubenu kapelu, spevaka/cku ja mam oblubene len tzv. singlovky
. A vtedy je prakticke mat ich na karte ktoru potom mozem napr. strcit este aj do mobilu ked nie som akurat v aute. Keby som to palil hoci aj na prepisovacie cd tak s tym zabijem kopu casu a ani neviem ci mi radio vobec prepisovacie cd berie. Ale kartu tam strcim a uz hram :). Kedze to pocuvam hlavne za jazdy a ako odhanac spanku tak na kvalite tolko nezalezi. Navyse pri mp3 je to fuk ci idu z cd alebo z karty kym clovek nema fakt smejd ako niektore sencory co piskali pri prehravani z kariet. Jediny rozdiel je len ze z karty nepreskocia :) a prechod na dalsiu pesnicku je bleskovy oproti cd. Tolko k mp3.

Mám pioneer 2920. Nemá sice bluetooth. Zatím velká spokojenost..U korunky.cz mne vyšel i s dopravou na necelých 2700 Kč. Ještě se mi nestalo, že by na hrbu přeskočilo CD, tak jako nám to dělá panasonic, který stál asi 4000. S těma kartama záleží, jak moc jsi náročný na poslech. Pokud přehraješ denně kopu písniček tak to schvaluju. Jinak stačí pár cd, na nich mp3 a máš co dělat, aby si to přehrál všechno.
-> Waclav: Vsetko co pozadujes ma dnes snad len senkor. Na pindura, pajasonika alebo slony si budes musiet pockat nez klesnu (az tak hlboko :) ). Alebo nieco z poizadaviek obetovat.
Jedna dobre mienena rada: ak chces mp3 a naozaj ich aj budes pocuvat tak odporucam radijo co ma slot na pamatove karty a usb. Je to omnoho praktickejsie nez cdcko, mozes si lahko aktualizovat oblubene skladby bez potreby smazit placky.
Jedna dobre mienena rada: ak chces mp3 a naozaj ich aj budes pocuvat tak odporucam radijo co ma slot na pamatove karty a usb. Je to omnoho praktickejsie nez cdcko, mozes si lahko aktualizovat oblubene skladby bez potreby smazit placky.
Myslíš že je lepší než ten sonák jo?
proc sony :)
Tak pokud do 3tis se vsim timhle a trosku solidni tak jedine asi pouzity.
www.audioexpert.cz/autora
dia-cd-prehravacem/sony-cd
x-gt30-rn co tohle? bohužel nemá bluetooth
Zdar, potřeboval bych poradit, který autorádio by jste mi doporučily, chtěl bych na mp3 a pokud možný tak i bluetooth hansfree... Cena tak do 3000,- díky