Výběr rádia do služebáku (zn. co nejlevněji!)

prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 17.01.2008 do 04.02.2008, založil/a Petrxall
řadit dle data
18:43:57
04.02.2008
Petrxall
No kluci možná na tom něco bude.. poučení pro příště mno
15:46:03
03.02.2008
Kuladmin
Kdyby aspon jako prvni hledali ten celni panel a az pak sli po radiu. Ja ho nosim taky sebou tak snad kdyby uz nedej boze to nechaj na pokoji. Mam sice alarm ale jak to ted posloucham mam chut ho dale rozsirit.
14:03:05
03.02.2008
OLIW3Rek
-> Petrxall: me se jednou nekdo dostal do shade mam tam taky sencora kreteni mi rozlamali ten plastovej drzak jak to rvali ven ale kdyz pak v kasliku nenasli panel tak tam to radio nechali a vzali si akorat krabicku startek tic tacy a barevny kridy co sem mel koupeny pro bratranka:D
16:14:56
02.02.2008
U-Geen
-> Petrxall: hm to je tak stejna ochrana jako prezervativ v penezence :-)
15:24:36
02.02.2008
Petrxall
-> Kuladmin: nojo, tak oni to nepoznaj co tam je za rádio a když už sou tam, tak si vezmou i sencora... -> U-Geen: no měl sem ho sundanej v kastlíku, ale myslim, že by to vzali i bez toho.. prostě na jednu stranu i moje blbost no, vždycky sem to nosil sebou třeba na víkendy nebo tak, ale ted sem to tam zrovna nechal
00:41:25
02.02.2008
U-Geen
-> Petrxall: cervenou diodu melo i moje MTC... to si nechal panel v aute?
22:55:06
01.02.2008
Kuladmin
-> Petrxall: Si delas srandu ne ? to kradou i blbyho sencora jo hmmmm no do .. Display nosim sebou tak snad kdyz by ho nenasli tak nechaji byt. Kurvy jedny corkarsky tutove to skoncilo v nejblisim bazaru.

Mas tam nakej alarm nebo neco? Te des dneska fakt. Strilet to napotkani.
22:29:20
01.02.2008
Petrxall
a ještě si to vzal všechno pěkně s pouzdrem, se divim, že si nezavolal ještě o krabici a manuál, kokot jeden.. možná ale vim co ho přilákalo, ta červená dioda co tam svítí, to je jak upozornění, že tam nějaký lepší rádio je
22:26:51
01.02.2008
Petrxall
Tak pánové jsem bez rádia... předevčírem mi přes noc vybrali auto... takže sem si ho užil krásných ani ne 14 dní... fakt super.. takže sem zasul opět starej blaupunkt a kašlu na to, achjo.. ty lidi sou hovada zas**
21:51:30
25.01.2008
Kuladmin
Jestli tam je blaupunkt ten ma po stranach po2 kulatych dirkach tak bud silnejsi spendlik nebo hrebik je tam takovej zacvakavaci mechanismus ale nejdriv mrkni zezadu zda jeste neni uprostred sroubovany - ale origo nebyva
19:04:27
25.01.2008
Petrxall
Jo kluci ještě takovej trapnej dotaz... Jak sundat ten plast z toho starýho rádia, nechci to poškodit, tak se radši zeptám těch, který už ho dolů dolovaly
22:18:14
22.01.2008
Petrxall
-> Kuladmin: no uvidíme, jezdím s tim denně a někdy i o víkendu, tak snad by se to mohlo stihnout dobít.. že je to služební, tak se v tom chci co nejmín hrabat, abych to pak dal při nejhoršim jednoduše do původního stavu.. až mě to ale jednou takhle zradí, tak to asi začnu nějak řešit.. chlápek v krámu říkal, že s tím problém nemá, ale ten nakecá cokoliv, aby to prodal.. takže spíš věřim těmhle zkušenostem z netu a budu si na to dávat pozor
21:58:23
22.01.2008
Kuladmin
jo vlastne jo ty hodiny tam jedou dal kdyz je tam display to je v pohode kdybys to mel je n na to jedno + s klicke mtak se vypnou a bacha s displayem je ten odber jeste vetsi!!tak at si takhle po vikndovem stani neprijde rano k auto a ono nic central nic hodiny nic budiky nic a starter samozdrejmne take nic -- me se todle stalo 10
21:56:01
22.01.2008
Kuladmin
-> Petrxall: Tak to je zvlastni ty hodiny - ccc ale dej bacha pioneer bere mnohem min v tomhle stavu nez tyhle sencory. Ja to mel taky jedobry ze lze poslouchat vzdycky ale dost to zere moje takhle zralo bez displaje 80mA coz je dost ted bere jen asi 5-8 coz je sakra rozdil. Ale pokud jezdis deno denne tak by nemel byt problem.
20:56:07
22.01.2008
Petrxall
-> Kuladmin: díky.. jinak samozřejmě že to de i bez klíčku, jinak bych to ani nechtěl, měl sem to tak i ve svym autě u pioneera a nikdy nebyl problém.... co mě ještě u tohodle rádia překvapilo, že jsou na tom displeji vidět při vypnutym stavu hodiny, který běžej.. co je věští sranda, že ty hodiny jdou i když to odpojim od baterie,... možná tam maj ještě nějakou baterku v tom, ale nesetkal sem se s tim, tak sem na to čuměl jako puk
19:07:14
22.01.2008
Kuladmin
To + muzes zmerit - vezmi multimetr ci voltmetr ten staci a napichni se nekde na kostru auta jednim koncem a druhy dej na ten privod co je,, z klicku,, a kdyz mas nenastartovano a ani budiky nesviti tak bys tam neme l nic namerit a nebo proste jde ti radio zapnout i kdyz nemas klicek v zapalovani ? pokud jo tak je problem a je lepsi to predelat abys nemel problemy z baterii.

A s tim ovladanim skusim mrknu az budu mit chvilku zda to vubec jde a jak.
23:24:43
21.01.2008
Petrxall
Tak 8GB flash disk bez problému.. neměl sem ho sice plnej, ale fungoval parádně... jo jen ještě otázečka pro majitele těchto autorádií, nevíte kde nastavit, aby se na displeji zobrazovala pouze jedna informace např. název skladby a nelítalo to furt dokola? Mačkal sem co šlo, pročet návod, ale nikde nic..
20:19:42
21.01.2008
Petrxall
-> Kuladmin: No já mám pojistky už přímo na tom kabelu a celkem teda se v tom blbě vyznám, kterej je kterej
19:40:44
21.01.2008
Kuladmin
Mrkni sem www.najdiservis.cz/navod. htm?clid=4569&... a to + co jde na klicek musis pokud to teda uz nemas zapojit do pojistkovky ale musis mit ten konektor co tam patri a zastrcis to do konektoru BF coz je 8 z leva a v nem 2 rada v pravo coz je vstup 15 .
19:05:20
21.01.2008
Petrxall
Tak jsem koupil Sencora SCD 5705 ...zatím se mi docela líbí, zkusim dneska naládovat tu flashku a uvidíme co to udělá.. akorát teda mě trcohu zklamalo to rádio, možná to je tim, že tam mám redukci z toho staršího konektrou, ale příjem moc stabilní není a zvuk taky nic moc.. no a jak teda s tim napájením?
08:00:03
21.01.2008
Kuladmin
Tak flashdisk 4GB Pretec hraje bez problemu celkem i rychle nacetl mp3 (mam tam i jine soubory) vybral si je z pod pod pod adresaru. Jediny co je blby ze z toho radia trci. Nastesti ve felde je radici paka jeste porad pomerne daleko, ale lepsi by bylo asi ho pichnout na kratkej kabilek.
17:24:42
18.01.2008
Petrxall
-> Kuladmin: jo? to by bylo super, kdyby jsi to zkusil, já sem se už dneska na nějaký tohleto rádio ptal v krámě, kde je maj, samozřejmě, že s tou spotřebou to nepřiznaly, dělaly, že nic a flashka by prej měla taky jít, příští tejden ho asi zajdu koupit, tak uvidíme.. pak bych se tu nějak ozval ohledně těch kablíku
08:07:18
18.01.2008
Kuladmin
Ja taky moc radio neposloucham ale kdyz jsem ho ladil tak tak nejak bez problemu i za jizdy takze bych se toho nebal. To + zalezi jak to mas delany mrkni na ten iso konektor a bud jsou ty dva draty spojeny hned u ni a nebo musi vzit voltmetr a merit zda tam jde do obou + porad nebo ne. Pac takhle jsem si taky za tyden totalne vymlatil baterii.

tady je schema zapojeni www.najdiservis.cz/navod. htm?clid=4569&...

pokud budes mit staly + na obou tak napis ti pak napisu ktery kam prepojit do pojistkovky.

a mozna ty budu moct otestovat bud o vikendu nebo v pondeli 4GB flasku.
23:35:12
17.01.2008
Honzik105S
ja mam neco podobnyho sencor cd usb a slot na karty ktery lze nahradit tim ze do usb vstupu das ctecku panetovych karet a normalne mi nacetlo tu sd kartu v ty ctecce jako nevyhodu u toho myho modelu bylo to ze v tom skodovackym kastlýku (ten plastovy co se tam dodaval) tak prave pod tim sklonem byl ten displej necitelny u gl palubky do bylo v pohode takze u feldy by to melo byt taky v poho a dalsi nevyhoda vysoky odber ve vypnutem stavu za 10 dni to uplne vybije aku. jako zvuk to ma docela dobry, cd mi nepreskakuje, karty a usb to nacita rychleji nez cd, co se tyce radia tak to ti neporadim protoze vetsinou jedu na mp3.

pokud bys nepotreboval cd a stacili ti karty tak se podivej na tohle

www.audioexpert.cz/autora dia-cd-prehravacem/blaupun kt-sd-27-melbourne
23:03:31
17.01.2008
Petrxall
-> Kuladmin: tak to zní dobře, jak oddělím to plus? když to mám na euro kostku.. stačí kdyžtak napsat, kterej kabel přerušit... a co FM tuner, jede v pohodě? jinak by ještě někdo moh objasnit jak je to s tou flashkou a asi do něho půjdu
22:50:16
17.01.2008
Kuladmin
J ojeste ted to ma vyhodu pokud dam display a kartu drive nez nastaruju nak se samo i spusti a pamatuje si i misto kde skoncil primo i cas pisnicky a jede vesele dale.
22:49:08
17.01.2008
Kuladmin
Ja mam 5355 je to vesmes to samy a ja si nestezuju. Nehraje to za ty prachy spatne ma to vstup i na sd kartu na tu jedu ja 1 1-2GB vim ze funguji a v pohode. Flash disk tak velkej nemam takze jsem netestoval resp mam az moc velkej 80GB 1 ale to je uz 2,5 disk a ten to neutahne ale ten neutahne pravdepodobne zadny radio - par jsem jich uz zkousel. A i s timhle se ty original repraky ve dverich - po vycisteni celkem rozehrali.

Nerikam ze je to naka bomba ale na cestu z prace / do prace my to bohate staci.

CD jede taky v pohode i RW proste nebyl s tim problem . Jen pokud je to stale oba + napojeny na tvrdo zere jestli si dobre pamatuju v klidu a bez displeje 80mA tak na to bacha po predelani na + jen pro pamet je to na max 5-8mA takze uz v pohode.
22:38:27
17.01.2008
Petrxall
Ahoj, dostal sem služební feldu a řeším ted audio, denně najezdím kolem 200 kiláků a už fakt nemám nervy na to originál škodovácký na kazety a k tomu ty origo repráčky, hrůza děs. Potřeboval bych něco co přehrává mp3, ale i z USB! S dobrým FM tunerem, který si udrží stanice i za horšího signálu. Prostě rádio, do kterýho ráno zasunu flasku a večer až přijedu domů ji vyndám. Nebudu se bát, že mi ho někdo přes noc vybere. Zvuk nemusí bejt nějak extra kvalitní, vyměním pouze ty repra ve dveřích za něco o málo kvalitnější. Co sem tak hledal, tak bych to viděl na něco takového: www.hifi-megastore.cz/aut oradio-sencor-scd-5255mr-m p3-usb-mmc-sd/14795 ... ale protože sem byl vždycky zastánce spíše kvalitnějších značek jako je Pioneer, Sony, Alpine.. tak se ptám, kdo máte s tímto rádiem zkušenosti, jak moc hrozný to je, zda je to vůbec k použití, jo a jestli to zvládne flash disk s kapacitou 8GB! Předem díky za rady
Extreme Tyres