ten vykřičník jsou brzdy takže rychle do servisu!!!!!Mně to začlo svítit z kopce a chvíli to brzilo a pak nic!!!Takže bych radši moc nejezdil,jsem podřazoval jak divej
-> Rabbit: oka, zkusim na to mrknout! Zda se mi, ze to nejak divne brzdi!!!
21:54:04 18.03.2005
Rabbit
Tasek
Na mě to svítilo, když sem měl prasklej ten válec v kufru a tekla mi brzdovka. Jestli ti to blbě brzí (jakoby bez posilovače), tak je to přesně ono. Jinak nevim.
19:34:23 18.03.2005
Tasek
jedna se o shade 120!!! Otackomer je origo do shade co je na pristrojove desce, a vypinac myslim drzi, kdyz ho vratim...! :o(
17:55:14 18.03.2005
Pilot 105
A drží ti ten vypínač zamačklý, nebo se vrací zpět do původní polohy? Co máš za otáčkoměr Lumel, Pal?
17:34:22 18.03.2005
Luukkyy
-> Tasek: A o jakem autě je řeč?
17:16:05 18.03.2005
Tasek
Zdravim vsechny!
Potreboval bych poradit ohledne jedne kontrolky, je to ten vikricnik v kolecku, menil sem pristrojovku a na te stare to nebylo napojeny a ted na te nove to sviti o sto sest! Mela by to byt proslapla brzda, ale nejak ten vypinac aby to shaslo nepomaha....! Nevite nekdo co s tim?
A za druhe..., sem pripojil otackomer a nechce jet, nevite nekdo jak to zapojit, pripojoval sem to podle clanku co je tu na virtu, popripade bych byl vdecnej za nejaky planek na napojeni, myslim schema! Moooc dekuji!!!