skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Malý rozdělovač Pal 443 213 204 280
-> Pavel P.. 28.07.22 23:32:02: na tyhle bratry Bůvovi pozor!dobře zkontrolujte co kupujete !
-> Pavel P.. 28.07.22 23:32:02: Jeste mi tam chybi "Netreba predstavovat, znalci vedi " - jako ve zmrdich vintage hi-fi inzeratech

-> Pavel P..: RARYTA!!!

Moje informace pocházela z odpovědi na dotaz z rubriky "Chci vědět" v dobovým Světě motorů..

-> James1991: co víc chceš slyšet? před 10 lety jsem to tady psal jak vidíš, nebo myslíš že je to nějakej blábol?.... našel jsem i mail z bejvalýho Magnetonu.
Dobrý den,
uvedený rozdělovač se používal u motorů pro vozy Š100, Š110 v úpravě pro
závodní nebo sportovní vozy.
S pozdravem
Miroslav Hamala
----- Original Message -----
From: "Pavel Panek"
To:
Sent: Tuesday, March 25, 2008 8:56 AM
Dobrý den, bylo by možné se od Vás dozvědět na jaký vůz byl určen
bezpodtlakový rozdělovač PAL MAGNETON, typ: 443.213.204.280 ?
Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den,
uvedený rozdělovač se používal u motorů pro vozy Š100, Š110 v úpravě pro
závodní nebo sportovní vozy.
S pozdravem
Miroslav Hamala
----- Original Message -----
From: "Pavel Panek"
To:
Sent: Tuesday, March 25, 2008 8:56 AM
Dobrý den, bylo by možné se od Vás dozvědět na jaký vůz byl určen
bezpodtlakový rozdělovač PAL MAGNETON, typ: 443.213.204.280 ?
Děkuji předem za odpověď.
Je si teda někdo jistý, na co tenhle rozdělovač je?
-> Kubis09: Downgrade by asi měl jít udělat, díly taky sehnat jdou.. Dával jsem tenhle rozdělovač novej motorářům pro lehce upravený motor 110LS a skočili po něm, že prý lepší než bezkontakt z fava nebo klasika.. ale proč to netuším, neptal jsem se..
E: info osobně sbírám porůznu a už docela dlouho - kde se dá.. Nějakej celkovej přehled vč. přečíslování a náhrad jsem zatím nikde nenašel.
E: info osobně sbírám porůznu a už docela dlouho - kde se dá.. Nějakej celkovej přehled vč. přečíslování a náhrad jsem zatím nikde nenašel.
jo díky, tak to jsem mile překvapený. Myslíte že je problém ho předělat zpět na kladivka? Možná by byl elektronický lepší, ale nevím jak ho zapojit a co k tomu ještě potřebuji, do budoucna bych ho chtěl na lehce upraveny motor 130 s vačkou 278
díky
jo jinak kde jste to vyčetli?
díky
jo jinak kde jste to vyčetli?
-> Kubis09: / -> Pavel P..: To byla kontrola pozornosti účastníků fóra... Ne, kecám, překoukl jsem se v názvu tématu úplně nepochopitelně
.
Jinak se údajně ten 443.213.204.280 dával "v sérii" na Garde exportní.

Jinak se údajně ten 443.213.204.280 dával "v sérii" na Garde exportní.
to je původně bezpodtlakovej rozdělovač... podle Hanhartu byl určen na vozy Š100/110 pro sportovní a závodní účely.
-> Kubis09: Jinak to je (nebo původně byl?) rozdělovač pro 110LS / 110R..
skoda.panda.cz/clanek.php
3?id=416 tu je niečo odobné
bezkontakt podle udelej/urob si sam... jeste k temu chybi krabicka s elektronikou :-) mozna bych jeste nekde doma to cislo kde to bylo popsany nasel...
Moooc pekny
dodělej doma 

-> Kubis09: DODO
dokonce je to bezkontakt, asi nějaký elektrotechnik za dob totality si hrál. Nebo nevím jak si to vysvětlit.
ahoj z čeho to je rozdělovač neví někdo? nic jsem o něm nenašel nikde. Díky