Ako na repro, uz zase

prohledat
57 příspěvků (zobrazeno 51 až 57) od 17.07.2005 do 02.08.2005, založil/a PeterP136
řadit dle data
16:00:53
17.07.2005
PeterP136
A tie helixy sa zacinaju na 2tsk za 10cm pridinec jednopasmak, takze tie rovno zavrhujem. Radsej pojdem to repro s mensim rozsahom a doplnim tym subikom.
Volakedy som sa hral so starym magicom dvojdekom, kde boli na spodku male asi 2cm rurky, a ked sa na tom stlacil rpepinac sub, tak to hralo uplne uzasne. Keby bolo nieco take do auta, tak nevaham :).
15:58:27
17.07.2005
PeterP136
a) lebo tie su teraz v prednych dverach a zavadzaju tam, zato vzadu su original hnusne papieraky :)

b) vid a

ad a) ovaly ee, lebo ich tam nemam kam dat, mozno by sa dozadu vosli ale tam sedavat nebudem, takze tam na hudbe usetrim

ad b) nie je to skodovka ;) a repra chcem dat len do dveri kde je pre ne uz pripravene miesto. Vojdu sa dam horko tazko 16cm, ale ani o mm viac a aj to nie vsetky typy
15:57:28
17.07.2005
Vojta - zrušená registrace
Jak pise U-Geen do predu urcite nejake 16 repra...kdyz nevlezou tak tomu pomuzes nejakym mezikusem, urcite udelas lip nez bys koupil 13 kompa.

Budes to pohanet jen radiem nebo i zesakem? Pokud mas jake take radio tak bych osobne asi sel do toho Helixe jak psal U-geen do Blue rady. Osobne je nemam ale co jsem se doslechl jsou pry gut:)

Do zadu urco nejake ovaly, ale hlavni je predek..
15:46:52
17.07.2005
U-Geen
a) proc dozadu pioneer? to neni dobra volba znacky repro.

b) proc dobredu jenom 13ky?

ad a) pokud ti chybej basy tak bud subwoofer, nebo dozadu ovaly 6x9 nebo lepe 7x10, 7x10 vyrabi napriklad macAudio

ad b) do skodovky neni problem dat do prednich dvery 165ky repra, takze z toho bych vychazel... urcite musej bejt komponentni, vejskac pak umistit tak aby ti smeroval nejak nad rucni brzdu a do vejsky usi. ze znacek do 3tsk, nevim jakej mate na slovensku ceny, na radio jsou stale dost doporucivany helix rada blue, nejsou spatny ani spirity ci sinus live, popr. i magnat nebo macAudio. nemam ted uplnej prehled takze muzou bejt i dalsi znacky...
15:42:08
17.07.2005
PeterP136
V skodivke mam 13cm dvojpasmaciky od kanadskej research acoustic (kus za 600sk) a hraju krajsie, akurat im chybaju hlbky. Pri pohlade na ich specifikaciu sa tomu ani nedivim.
Preto by som rad vedel, ci sa daju hlbky nejako dohnat. Nemozem montovat velke repro, lebo nemam kam (hudbu chcem sustredit dopredu) a tak by som rad vedel ci existujue nieco ako maly subwoofer.
15:39:08
17.07.2005
PeterP136
Hrabem sa po nete, lenze je to na dve veci, ked ich nepocujem. Bol som v najke, lenze tam mali zapojeny akurat stojan s jvc reprakmi od 10cm az po velke ovaly a vsetky hrali tak nejak divne. Jeden huhnal, dalsi hral ako keby sa plastovou stenou. Mozno to bolo tym, ze kazdy bol v inej vyske alebo nekvalitou stojanu, ale odradilo ma to od ich kupy.
15:33:24
17.07.2005
PeterP136
Dam si poradit, ale necakajte ze ma uvrtate na repro za 5tsk kus :).
Potrebujem poriesit ozvucenie dopredu (dozadu idu pionieri 17cm, aj ked neviem ake). Dopredu do dveri sa mi vlezu maz 15cm repraky som ochotny do paru dat 3tsk.
A este by som rad vedel ako poriesit ked sa mi zda ze v audiu chybaju hlbky.
Extreme Tyres