Alarm ve 120

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 29.11.2005 do 30.11.2005, založil/a Devils-night
řadit dle data
17:37:20
30.11.2005
King
Klonim se taky k tomu spatnymu ukostreni baterky. Autoalarmy s fíčurou hlidani napeti baterky hlidaj skokovy zmeny napeti v siti auta charakteristicky napr. pro startovani nebo obejiti spinacky. Pozvolnej pokles napeti na baterce by nemel vyhodnotit jako poplach ani ten nejvetsi shit. Jinak predpokladam, ze privod napajeni pro alarm mas udelanej extra kablikama primo ze svorek baterky a ne, jak je zvykem u nekterejch matlaku, ze hodej ocko na kostru a plus chytej na pojistku c.1.....
01:43:54
30.11.2005
Johny Death
-> Devils-night: sem zastánce špatného ukostření projdi si kabely a obruš je od rzi....
22:16:46
29.11.2005
PeterP136
-> Devils-night: Dolezity je startovaci prud. Napriklad vapnikove baterky deplhi pre dizle su trochu vyssie a maju pri rovnakej kapacite ako klasika vyssi startovaci prud.
ALe mozno mas len problem v kabelazi. Skus poriadne ocistit a dotiahnut spoje na starteri, baterke a positkovke. Najma tie na ktorych mas radio, alarm a starter.
22:09:32
29.11.2005
Devils-night
->Tomáš SK:Prave ze na alarmu to vypnout nejde.:-(
21:06:59
29.11.2005
Tomáš SK
-> Devils-night: Na tvojom mieste, ak to alarm dovoluje, by som tu kontrolu poklesu napatia deaktivoval. Alarm, co mam ja, to ma defaultne aktivovane, ale samotny vyrobca v prirucke doporucuje deaktivaciu.
20:56:15
29.11.2005
Tommys
no jestli ti to vyhodí rádio když startuješ tak to vypadá na malej přísun amperů, takže bych zkusil dát jinou baterku si pujč od někoho ať vidíš
20:05:52
29.11.2005
Devils-night
Zdar...mam takovej problem.Nainstaloval sem si alarm do skodovky,kerej ma hlidani poklesu napeti,ale kdyz to zaalarmuju a necham to stat pres noc venku tak to pusti poplach protoze to napeti trosku poklesne.Baterka mi nepride ze je v prdeli protoze to normalne i po tejdnu nastartuju.Takze todle je jedinej problem.Jeste teda kdyz to nechce hned chytnout a chvilku to tocim tak se mi vynuluje komplet radio.Asi protoze ztrati napeti.:-(

Co myslite..?Silnejsi baterka?Narvu ji tam.?(mam 55).

Dik Devil
Extreme Tyres