De to???

prohledat
30 příspěvků (zobrazeno 1 až 30) od 13.12.2005 do 08.03.2006, založil/a dostybiker
řadit dle data
23:01:29
08.03.2006
Simarik
já to dělal podobně ale s LED diodou ale na tohle sem nepřišel
22:55:24
08.03.2006
Arts
-> Simarik: merak s pipacom a je to .. ja som to riesil tak .. len uz sa to nepamatam ako to bolo ..
20:23:01
08.03.2006
Simarik
-> Dan: a jěště tě poprosim o radu. mám packy z feli ale nezjistil sem jak mám zapojit 3 polohu aby to byla ta na cyklovač. zůstal mi 1 kabel a 2 kontakty ! co s tím ?
20:19:48
08.03.2006
Simarik
-> Dan: já si myslim že to co máš v autě je super. kopírovat to není machrovina. ale snad mi prosím poradíš jak mám vyřešit zasekávání tlačítek (myslim jak sou ty 4 u sebe), zasekávají se mi jen ty horní takže je radši moc nepoužívám.
14:39:03
07.03.2006
dostybiker
-> Slayer: myslim ze by si mel pomlcet tve studijni vysledky nejsou az tak oslnivejsi nez ty moje a jediny co z ty skoly vim je ze se mam elektrine zdaleka vyhybat
22:57:55
06.03.2006
Slayer
->Dan: Nevim proc jsi to posilal dostybikerovi kdyz na to dela skolu. Elektrika by mu nemela delat problemy. Ze jo dostybikere 3
22:26:54
09.01.2006
rolls
-> Johny Death: ako poviete mistre52 5
22:21:33
09.01.2006
Johny Death
no nechme to byt. Uznavam bejvaly časy kdy mě taky štvalo když sem se s něčím drbal a pak nekdo přišel k hotovému ale pak když zase ten druhej nebo nekdo jinej pro me udělal to same tak mi to docvaklo... to chce čas.
20:46:51
09.01.2006
rolls
-> Johny Death: 171 171
20:45:52
09.01.2006
rolls
-> Dan: tiez pozeram ze niektory cesky bratia su troxa na hlavu a budem to musiet prezit, aj kon ma obcas klapky na ociax asi tvoj pripad. ako som ti uz napisal, nepoxopis o com som pisal tag to nexaj tak, az dostanes niegde troxa rozumu tag potom mudruj na temu poskytovania nejakych informacii. az sa ti tu nepaci forum tak preco to vobec citas? sa mi zdalo ze je to tu vytvorene na to, aby sa vyriesili nejake trable ak niekto ma. mozno su to niekedy trivialnosti ale nie kazdy sa to mal moznost niegde naucit. a co sa tyka tej tvojej genialnej sxemy, vysvetli mi, preco kazdy co by si to xcel urobit, aj ked nieje elektrikar, to musi vymyslat odznova, vymyslat vymyslene? takze braxo jediny kto to provokuje si ty. drz si svoje napady vo svojej genialnej hlavicke a nepis tu ako ta to sere ked sa ta na to ludia opytaju. skor tym tu zhlcujes forum.
20:24:43
09.01.2006
Johny Death
-> Dan: takovejch věcí jsem už vymyslel a poskytl každýmu kdo s tím měl problém... :-/
20:21:13
09.01.2006
lubosgls
-> Dan: ja uz do nekterych temat ani nelezu za prve ji tu za den tolik ze bych to nestal ani precis za druhe se to mele porad do kola pak se za treti protoze je tvurce toho tematu hned nasranej kdyz si znej nekdo udela srandu a pak mu treba odpovi a nejhorsi josu takovy co prijdou nic nevi ptaji se a za dva mesice uz jsou ti nejchytrejsi na celym virtu .))
19:55:16
09.01.2006
Dan
-> lubosgls: Konečně někdo, kdo ví o co jde.
Už toho radši necham, protože vidim, že slovenští bratia umí akorát provokovat a chytře se plést do něčeho, do čeho jaxi nevidí. Viz téma o vlečce, plně Tunera#2 chápu.......
Ti, co jsou na virtu od samýho začátku, mi jistě dají za pravdu, že takovýhle rejpavý reaxe tu dřív nebejvaly. Možná je to tim, že "starousedlíky" už nudí neustálé dotazy na věci, co se tu řešily už tisíckrát. S tim fšim souvisí zahlcení příspěfků těmahle hádkama o tom, co gdo chápe nebo nechápe. Právě proto jsem sem přstal jednu dobu chodim, leč je to pořád stejný. Některý významný lidi se na to vykašlali už úplně a je to škoda, kvůli takovejm...no nic.
Jak řikam, každej ať si hledí svýho koryta, nikoho se nezastává a bude tu volnější atmosféra.
17:15:03
08.01.2006
lubosgls
-> Dan: naprosto te chapu sice tu nejde o nic svetabornyho ale budiz ja jsem zase alergickej nato kdyz si chce dat nekdo do auto palubovku z feldy(bylo tu i takovejch temat 5 do mesice) at uz do fava nebo sade a pak tu chce do dratku popsat co kam ma zapojit, kdyby se zeptali na konkretni vec scim si nevi rady tak to pochopim na takovyhle veci nepotrebujes byt ani elektrikar staci papir tuzka a merak
14:09:15
08.01.2006
rolls
-> Dan: niesom z tyx co si precitaju posledne prispevky, na tvoju smolu som to cital cele, viem ze ide o zapojenie, tak tu nevyskakuj akoby si rozumel o com pisem. vidim ze to nepochopis a asi ani nemozes poxopit8
11:34:46
08.01.2006
Dan
-> rolls: Víš co je průser? Že my se tu nebavíme o tajným spínači....... 8
Ale o úplně o něčem jiným, tak buď tak laskav, přečti si nejprve téma, o kterým je řeč, pokus se to pochopit a pak komentuj, ano?! Vidim, že jsi zas jeden z těch, co si přečtou poslední dva komentáře a pak prudí. Ještě jednou ti to vysvětlím: tady nejde o něco, co jsem vymyslel a chtěl se stim podělit! Něgdo si všimnul, že to mam a chtěl to taky. Kdybych chtěl, taxe s tim vytasim. Ale já jsem nechtěl, protože vim, jak by to dopadlo.
18:42:48
02.01.2006
rolls
-> Dan: no mozno som nevymyslel bohvie co, ale napriklad ak si vsimnes sekciu clanky, tag tam som dal navod na tie pridavne budiky by conrad. nic svetoborne, to vonkoncom netvrdim, ale vsimol som si, ze par ludi zaujimalo ako si ix tam dat, kedze ani ja som tu nenasiel odpoved tak som do toho isiel sam. napisal som tam navod ako na to a pri tom to este nemam ani na aute. vravim, neobjavil som ameriku, skor ci neskor by to sem dal mozno niekto iny. a co sa stalo? nic, kto xce pouzije kto nje tak kasle na to. ale vies co ma tesi najviac? ze sa to mozno niekomu zide a ze som mu aspon troxa pomohol. a beztak na prvom zraze to niekto okuka a na druhom to ma aj on. co sa tyka toho tajneho spinaca, je pravda ze aj ja som planoval take cosi urobit a musim povedat ze tvoje auto som ani nevidel. ako to urobim neviem, ale iste urobim. brat elektrikar navrhne a ja namontujem, mozno, ale najzaujimavejsie je, ze ked som o tom uvazoval o tebe som nemal ani potuxy. tag kurna ake kopirovanie clovece????????????9
18:27:30
02.01.2006
Dan
U-Green ti jistě poděkuje, že z něj děláš 53
Tady nejde o o to, abych se s někým dělil o zkušenosti. V poslední době se už tři lidi snaží kopírovat to, co mam na autě! Jak by se ti to líbilo, co?
Už toho mam plný zuby, narážek typů, co o tom prd vědí! Nedivim se, že odtud plno lidí, co tu byli od začátku, odešlo, kvůli takovejm provokativním komentářům. Nebyl jsem tu přes rok a vidím, že se pranic nezměnilo! Jen sem přibejvaj nový lidi, co akorát pruděj a rejpou se do něčeho, co se jich ani v nejmenším netýká.
Co myslíš, gdybych se tim chtěl chlubit, tak to asi někam zveřejnim, ne? Klidně bych to dal sem, xobě, nebo kamkoliv jinam. Ale já nechci. Už to chápeš? Když vidim, že to ten dotyčnej pochopí, tak mu to i pošlu. Ale nemínim svoje nápady vystavovat, aby je každej bezhlavě kopíroval.
Až něco sám vymyslíš, určitě rychle poběžíš a někam to vystavíš, aby to hned všuchni mohli mít jako ty, viď?
17:41:32
02.01.2006
rolls
ono clovek by si myslel ze sa tu clovek niecomu priuci, ponukne nieco co vymyslel sam, poxvali niekoho ineho vymysel, troska prida svoj nazor do mlyna, ak vie wo co gou a tag vseobecne pomeni info a skusenosti9 . U-Green alebo nie preto vznikol tento web? oprav ma ak bol zamer iny
10:46:18
01.01.2006
Dan
-> Johny Death:
Sedni a vymysli to!
Neni to žádnej zázrak, je to trapně jednoduchý, abys věděl, ale tady de o to, že něco, co vymyslim já, za chvíli zas bude mít každej!
Jak by se ti to líbilo? Něco vymyslíš a za chvilku to každej okopíruje. Co to je individualitu?!
Dostybikerovi to pošlu, protože mě o to poprosil osobně a ten to aspoň chápe a nereje trapnejma hláškama.
16:24:00
31.12.2005
Johny Death
-> Dan: no to musí bejt ukrutný tajemstvi :-/
16:18:27
31.12.2005
Dan
Myslíš, že ti to prozradim?
Usmažil sem 2 relé, než sem na to přišel.
Sehnal sem si schéma toho origo spínače, rozkreslil a postavil na to reléovej obvod, kterej ovládáš jednim drátem.
Zvládne to každej elektrikář, kterej používá mozek.
Ale protože nejsem hajzl, tak ti to schéma pošlu. Ale muj názor na tyhle věci znáš.
NESNÁŠIM, když někdo přijde k hotovýmu.
Koukam, že moc lidí na webu elektrice nerozumí.
00:22:27
25.12.2005
dostybiker
-> NISMO77: uz se stalo uvidi se co mi na to rekne....
03:11:06
24.12.2005
77
-> dostybiker: rád bych ale nepochopil sem přesně o co ti jde.nejlepší bude zeptat se dana třeba na mejla jestli už sem nechodí.....7
00:54:27
24.12.2005
dostybiker
no tak chlapi radte7
16:07:41
20.12.2005
dostybiker
16:06:17
20.12.2005
dostybiker
no kdyz se rika vypinaci s 2 vstupama a 2 vystupama 4-pol tak sem odvodil ze tamto bude 9ti pol. koukal sem tady na auta ma tam stejny prepinace Dan ve favorite
10:01:34
20.12.2005
Veron
-> dostybiker: jakých 9 pólů myslíš?? To počítáš podle počtu drátů? A jak těch 5 zbývajících chceš nahradit?
00:28:40
16.12.2005
dostybiker
vsiml sem si ze Dan ma stejny vypinace jako ja ale nevim jak zapojil ty vystrazny svetla.. Fakt nevite jak??? Nejak bych uz dorazl projekt palubky do konce a tohle mi posledni stoji v ceste.....
21:19:24
13.12.2005
dostybiker
De udelat zapinani varovnych svetel na ctyrpolovym spinaci??? U originalu je je to 9 polu????
Extreme Tyres