Výměna hydrokorektorů světel za el. serva

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 28.12.2005 do 03.01.2006, založil/a Urbik
řadit dle data
18:24:45
03.01.2006
Urbik
Nemate nekdo vyfoceny hydrokorektor z felicie a jeho rozmery???
09:32:11
31.12.2005
Urbik
-->JARDA: No já to zkoušel sehnat přes inzeráty a nabízeli mi lidi většinou jen serva tak okolo 600Kč/2ks. Pak jsem sehnat manika, kterej mi to pošle za 600Kč/2ks +ovládač, ale po měsíci čekání na balíček a neustálého uhánění telefonáty a smskami jsem se na to vykašlal a dal si inzerát znova. A pak se naskytnul ten chlapek co mi je dal za 300Kč. Takže Ti poradím jen zkoušet a zkoušet. 5
00:12:44
31.12.2005
Jarda - zrušená registrace
-> Urbik:
-> Nojmis:
diky, jeste to za tuto cenu sehnat a jsem stastnej...........
14:59:22
30.12.2005
Urbik
-->Nojmis: Mas pravdu. Ja to napsal blbe " s podsvicenim" Ja mel na mysli regulaci jasu palubky. Sorry.
09:28:11
30.12.2005
Nojmis
-> Urbik: co jsem se ptal tak novy olvadac 900kc, jinak podsviceni maji uplne vsechny. snad:-) nevidel jsem bez podsviceni. jidiny rozdil je ze nektery maji 2kolecka, nektery jen jedno.(to druhy na regulaci jasu palubky. ten se mi ale za rozumnou cenu sehnat nepodarilo. jinak i feldy by slo regulovat jas jako napr. u fabie
08:54:05
30.12.2005
Urbik
-->JARDA: Já zatím sehnal jen serva z Octavky. Bylo to pres inzertni noviny a chlapek mi to nechal za 300Kč/obě. Teď ještě sehnat ten ovládač. Vůbec netuším co stojí novej, ale ptal jsem se na vrakači a říkal, že by ho měl brzy mít a cca 100-200Kč. Otázka jestli s podsvícením nebo bez.

-->Jarda &Nojmis: Díky pánové za přitakání ohledně světel. Nebyl jsem si 100% jist tim naklapenim u Faldy a Fava, ale asi proto taky budou dva typy hydrokorektorů.
07:41:38
30.12.2005
Nojmis
-> Urbik: jj ta fotka je hydro z fava.s tema svetlama davam za pravdu. favo kouka nahoru a felda dolu. u fava se asi budes muset smirit s otocenym ovladanim, ale to je myslim to nejmensi. prehozeni polarity u serv nebo u ovladace myslim nepujde protoze servo ma v sobe vic nez motorek-> Jarda:
ovladac jsem koupil za 100+posta, serva z oktavky obe 300 vc posty. takze 500 i s kabelama. nove hydro stoji cca 900kc. jinak na shaneni se mi osvecily inzertni noviny. na vrakaci ceny nic moc a na netu vesmes nikdo nema
22:51:45
29.12.2005
Jarda - zrušená registrace
-> Urbik: asi to bude, jak pises, protoze, kdyz mi to odeslo u fava, tak na me kazdej blikal........ a u feldy mi spadla svetla, takze se na to taky chystam, ale u feldy, nevis na kolik tak prijdou ta serva + ovladac, diky
21:39:36
29.12.2005
Urbik
A je divny, ze by tu nikdo nemel s timhle zkusenosti. To to opravdu predelavaji vsichni jen u Felicie???
21:38:45
29.12.2005
Urbik
No ja mam pocit, ze u Feldy je naklapeni korektory zespodu paraboly. Tzn, že když hydro vyndam, tak se mi paraboly otoci k zemi a budou svitit k zemi. Kdezto u fava, kdyz je vyndam, tak se otoci nahoru a budou oslnoval. Cili pokud se mi povede zapojeni serv uskutecnit asi budu mit invertovane stelovani ovladacem. Pokud ovsem neudelam prepolovani nebo neco takove u serva. Nemam pravdu? A to nemluvim o tom, ze ty hydra maji asi jine rozmery u feldy a jine u fava.
-->Nojmis: Diky za mailik. A na fotce je to hydro z Fava, ze??
10:27:43
29.12.2005
Nojmis
je to jine nez u feldy, favorit ma jiny upevneni do samotneho svetla. poslal jsem ti rozmery na e-mail, snad ti to trochu pomuze.

a asi budes dalsim kdo to zkusil originalnim zpusobem a jinak nez ostatni
12:04:43
28.12.2005
Urbik
Už jsem četl mnoho diskuzí a článků na toto téma. I články např. :
www.carbondesign.borec.cz /felda/naklapeni
nebo skoda.stable.cz/cz/index. php?id=2&i...

Ale všichni to předělávají na Felicii. Dělat to někdo u Favoritu.
Mám serva z Octavky (jeste musim sehnat ovladac) a potrebuju poradit hlavne a asi jen s upevnenim servomotorků na svetlomety, tak aby to chodilo jak má. Tusim je to jiné než u Felicie. Je to tak?? Poradi nekdo??
Extreme Tyres