kombinace pro felda starter

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 05.01.2006 do 05.01.2006, založil/a Jarda - zrušená registrace
řadit dle data
17:19:44
05.01.2006
Jarda - zrušená registrace
-> Saky: jj, diky, ten clanek jsem samo cetl, ale nejak mi to z nej nevyplynulo......., jenom abych ten venec nekoupil z nakyho blata, jako se mi jednou stalo s pastorkem na favorita a to na nem byl znak skoda (polaci asi razili....) a taky tomu odpovidala cena, nejde mi o to se snazit usetrit 300, ale nekoupit smejd.......
17:05:48
05.01.2006
Saky
nejde..musis upravit bud prevodovku nebo feldove viko starteru jinak to nejde.. precti si muj clanek na webu tam je to trochu popsany.. jinak venec stoji 300novej a prendat jde v pohode z jednoho setrvaku na druhej takze muzes pouzit ten odlehcenej..
12:27:53
05.01.2006
Jarda - zrušená registrace
chtel bych se zeptat, jestli je mozne pouzit felda starter s origo pastorkem a vikem pro s120 (reduktorovej), abych nemusel upravovat drzak na prevodovce, pry je to velmi narocne na presnost......., jde mi hlvne o to, ze mam venec origo 120 dost ohlomejzdany...... a feldackej mam jak novy i se setrvakem (ktery je lehci a stejne mam v motoru kliku na kterou pasuji tyto roztece.......), diky za nazory nebo, kdyby nekdo mel dve vika vedle sebe a zmeril mi jestli tam ten pastorek pujde.......
Extreme Tyres