skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Štartér
11:08:30
01.02.2006
01.02.2006

vlado
-> ondro: Uz som to zapojil a funguje to!!!
19:17:12
31.01.2006
31.01.2006

ondro
-> vlado 31.01.06 12:23:03:
ked zapojis elektro magnet na baterku, tak by ti nemalo tocit, lebo neprechadza 12v cez ten kontakt co je v cievke..cize ked to vysuva tak to je dobre, a este vyskusaj ci to aj toci... a ked to bude tocit tak je to dobre, chod do auta zapoj a ukostri a skus startovat, tam budes pocut ci to ide. a ked to bude tocit v aute, tak to mozes namontovat..
ked zapojis elektro magnet na baterku, tak by ti nemalo tocit, lebo neprechadza 12v cez ten kontakt co je v cievke..cize ked to vysuva tak to je dobre, a este vyskusaj ci to aj toci... a ked to bude tocit tak je to dobre, chod do auta zapoj a ukostri a skus startovat, tam budes pocut ci to ide. a ked to bude tocit v aute, tak to mozes namontovat..
12:23:03
31.01.2006
31.01.2006

vlado
Aj keď bol štartér celý prečistený a skontrolovaný, nevedno prečo nefunguje správne keď dám (+) akumulátora na svorku 50, a (-) niekde na kostru štartéra vždy sa iba vysunie pastorok a nepretáča. Keď som dal (+) priamo na uhlík tak vtedy v pohode pretáča. Chyba bude niekde v elektromagnete, lebo keď som si požičal kamošov elektromagnet (z mb1000) tak s tým to fungolalo.Teda som celý svoj elektromagnet rozobral (aj pod plastovým krytom som skontroloval spínač - všetko ok) ale zavadu som nenašiel - nema niekto typ kde sa tá chyba môže skrývať... ja som už skúšal všetko a kupil by som kludne nový elektromagnet.. ale štve ma, že na takej jednoduchej vecičke nemôžem nájsť chybu...načo kupovať niečo, čo by malo v pohode fungovať