dalsia pikoska, vcera som nastupoval do sluzby, rano zaparkujem auto na parkovisku, bez problemov motor zdochol tak ako ma

dnes rano odchadzam zo sluzby, nasadnem do auta, spustim klimatizaciu (rozumej stiahnem okno

) nastartujem a ono nist

proste baterka uplne K.O ako som hned zistil skusackou. som musel zavolat svagra, ten ma odviezol domov, doniesol som baterku, vymenil a pohoda naskocilo. ked som zapajal tu druhu baterku tak pri zapajani druheho polu mi kontakt iskril, akoby by bol niekde odber. neriesil som to namieste, potreboval som sa dostat domov. pridem domov, vypnem motor, klucik podavam manzelke a samozrejme motor bezi dalej

zaradim 4-ku aby zdochol, nastartujem a bez problemov vypnem. kedze som musel ist dnes do kosic, nejaky nakup na dom a mal som dohodnute rande s Tom.t ohladne ramien, tak mi to unho v garage rovno premeral, ziadny odber, proste secko ako ma byt. dal mi aj spinacky com mal nejake navyse a nasledne som spinacku doma vymenil. aj pred nasadenim spinacky aj po som secko premeral, proste nigde ziadny odber. rozumie tomu niekto? jedna moznost, beterka sa proste rozhodla po asi 6-7 rokoch spachat samovrazdu. druha moznost, spinacka nejako zblbla (aj ked som ju rozobral nic podozrive som nevidel ale niesom na to expert) a proste nejako spojila kontakty a odoberala prud. tretia moznost, menil som starter, jeden som si zgeneralkoval a je moznost ze niegde mi zere prud, neviem ci je to realne ale berem to ako moznost. dalsie varianty netusim, co vy na to?