Varovny svetla Fe/fa

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 20.07.2006 do 23.07.2006, založil/a Johnny_T.
řadit dle data
09:21:20
23.07.2006
Johnny_T.
sem si stim hral, parkrat sem to poprepojoval a ted to jede, zajimavy je, ze je to stejny, jako na tech schematech, predtim sem to tak uz taky mel a neslo to... ted to jde, asi tam byl nekde spatnej kontakt, nebo ja nevim, pekne sem to spajel a pohoda
14:03:31
22.07.2006
Dušan
a jak?
13:22:36
22.07.2006
Johnny_T.
tak uz jsem to vyresil ;-)
21:01:17
21.07.2006
Johnny_T.
aktualni :(
20:27:53
21.07.2006
Johnny_T.
-> Pavouk: mam tam pristrojovku s tockomerem, ja tam puvodne chtel nechat starou, ale zaprve nepasuje presne do feldacky palubky a zadruhe se mi dostala vyhdne do ruky pristrojovka z feldy, novejsi typ s otackomerem a digi hodinama v nem a to by se mi ve favu libilo :-)
17:50:53
21.07.2006
Pavouk
no....s tou pristrojovkou je to dost laborování a pokud mas pristrojovku z novyho fava s tockomerem tak bych to ani nepredelaval....
ale...
teplota....trochu promeruje...lze to doladit odporem... ( udava se 55 ohm, ale asi to bude lepsi promerit.... )
rychlomer... ok... je to to samy...
tockomer.... taky ok
ale palivomer....to uz je jina... jelikoz feldackej funguje jinak .. tak bez slozityho laborovani s odporama se nevyhnes... ( nekde mam zalozeny hodnoty tech odporu ale... )
ja jdu cestou vymeny nadrze z feldy...
a navic mam lpg takze hladinu v nadrzi neresim.... :) ale tohle asi bude orisek....
jeste to jde resit vymenou elektroniky teplomeru a palivomeru zezadu pristrojovky...
nebo si nekdo dela novej tistak a umisti na nej feldacky ukazatele a vsadi to do feldycky pristrojovky.....
je nekolik cest.... zalezi jak se ti s tim chce sr*t....
22:11:01
20.07.2006
Peťa z Wanglu
-> Johnny_T.: ozvi se me na icq poslu ti schema jak to udelat,delal sem to samy pred 14 dny
16:47:15
20.07.2006
Johnny_T.
pristrojovku tam mam zatim z fava, zatim jeste nevim jak zapojit z feldy, prerusovac z feldy mam a diodu tam nemam vubec, cet jsem ze tam bejt nemusi... ja si ji sice koupil, ale nekam sem ji zalozil a nemuzu ji najit... kdyztak, jak se zapoji pristrojovka z feldy? cet jsem, ze je to slozity, a nepresne to ukazuje (mam doma pristrojovku s otackomerem) dik za kazdou radu
16:44:59
20.07.2006
Pavouk
a nechavlal jsi tam starou pristrojovku? me to taky zlobilo....ale mel jsem tam furt zapojenou pristrojovku z fava a pak kdyz jsem tam hodil z feldy tak najednou vsechno ok.
jinak taky dost zalezi jak mas otocenou tu usmernovací diodu.....a taky jestli jsi tam dal prerusovac z fely....
12:42:06
20.07.2006
Johnny_T.
potrebuju radu, predelavam palubku z favoritovsky na feldackou, vsechny spinace krome vystraznejch sem zapojil uspesne, ale vystrazny porad nejak nejdou, zapojil jsem to podle schematu, ale blika mi jen leva strana.... nevite nekdo co stim?
Extreme Tyres