Felda altik problemy

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 20.08.2006 do 03.09.2006, založil/a PeterP136
řadit dle data
22:39:15
03.09.2006
PeterP136
Uz je to davno pase, tak na to kaslite. Inac ked altik prebija tak je bud v prdeli regulator alebo pomocny usmernovac. Ten usmernovac je vacsia pravdepodobnost. Inac normal dobijanie j ekludne aj 14.7V akurat nie na felda altikoch. Reklamovat to nema sancu bez papiera. Ja uz sa o jeho auto starat nebudem, ked si neda poradit, tak mu nebudem ani pomahat. Vravel som mu chod za elektrikarom, dal som mu dva tupy kde ho najst a on isiel do servisu. Komu niet rady tomu niet pomoci. Ved ti vymenari zo servisu ten altik aj tak daju len autoelektrikarovi oni to opravovat nevedia. Radsej sa k tomu uz vyhadrovat nebudem lebo sa na brachu vsy len naseriem :/
15:17:06
01.09.2006
Vojtik
normální dobíjení je do 14,6 V a do toho starýho altiku stačilo dát novej regulátor, nebo vyčistit kontakty a chodil by jak hodinky...škoda
14:17:04
01.09.2006
Gryzly
takže to nepujde ani reklamovat?
11:57:07
20.08.2006
PeterP136
Bracho ma problem s alternatorom vo felde.
Vymenili mu v servise povodny ktory prebijal za novy. Spociatku vraj bolo vsetko v poriadku ale teraz mu furt svieti kontrolka dobijania. Merane na baterke tak pri volnobehu 12.7V a pomaly stupa pri zvysenych otackach 13.5V a pomaly stupa. Viac informacii bohuzial z neho nie som schopny po telefone ziskat. Tak len ci nahodou netusite co v com by mohol byt problem.
Ja z toho co mi povedal nemam sancu nic vydedukovat.
TIez som mu hovoril ze bol debil ked stary nechal v servise pretoze prebijajuci alternator nie je neopravitelny a na novy nema uctenku ale to mu nepomoze :/.
Extreme Tyres