konektory k pristrojovce

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 26.08.2006 do 28.08.2006, založil/a registrace_pry
řadit dle data
22:11:15
28.08.2006
Dale_Estelle
-> registrace_pry: pak je dohodnuto:-)

možná se mi raději zkus připomenout, kdyby se nic stále nedělo:-)
14:33:06
27.08.2006
registrace_pry
Dale_Estelle: nespecham na to ...
14:25:40
27.08.2006
Dale_Estelle
-> registrace_pry: to je v pohu, skáknu ti tam, bude-li čas.......to je u mě horší....jak to chvátá?
13:19:06
27.08.2006
registrace_pry
Dale_Estelle:noo tady u nas s vrakaci je to bida, nebudes tam nekdy mit cestu ? kdyby nekdy joo, nechtel by si mi to vzit ? jeste bych ti prihodil na vrch neco za ochotu :)
12:39:01
27.08.2006
Dale_Estelle
-> Rabbit: to pájení - mno, nic moc, takovej kočkopes, to už raději naletovat ty kabely s konektorama z feldy:-)
12:08:50
27.08.2006
Rabbit
Dale_Estelle:
Mno když máš kabeláž od původní přístrojovky, tak to připájet na ní a pak rozpojovat původní škodovácký konektory.
A nebo si teda sehnat ty plastoný konektory z kabeláže a nějak to tam implantovat jak píšeš.
08:42:57
27.08.2006
Dale_Estelle
-> registrace_pry: áááha, takže z prahy nejsi, Mikulov.hm......máš někde poblíž nějaké vrakoviště?
08:36:24
27.08.2006
Dale_Estelle
-> Rabbit: jasně že to jde takhle řešit, ale když nedej bože potřebuješ přístrojovku vytáhnout(což je např. u mě dost často), tak než odcvakáš X fastonů, tak je to příšerné, nehledě na to, že pokud to děláš necitlivě, tak jich polovinu zničíš..........
-> registrace_pry: zda sed ají někde koupit nové, to nevím, pravděpodobně ano, ale kde, to ti neřeknu, jsou vyráběné v ČR, ale přímomísto, to opravdu nevím.......pokud jsi z prahy, poradím ti - zajed si na vrakoviště škodovek an Černém Mostě (MHD např. tram 3 - konečná zastávka Lehovec) a je to přímo za tramvajovým nádražím. co se felicie týče, nebudeš mít problém, řekni, oč ti jde, a v areálu jim na hromadě leží obrovská kupa elektroinstalací vytažených z vozů, na felicii jich mají mnoho, speciálně konektorů na feliciáckou přístrojovku je tam opravdu požehnaně, jsou to různobarevné kostky, poznáš jenaprvní pohled, jsou pohromadě, tuším červená, zelená, žlutá, a pak nevím přesně, ale normálně si je tam najdi, ucvakni i s kabeláží co nejdelší to půjde, a oni sami si za to řeknou snad 20,-kč:-) mnohdy mio to dali zadarmo, jen aby se mě už zase zbavili:-) tot můj tip:-)
02:05:24
27.08.2006
Rabbit
Nevim jak to ve Feldě vypadá. Ale jestli to je u přístrojovky řešený stajně jako u Lukasu (jako, že asi jo), tak to pude pořešit. Přímo konektor seženeš asi jedině na vrakáči, když ti ho tam ustřihhnou z kabeláže. Ale to si myslim, že nemá moc smysl. Jak řikám, jestli je to jako na lucasu, tak se mrkni jaký tam sou fastony a v autodílech si je kup. Kup si k nim i ty plastový krytky (jedna krytka na faston). A cena? Fastony stojej pár korun.
23:22:29
26.08.2006
registrace_pry
z feldy. daji se nekde sehnat ? popripade za kolik :)
Extreme Tyres