Dobíjení - pomooooooooooc !!!

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 30.11.2006 do 02.12.2006, založil/a Martin_86
řadit dle data
13:39:38
02.12.2006
King
-> home.mark: Tak pokus o logiku v tom sice je, ale napájení pro zapalování jde kupodivu dlouhatananánský kablíkem od klíčku a pojistky č.24
Koukal bych hlavně na napájení přístrojovky. Ta kontrolka dobíjení se kupodivu může rozsvítit i když altík funguje na jedničku - stačí když na jedný svorce žárovky není napětí od klíčku, ale naopak je přes ostatní nefunkční kontrolky a budíky ta svorka (nedokonale) "ukostřená". Kontrolní otázka: svíti kontrolka dobíjení, se zapnutým zapalováním a stojícím motorem?
12:08:47
01.12.2006
Labros
Koukal jsi na starter, na matku od který vedou kabely k pojistkám? jsou tam oka káblů, jestli třeba není povolená ta matka, jaký je tam napětí, pak bych koukal na napětí na pojistkách, pak na napětí na relé světel, ...
12:01:36
01.12.2006
Syny
A nemas uvolnenej kabel na baterii? Jestli se te za jizdy nevyklepal...
10:41:10
01.12.2006
Mishoooo
-> Martin_86: a co takto najprv vylucit regler?
23:52:30
30.11.2006
home.mark
nazdar, no musis ist na to logicky. kedze ti vyprdlo vsetko okrem motora, tak to znamena ze ti nejde prud od altika k baterke a dalej. hladaj chybu v motorovom priestore. zober si elektricku schemu zapojenia a postupne to pomeraj. zial nemam skusenost sniecom takym. vela stastia
21:12:17
30.11.2006
Martin_86
Auto celkem dlouho jezdilo v pohode.Pak jsme udělali rozvody a druhy den mamina jela do prace.Poceste dom se rozsvitilo dobijeni.Menil jsem altik a nic.Hledal jsem chybu v konektorech, kabelech,zapojeni,vsechno dobre.
Vcera mi dokonce zhlasly svetla a vsechny pristroje,ale motor nechcipl...
Nemate nekdo nejakou zkusenost?Neco na co jsem zapomnel kouknout,nebo nejaka souvislost s necim...fakt uz si nevim rady.Dik za kazdej tip !
Extreme Tyres