no , asi takto , moje el. schéma je r.80(+-) a nato napájam cyklovač . Svorkovnica/lukas stierače - pozícia č.1 nezapojené . Povodne 120LS užovka , bývalim majiteľom vložená Rapid palubka a cyklovač nezapojeny .
Postup ...
Zo svorky lucasa odpojíme pozíciu č.4 a napojíme ju priamo na svorku cyklovača na pozíciu č.4 . Pozíciu č.4 na svorke lucasa prepojíme s pozíciou č.2 na svorke cyklovača . Pozíciu č.1 na svorke lucasa prepojíme s pozíciou č.3 na svorke cyklovača . V poslednom kroku pripojíme na pozíciu č.1 na svorke cyklovača prúd z poistky č 2.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zapojenie cyklovača stieračov
13:43:51
14.03.2007
14.03.2007

MiroJ
21:24:01
13.03.2007
13.03.2007

Bobesh
-> MiroJ: Pokud ho budeš dávat mezi ostatní spínače na GLS palubce tak se připoj třeba k přívodu k ventilátoru topení,ten je pod proudem po zapnutí klíčku, jištěnej,dostatečně dimenzovanej a samotnej cyklovač bere nepatrně.
14:54:16
13.03.2007
13.03.2007

MiroJ
mam este jednu otazku , ako sa napaja na poistkovu skrinku ? kable sa davaju pod vrchnu skrutku alebo pod spodnu ? preto sa pitam , lebo pod vrchnu skrutku je to o zivot , malo priestoru , ale podla merania je prave tam ochrana poistkov ...
20:22:32
10.03.2007
10.03.2007

Bobesh
-> MiroJ: + od svorky 15/54,tj po zapnutí klíčku. Zbytek bude:jeden na LUCAS svorka 1,spíná kostru do cyklovače po přepnutí do polohy "C",další dva jsou přepínací kontakty na běh motoru a doběh,vřadí se mezi kabely na svorce 4 LUCASu stěračů. Nejsou ty dráty očíslovány?
09:42:17
10.03.2007
10.03.2007

MiroJ
chcem vas pekne poprosit , nedavno som kupil spinac cyklovaca+cyklovac (ako jeden diel) stieracov z GL palubky . Rad by som ho konecne zapojil ale nakolko sa do schemat a farieb kalblov moc neviznam a nerad by som cyklovac odpalil poprosim vas o pomoc .
spinac je 3 polohovy (0 1 2) a k jeho zadnej stene je prichytena krabycka cyklovaca . 12v 4A POZOR TRANZISTORY DODRZAT POLARITU 1PLUS 3MINUS CZECHOSLOVAKIA
Z celeho toho vedu 4kable cerveny cierny modry biely
cerveny ide na svorku v spinaci 15 a odtial do cyklovaca
cierny modry biely vstupuju/vystupuju priamo z cyklovaca
Teda , mam to chapat tak ze na cerveny ide + asi z packy stieracov ? a co ostatne ...
dakujem
spinac je 3 polohovy (0 1 2) a k jeho zadnej stene je prichytena krabycka cyklovaca . 12v 4A POZOR TRANZISTORY DODRZAT POLARITU 1PLUS 3MINUS CZECHOSLOVAKIA
Z celeho toho vedu 4kable cerveny cierny modry biely
cerveny ide na svorku v spinaci 15 a odtial do cyklovaca
cierny modry biely vstupuju/vystupuju priamo z cyklovaca
Teda , mam to chapat tak ze na cerveny ide + asi z packy stieracov ? a co ostatne ...
dakujem