annteny zosilovac

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 28.03.2007 do 05.04.2007, založil/a Luko
řadit dle data
12:27:54
05.04.2007
Luko
-> Pedros: Nemam kedy sa s tym zapodievat, tak som zatial odpojil napajaci kablik do anteny, od radia, ale uz to nerobi, akurad signal je slabsi. Asi budem musiet zmerat odber toho antenneho zosilovaca. Tam niekde bude problem zakopany.

Dik vsetkym za prispevky
17:40:00
02.04.2007
Pedros
-> Luko: mno kdyby škrtal kablík napájení zesil antény,tak by ti vyletěla někde pojistka a nebo by tě ten kablík svítil a vysílal kouřové signály :) Změř odběr toho rádia a nebo odběr toho zesilovače antény,jináč to asi nezjistíš
15:12:29
02.04.2007
Reeaper
-> Luko: ja by som najskor vyzkusal inou antenu, bez zesaku, lebo aj s nim a čo to bude robit.. než hned montovat a montovat 1
09:51:52
30.03.2007
King
-> Luko: Nezbejvá ti než měřit, měři a měřit.....a nebo sehnat někoho na měření :)
08:38:29
30.03.2007
Luko
-> Pedros: No sak to, ani mne sa to nezda, preto pisem tu. Dobijacia sustava je ok. Mam podozrenie ci niekde kablik na napajanie anteny nepreraza na kasnu. Moze daco take byt? Ta aby som to cele rozhodil asi co. Aelbo je zle pripojene radio do elktrickej sustavy. Alebo neviem co by mohlo byt este. Nemal nahodov dakdo uz dakedy podobny problem a uz ho poriesil, ze by mal aspon zachytne body ze co riesit. Dikes
18:14:10
28.03.2007
Pedros
po delší jízdě ti nejde nastartovat?? To by rozhodně po delší jízdě nemělo dělat vůbec žádnej problém,pokud ti to tedy správně dobíjí nabíjecí soustava. Kdybys třeba někde stál a nechal puštěný rádio,tak to beru,ale jinak se mi to nezdá.. Zesilovač antény by měl být napájen z rádia jen když je puštěné rádio a odběr by měl být pár mA
16:49:15
28.03.2007
Luko
Stava sa mi ze ked pocuvam radio v aute, tak po dlhsej jazde, mam problem nastartovat - slaba baterka, lenze ked dam cdcko, mozem ho pocuvat kolko chem a ziadny problem. Na auto neviem kto, neviem kedy (asi predchadzajuci majitel) namontoval antenu so zosilovacom(taka ako ma felina). Myslim, ze je chyba niekde tam. Poradi niekdo co s tym?
Extreme Tyres