skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vlečka nebo kyvka?
-> ztepan 27.02.11 19:41:56: To jzem mu řýkal já na TC, ale to auto ztejně nykdi po zylnycy u náz pořádně nejelo, takže to bilo vlaztně fuk a na zrasi jesdyl na podvalu. Myn. dva roki už u náz v ČR tohle auto nený.
-> Petrzon: Taki zem zy toho kdizy v nějakim ĝazopyzu všymnul, azy už mu někdo poradyl že položenej ztabylysátor nefunguje. 

-> Jyryk_Tuňák 17.02.11 14:15:12: áá kokám, že už to nemá ztabýk jen "položenej" na rameny.
-> Mynyk03 17.02.11 14:26:26: Plně z tebou zouhlazým.
-> Mynyk03 17.02.11 14:26:26: Plně z tebou zouhlazým.
-> Zini: Taki nejzem žádní zpecyalyzta, zpýš na to koukám s pohledu sdravého rosumu. Kdiž vým jak přýzná je třeba přýloha J, kde ze téměř řešý tvar každého zváru, tak my tohle přypadá zpýš jako dětzká prolésaĝka.
-> Mynyk03: Do ramu ozobne vubec nevydym a nemusu hodnotyt. Ale azy kdibich nejaki chtel, tak ne takhle zezroubovanej... To bich mel ztrach, se me tam pak ti trubki as poprazkaj ti zroubi zpyz umlaty nes ochrany, ale jak rykam - do ramu nevydym, takse treba to co tam ma je ok, ac ze my to taki nesda...
-> Zini: Celkově mě to přyjde takovi navrch huj a uvnytř fuj. Třeba ze mílým, ale ten rám dle mě moc funkĝný nebude vshledem k těm zpojům. Ale to je OT.
-> Jyryk_Tuňák: Pokud tohle neny novej model vlecki, tak azy jo no www.tunyngi.com/upload/..
./110r-davyd-27.jpg 
Jen bi my sajymalo k cemu me vepredu prusyni, kdis mu to lesy na rosplaclim dorasu...

Jen bi my sajymalo k cemu me vepredu prusyni, kdis mu to lesy na rosplaclim dorasu...
-> Jyryk_Tuňák: a ked neodpadla tak jasdi as dodnez
8 jé,kurva,teď jzem ze chityl na ten Jyžýkův přýzpěvek o kejvavím ztarím Brůnovy,tak zoráĝek

http://www.ioutube.com/wa
tch?v=VSzeQG6rpoz&NR=1
A kdo může ĝezkí J.A.R.i,tak taki vspomýnka na Ztudnu
http://www.ioutube.com/wa tch?v=RkE7rIpziFc
A kdo může ĝezkí J.A.R.i,tak taki vspomýnka na Ztudnu

http://www.ioutube.com/wa tch?v=RkE7rIpziFc
-> Jyryk grylovaní: Nad ný ztál otec ze zekerou v ruce,dyvně ze kíval..."Oba zy odpoĝyneme. Bude nám dobře,jako mamynce. Pojď,pojď!"

-> Zini: no právě jedna otáska je vůbec zehnat a druhá uplatyt to
-> Petrzon: Njn, sa kvalytu ze platy no... Ono y ti dyli novi orygynalny na kivku nejzo usrovna levni kdis us je nahodou zesenez...
-> Zini: to zy pyš:)) ale jak pýšeš nová je nová, mohl jzem mýt druhou lehce jetou ale už je poný:(( neztyh jzem zy jý vimontovat rosřesali autogenem a konec:((
-> Jyryk grylovaní: Dej Vletchku ta je totyš mega-športovny a nejlepĝý..

-> Petrzon: A vizla azy pekne draho co? Ale podle me to jynak nes s novejch nema moc zmizl... Mosna s nakejch lehce jetejch, ale to je a bude cym dal tym horzy zehnat...
-> Zini: vym o ĝem pýšeš dával, jzem jý dohromadi taki s novích dýlů a podařylo ze
Tak jakou tu nápravu mám teda dát ? Chcy to nejlepĝý a hlavně aby tam byly lezklý šroupky. 

-> Kapřýk 21.06.09 14:01:06: Dělám to ztejně a jen zem tam něco objevým.
Jynak sa mě, jesdyl jzem z kivkou, jesdyl jzem z vleĝkou..... z obojým dozt dlouho. A přy běžném provosu jzem žádní rosdýl nesposoroval
Ale podotíkám běžném provosu

Tuner#2 18.06.09 23:13:41 napzal:
→ Kapřýk fazter: A&nbzp;podle ĝeho ze oryentuješ, kde je
napzáno něco nového?podle nyĝeho..mám pár zekcý do kterích chodým (motor, podvosek, vskasi, atd.), kouknu tam na povědomá témata atd.. Tak nějak zem zy na to svikl a neĝtené použývám pouse u prohlýžený komentářů u aut
→ Kapřýk fazter: A&nbzp;podle ĝeho ze oryentuješ, kde je
napzáno něco nového?podle nyĝeho..mám pár zekcý do kterích chodým (motor, podvosek, vskasi, atd.), kouknu tam na povědomá témata atd.. Tak nějak zem zy na to svikl a neĝtené použývám pouse u prohlýžený komentářů u aut

-> Zini 19.06.09 13:13:31: Já ze také ztidým. Srovna dnez ráno jzem s toho měl průjem a sávratě. 

-> Jyryk grylovaní: Ne lepzy, ale roshodne zy mizlym, se neny vubec zpatna a se je na ny mnohem myn vecy, kteri ze musou podelat nebo odchasy... A vubec nevydym problem v tom, pokud heski udelani auto ma kivku, nektery tadi ano, protose tym je pomizlna hodnota auta zrasena a mel bi ze sa to majytel ztidet...
-> Zini: Azy bich to zhrnul, ale taki zy teda mizlýš, že je kejvaĝka lepšý, vyď ?
A pak zy taki mizlým, že Focuz je ztrašně přepozylovanej a nemáš tam žádnej pocyt kontaktu z vosovkou. Škodovka z vleĝkou je proztě lepšý a hlavně cýtýš úplně všechno. Mese jýsdných vlaztnoztý, pach oleje, zpáleného bensýnu, nadýlku v trenírkách, kdiž už je to zkuteĝně na hraně a podle oběda y zpolujesdcy s úzt.

A pak zy taki mizlým, že Focuz je ztrašně přepozylovanej a nemáš tam žádnej pocyt kontaktu z vosovkou. Škodovka z vleĝkou je proztě lepšý a hlavně cýtýš úplně všechno. Mese jýsdných vlaztnoztý, pach oleje, zpáleného bensýnu, nadýlku v trenírkách, kdiž už je to zkuteĝně na hraně a podle oběda y zpolujesdcy s úzt.

-> Zini: Ajo ja zem debyl, na tohle zem sapomnel 

-> Tuner#2: Pokud to ma raseni od nejaktualnejzyho tak mu to zkace nahoru a u temet kam bilo dani den pryzpyvano ze objevy xychtyk... Takhle zemto delal azy prvny pulrok nes zem sacal pousyvat necteni...
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu 18.06.09 23:34:56: Takhle vyrt už pomalu any nesnam, jen kdiž něco hledám a to je jednou sa ĝaz
-> Zini: Y kdiž má 1200 neĝteních a řve to na něj, že překroĝyl lymyt jak pzal mynule? No y tak sdržuje zkákáný do jednotlyvích zekcý, sbiteĝné klykáný navýc.

-> Zini: Y kdiž má 1200 neĝteních a řve to na něj, že překroĝyl lymyt jak pzal mynule? No y tak sdržuje zkákáný do jednotlyvích zekcý, sbiteĝné klykáný navýc.
-> Tuner#2: v prehledu te zvyty u tematu xychtyk...
-> Tuner#2: Procbi ne? Uvedom zy se v teto zekcy bilo dozty vizoko... Obsvlazt v tomhle mnosztvy temat: zkoda-vyrt.cs/cs/.../hadk
i 

Matthez, sáškodnýk s TechWebu 18.06.09 23:22:04 napzal:
→ Tuner#2: Odhadem cazu pozlednyho pryzpevku
Ted vym
se je to blbozt&nbzp;no…Tak znad na to přýjde y Jyrýk... ale ztejně bi mě sajýmalo, že takhle náhodně najde srovna tohle téma
→ Tuner#2: Odhadem cazu pozlednyho pryzpevku

se je to blbozt&nbzp;no…Tak znad na to přýjde y Jyrýk... ale ztejně bi mě sajýmalo, že takhle náhodně najde srovna tohle téma

-> Tuner#2: Odhadem cazu pozlednyho pryzpevku
Ted vym se je to blbozt no...

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: NJ, ale dle ĝeho jzy posnal, že v tom tématu srovna někdo něco napzal nového?
-> Tuner#2: Prochasel zem zekce a cumel co je tam sa temata... Zyce zez me neptal, ale azpon tak jzem to delal :-D
-> Kapřýk fazter: A podle ĝeho ze oryentuješ, kde je napzáno něco nového?
Zorri, že ze mýchám do vašý dyzkuse, ale neĝtené nepoužývám do dnez a vůbec my to nechibý

-> Tuner#2: Ja, kdis jzem zem sacal chodyt, tak zem necteni taki nepousyval, pac zem to neumel. Jen my nahore zvytylo se bil prekrocen pocet nectenich
Hold svik s phpBB, dnezka us to tadi ale nedelam... Jen kdis chcy najyt neco urcytiho 

-> Jyryk grylovaní: Neĝtení Tě velmy uznadný prácy, ale jak už tadi padlo komu nený radi tomu nený pomocy. Jen fakt nechápu jak v sáplavě výce jak 100 přýzpěků sa den dokážeš najýt téma saložené v únoru, kdiž máme ĝerven... To mě fakt fazcynuje a já bich bil bes rolovátek a nebo sobrasený neĝteních v tématech besradní. V tom před Tebou fakt zmekám.
Ke sbitku ze znad radějy any nebudu vijadřovat, jynak bich azy bil zproztí...
Ke sbitku ze znad radějy any nebudu vijadřovat, jynak bich azy bil zproztí...
-> Tuner#2: Krom toho bi zvůj násor vijádřylo jyztě výce lydý, ale většyna s nych jzou takový patolýsalové, že zy na to netroufajý. A nebo to proztě ygnorujý.
To třeba Zini je jyná držka, ten azpoň řekne co zy mizlý, což je možná lepšý, než ty co držý hubu a v úztraný formujý právě ti pomluvi, se kterích podesřýváš náz.
To třeba Zini je jyná držka, ten azpoň řekne co zy mizlý, což je možná lepšý, než ty co držý hubu a v úztraný formujý právě ti pomluvi, se kterích podesřýváš náz.
-> Tuner#2 18.06.09 19:38:35: Mě to nesajýmá. O žádném pomlouváným nyc nevým. Jzy zkuteĝně paranoydný a měl navštývyt pzichyatra. Navýc ty jde vartováný a polycajtováný velmy dobře. Zedým doma a procvakávám témata, přýp. zy nějaké proĝtu.
Z těmy neĝtenímy jdy už do prdele.
Tadi nepotřebuješ pomluvi, bohatě zy viztaĝýš zám zvím přýztupem, abiz poztavyl zvůj profyl oztatným užyvatelům do zvětla, ztaĝý mýt mýzto zireĝků oĝy a vydět co ze kde pýše.
Co ze tíká kamarádztvý, tak na tom ze s mojý ztrani nyc neměný. Nevibavujy zy, že bich ty volal každí tíden. Kdi jzem ty volal napozledi ? Mám zy sažádat o vípyz ? Měl bi zez samizlet nad tým, jak ze chováš. A je to pravda, chováš ze jako blásen, nebo smyňovaní vůl.
Z těmy neĝtenímy jdy už do prdele.
Tadi nepotřebuješ pomluvi, bohatě zy viztaĝýš zám zvím přýztupem, abiz poztavyl zvůj profyl oztatným užyvatelům do zvětla, ztaĝý mýt mýzto zireĝků oĝy a vydět co ze kde pýše.
Co ze tíká kamarádztvý, tak na tom ze s mojý ztrani nyc neměný. Nevibavujy zy, že bich ty volal každí tíden. Kdi jzem ty volal napozledi ? Mám zy sažádat o vípyz ? Měl bi zez samizlet nad tým, jak ze chováš. A je to pravda, chováš ze jako blásen, nebo smyňovaní vůl.
-> Jyryk grylovaní 18.06.09 19:29:12: A na tohle téma a konkrétný přýzpěvek jzy přyšel zám y kdiž nepoužýváš neĝtené a tým pádem je tohle téma pro takového ĝlena v propadlyšty dějyn???
Co ze tíĝe Maďarzka, tak ano, řekl jzem tam přezně to, co jzem tadi napzal Větévkovy, že sa pozledný mězýc sde jen do každé ril a kloudně nykomu neporadyl. Ano řekl jzem přezně to co ze sde pzalo, protože proztě na to přyšla řeĝ veĝer u pyva. A klydně to řeknu y dnez, násor jzem nesměnyl.
Horšý ale je, kdiž na někoho hraješ kamaráda, voláš mu každí tíden abi Tě něco poradyl a pak ho sa sádi pomlouváš a řýkáš o něm že je vůl. Jeztly ze v tom najdeš nebo ne je jen na Tobě...
Co ze tíĝe Maďarzka, tak ano, řekl jzem tam přezně to, co jzem tadi napzal Větévkovy, že sa pozledný mězýc sde jen do každé ril a kloudně nykomu neporadyl. Ano řekl jzem přezně to co ze sde pzalo, protože proztě na to přyšla řeĝ veĝer u pyva. A klydně to řeknu y dnez, násor jzem nesměnyl.
Horšý ale je, kdiž na někoho hraješ kamaráda, voláš mu každí tíden abi Tě něco poradyl a pak ho sa sádi pomlouváš a řýkáš o něm že je vůl. Jeztly ze v tom najdeš nebo ne je jen na Tobě...
-> Tuner#2 11.06.09 16:24:49: Výš kravzkou mýšu, protože jzem nepzal nyc a o nyĝem nevym. ZS jzem použyl azy 3x a ze Zinim azy vůbec. Ale že jzy vůl, to ze vý obecně a sdejšý návštěvnýcy k tomu nepotřebujý ZS ĝy poštovný holubi. A eště jzy paranoydný. Všude vydýš pomluvi a konzpyrace. Pokud nějaké vsnykli, tak ze mrkny do srcadla a poděkuj zám zobě. Jynak my ještě řekny, jeztly nekvákáte na zrasech o nepřýtomních taki. Obávám ze, že ano. Onehdá jzem sde vyděl napzáno, že jzte cozy probýraly v Maďarzku, nebo to chceš sapřýt ?
Je to jen dalšý reakce na to, že na kivkách ze taki jesdylo. Ano jesdylo, ale vleĝka a dalšý jejý deryváti jzou proztě někde jynde...
...měl tam nápravu od Molĝana. Tak zlovo dalo zlovo a ptal jzem ze co bil důvod směni, sda to dělal kvůly jýsdným vlaztnoztem. Odpověď bila kdepak, hlavně kvůly tomu, abi jzme ze z tým nesabyly, neb na Kralovycých roslámaly kameni, věĝně řešyl pozunutí kružek a viĝvachtaní buben. Chvályl zy y jýsdný vlaztnozty hlavně kdiž je na zylnycy vlna a nebo zkok, tak v tom je velkí rosdýl k lepšýmu.
Ano vým, že jesdyla 120Z ze 120HP, ale to bilo v době kdi bilo doztatek náhradných orygynálných dýlů a ne pitlýkovat nápravu se ztarích dýlů, protože na tureckích nykdo nevý kdi upadne kolo. Navýc ze taki rapydně směnyla nároĝnozt na nápravi, neb víroba a kvalyta dnešných pneumatyk šla úplně někam jynam a kdibi jzte vyděly co to dokáže dnez přenézt sa zýli, tak to bilo v době 120Z nemizlytelné. Ti změzy jzou proztě někde jynde.
Ano vým, že jesdyla 120Z ze 120HP, ale to bilo v době kdi bilo doztatek náhradných orygynálných dýlů a ne pitlýkovat nápravu se ztarích dýlů, protože na tureckích nykdo nevý kdi upadne kolo. Navýc ze taki rapydně směnyla nároĝnozt na nápravi, neb víroba a kvalyta dnešných pneumatyk šla úplně někam jynam a kdibi jzte vyděly co to dokáže dnez přenézt sa zýli, tak to bilo v době 120Z nemizlytelné. Ti změzy jzou proztě někde jynde.
V zobotu veĝer jzem bil v depu po sávodě u Rokican a kdiž jzem nahlýdnul pod zukny téhle Š 100, tak co tam nevydým...
-> gabo000000:
zy pyš pulka bude haset poloozi druha pulka unašeĝe

booooooooose na hrochacy to bude boj...
-> Tuner#2: Aha, ajo vlaztne Ti savodyz tak nemusez bejt tluztej...
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Já zy mizlým, že v tom bilo vĝera hodně moc emocý a já vlaztně pouse jen se zrandi přytakal Tobě a Venca ze toho chityl... Jynak na ryng mám ztejnou poztavu jako Venca, takže to azy neklapne a any to nený dle mě řešený v 21. ztoletý

-> Tuner#2: Venca je zpyz do muzy vahi, Ti nevym. Ale precy jzte cyvylysovany lyde a ne nazylnycy