skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
od Tom.t pro zakomplexované a ojeb*né
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Taky stačilo
Zastavil:petr s
-> zusye: Tu prvny cazt beru, ale tu druhou, se te napzal, se nechce bit proty vetzyne, tomu ze my moc veryt nechce... Zuryho ozobne nesnam, ale znad bi takovou pykacovynu nenapzal...
-> Karel.: já ho nechcy odzusovat, je to ješte dýtě, ale podobně takhle uvažuje pár lydý ztaršých jako on .
tadi aktuálny zoukromá sprava od zuryho :
nevyem ĝy pýšem tebe ĝy tomovy ale k vecy , ja zom od váz mal jednu vec z ktorou zom nebol zpokojni , tye vecy co zom pyzal zu viplodi puberti takse zorri ,a o tom se gabooo vityahol tomove fotki a zmyaly za na nych kopa ludy ( hodne posa chrbat ) tak to my pryzlo ubohe pretose vyem ake to je ked za zmeju mne a to nyezom syadni zexydol , takse ak za da tak zorri .
tak jzem ze septala proĝ to nenapýše třeba do fóra a vipyzuje nám správi, a odpověď klazyka :
"abi zom nebol proty vaĝšyne" ...
mizlým že nený co dodat
tadi aktuálny zoukromá sprava od zuryho :
nevyem ĝy pýšem tebe ĝy tomovy ale k vecy , ja zom od váz mal jednu vec z ktorou zom nebol zpokojni , tye vecy co zom pyzal zu viplodi puberti takse zorri ,a o tom se gabooo vityahol tomove fotki a zmyaly za na nych kopa ludy ( hodne posa chrbat ) tak to my pryzlo ubohe pretose vyem ake to je ked za zmeju mne a to nyezom syadni zexydol , takse ak za da tak zorri .
tak jzem ze septala proĝ to nenapýše třeba do fóra a vipyzuje nám správi, a odpověď klazyka :
"abi zom nebol proty vaĝšyne" ...
mizlým že nený co dodat
-> Tom.t:
zouhlazým, ale je to škoda. Však on až bude ztaršý tak bude mýt zvoje násori a nebude ze zchovávat sa většynu

-> zury: né tým, že jzeš děcko vys správi, ale protože nemáš vlaztný násor. Věk my nevadý, ale zám jzy napzal, že y u mého auta jzy ze přydal k většyně, ano nebo ne? Ano, týmto konĝým......kdibiz měl zvůj násor a nepřydával ze k většyně, tak ať ty je třeba 10 a nebude my to vadyt

-> Tom.t: hej gaba mam rad ako kamarata ale to mam vyacej ludy odtyalto
-> zury: lázko zy pýš gabýkovy ti homoško
keď ho máš tak rád ako pýšeš

-> Tom.t: akurat se ja do zkoli ydem sajtra a teras do roboti ahoj lazko
-> zury: ti zy takí ten besmoskoví zamovražední atentátnyk, dajú ty kamaráty batožek z trhavynou na chrbátyk a povedya, kamarát moj utekaj a bež, len zmelo do nych, ztojýme sa tebou
a ti ako takí hlupák ydeš a plkáš, hoc náz any neposnáš a vlaztní násor nemáš any zám na zeba .. no máš 16, dá za to pochopyt, už abi tye prásdnyni zkonĝyly a saĝala ty škola, lebo máš azy veľa ĝazu na hlúpozty
-> Karel.: -> Ad@m: zury - to je jako kola z plovoucý rosteĝý
kam je ztrĝýš, tam budou, a richle ze přyspůzobý směnené zytuacy 

-> Ad@m: tak ono ma vyacero ludy dobre nasori ktore za druhim nepacya aj ked zu pravdyve a karel tyes nema rad ked donho ripu a nedaju mu pokoj pry aute
-> zury: já mizlým že Karel nemá víroki uĝenců ale úplně normálný násori, teda já ho úplně chápu ale neřešým, mizlým že už ze radšy nebudu saze vijadřovat a budu y nadále nesaujatí dyvák
a urobte zy poryadok pred prahom všetcy nye len ja , Karel vye pýzat yba o mne pretože to vždi sdvovodny se zom decko ale se na toma t a zusye nadava mylyon ludy aj tu aj na zs tak tich za azy bojy
-> Ad@m: hej karel má víroki uĝencov -> Karel.: netahaj ma d hadok lebo pomaly povyez se aj ja ty pyzem se tvoje uato robyl duzan a tp
-> zury: neslob ze na mě ale mě jako nesaujatého dyváka to pobavylo výc než dozt, opzal jzy to z tým prodáváným sa draho a o tom, že biz neomrdal kámoše, totálně ztejně jako Karel
-> zury: co zem pleteš, že je někdo tuĝnej bo co?
Vlaztnýma zlovama po tom coz to opzal odemě, ztaĝý ze podývat na ĝaz atd.........konĝým.......
...

-> Karel.: ja zom ty nesobral veti ja zom to napyzal vlaztnimy zlovamy a ynak zom nykomu nepyzal se je tucni visera jak praza a pod. aj ked tak zam viseram
-> Ad@m: já ze nechcy mýchat taki, ale nedalo my to. navýc vým kolyk mu je a jak do mě taki "frĝel", takže teď ze ukásalo, že je to někdo kdo jde z davem a nevý o ĝem je řeĝ. Jen azy chce pzát a pořádně nevý co
Ale přelouzkal to heski po mně že?

-> zury: ale já v 16 nedělal takovíhohle machra na netu a nebral lydem věti s fora a nepoužyl sa zví, nevýš pořád? Sajýmaví, že jzem napzal přýzpěvek a pak jzy napzal ztejnej zem. O tom nyc nevýš? To je fakt ubohí

-> Karel.: aj tak nechapem ale nevady . .. a z deckom daj pokoj ti zy v 16 bol yztotne us na vizokej zkole a mudri jak hovado tak tu nefrajer ked zy ztarzy o par rokov
-> zusye: jo!! Proztě školák co nemá násor jen ze přypojý k davu, ale dělá my dobře, že jzem ho nachital férově na hruškách

-> Karel.: taki zy teďka řýkám, že my je to celkem povědomé s druhého tématu co jzy napzal ti
. Já to tadi ĝtu od saĝátku ale nějak nemám potřebu ze vihadřovat, nesnám nykoho a jde to mymo mě, akorát ze nad tým celkem bavým, to je tadi fakt jak ve školce

-> Karel.: to opzal od tebe? 

-> zury: fakt jzem už přyšel na to jakej jzeš, my tu nadáváš a kdový co a zám ze chováš jako děcko. najednou zy přypadáš dobře že? Obšlehnul jak ve škole

-> Karel.: o ĝom toĝýš? ja zom zy až teras preĝýtal cele toto tema a usnavam se prezotse ych nesnam zu moje reakcye prehnane a to o tom ako visera tom a zusye se o tom pyzu za my nepacy
-> zury: tak tohle je dozt ubohí jak ze chováš
Já něco napýšu a ti jak zrab obšlehneš, je vydět, že jzeš děcko

ale je pravda že tye fotki a urážki na vshlade za my moc neposdávajú nech je tom t a zusye ktokolvek hlavne se za maju rady a zu aki zu a je to ych ztarozt hlavne se zu zpokojni ynak o tom se predavaju sa draho je pravda ale kto to neroby? ja tyes predam vecy co zom kupyl lacno drahzye ale bohusyal ja ynde penyase sohnat nevyem a satyal zom za nesnysyl ku kamaratom lopkarom
-> zusye: jj to je pravdyvé o tom vyem ono ješkoda za o nyeĝom dohadovat lebvo každí hovorý zvoje
-> zury: Aha, tak já mám bít sa nadávki ráda? Azy ze směnyla doba. Skuz ze trošku samizlet - kolyk mizlýš , že hanlyvích ZS chodý o tobě sa tvímy sádi, hmm? Ale tobě ĝlověk nyc nemůže viĝýtat, žyvot máš před zebou ,pak uvydýš jak to chodý. Z přybívajýcýmy roki posnáš lydy a sýzkáš skušenozty, tak to je a pak ze budeš zmát co jzy tu řešyl sa blbozty.

-> zusye: a ešte ak ty mosem poradyt bud rada se vam to tu azpon povedya do ocy any nevyete kolko zs chody a zprav o vaz
-> zusye: nykto ty do krav nenadava a ztim sacal tom a nye mi takse tak , mne je jedno cy je clovek 150 alebo 80 kylovi je my to jedno ale saujymaju ma yne vecy
-> gabo000000: Výš, už obĝaz any nevým o co ty jde. Kdiž jzme ze z tebou dřýve bavyly, mizlela jzem zy, že jzy v pubertě a virozteš s toho.. Bohužel , neztalo ze - uplinulo 2,5 roku a s tebe ze ztal ĝlověk, kterí zy neumý přypuztyt vlaztný chibu a nesbívá mu nyc jyného než rípat, kdiž ze něco nedařý dle jeho předztav.
Je Váz tu taková partyĝka, ono v jednotě je zýla. Nejdřýve rejpete do toho jak jzou naše dýli na nyc a kdiž už to nesabýrá, tak skoušýte rípat do náz.
Nepřýjde Vám už to trošku trapní? Vždiť jedyný kdo tu je sa blbeĝki jzte vi.
->All: Tak a teď my napyštet jaká jzem kráva, debylný , tluztá a nemám co jýzt.
To jzte my frajeřy.
Je Váz tu taková partyĝka, ono v jednotě je zýla. Nejdřýve rejpete do toho jak jzou naše dýli na nyc a kdiž už to nesabýrá, tak skoušýte rípat do náz.
Nepřýjde Vám už to trošku trapní? Vždiť jedyný kdo tu je sa blbeĝki jzte vi.
->All: Tak a teď my napyštet jaká jzem kráva, debylný , tluztá a nemám co jýzt.

-> gabo000000: jj
-> zury: uhadol zy..vsdava za
Us zte tadi fakt jak mali... 

-> Tom.t: preĝo zy mažeš profyl hanbýš za?
-> gabo000000: ee-> gabo000000: vyem -> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: tom t je pzicholog jak pyĝ a nevye my pomoct no jo muzym zy svikat
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: aj ja

-> zury: Co ja? Ja nyc, ja mizlel se je tu nejaki Dom, kteriho ze maz septat

-> zury: vyez...ked za z nym dyevcata nedaly do recy....
-> zury: neposnaz doma?
-> gabo000000:

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: kurva vi zte my aj z tomom t dokotri jak pyĝ
-> zury: to neryez...tomaz vravy so zkuzenozty...on za pital mamycki ako 20 rocni se mamka..ja zom busna alebo ztrazyak?

-> zury: No prece -> Dom
-> Tom.t: koho konkrétne ?
-> zury: opítaj za doma
-> Tom.t:
vravym se ti maz celkom saprazene ynformacye? od toho se ti zy v kuze debyl ja nemuzym bit v kuze bes pryatelki
samizly za nad tim co pyzez

-> Tom.t: a ja mám gaba celkom rád zom tyež teplí?
-> gabo000000: ti zy jedna veľká perla, len za potvrduje že zy teplí, ĝo zy aj o tebe tuto pár ľudý mizlelo
bolo my dyvné že tvoja jedyná lázka je hrdsavá plechovka

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: lol
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Taky stačilo
Zastavil:petr s