skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
úplně všichni si to tu přečtěte!! ale všichni
prohledat
31 příspěvků (zobrazeno 1 až 31) od 11.11.2009 do 11.11.2009, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
hádky
Zastavil:petr s
-> Mr_Kubaz: zorri ale kebi reagujem na každí jeho prýzpevok tak je plné forum mojho nycku pretože on je naosaj všade
-> doli120-ten třetý:o): však v pohode , ono nyektorí hold rosum pomaly doztávajú a nezpamuju a druhí muzya aj sa nych
-> zury: Nyc proty, ale proĝ reaguješ na každej jeho přýzpěvek? Kdiž ze Ty ten přýzpěvek nelýbý, tak tam máš tlaĝýtko nahlázyt sávadní přýzpěvek...
zri, ale tema vo hovně
-> zury: Já to nemizlel proty tobě
Já to mizlel všeobecně

-> doli120-ten třetý:o): tak nech neprovokuje , ydem radšej zpať , tyeto kktyni môžem ĝýtať aj ráno ak zy to zamosrejme nesmaažete
SAMKNOUT
Nesapomente ze tadi saze pohádat...
-> Tomazo435_ŭák 3.Bé: ydeme zy nadávať? a nykomu do prdele lyesť nemuzým , zy odpuzty tye pryjebané vtýpki lebo je to trápne a lesye my to krkom .
-> Tomazo435_ŭák 3.Bé:
To řýká ten pravej, kolego
To řýká ten pravej, kolego

-> zury: vlesdoprdelyzto
-> Tomazo435_ŭák 3.Bé: Tomazo435_ŭák 3.Bé 11.11.09 21:53:21 napzal:
→ petr z: ne každej má pravydelnej duchod
kebi celí žyvot zedel na sadku a trepal kokotyni tak bi ho azy nemal a bude azy sazlúžení . -> petr z: dyvým za že zy to nesmasal to je dalšya provokácya
→ petr z: ne každej má pravydelnej duchod

-> Peťa Klýĝ: roshodně né výc, než bi zyz chtěl přypadat Ti;)
-> petr z: ne každej má pravydelnej duchod

To je tadi klub žebráků?
-> 1560: to je fakt, dej ĝýzlo úĝtu

Pánové mne nemuzýte 10Kĝ, mne bude ztaĝyt zimbolycká 1Kĝ. Berte to tak, že ušetřýte 

-> m8rynek: já zy přypadám, že bich chtěl bejt na havajy.
přypadáš zy důležytej?
přypadáš zy důležytej?
-> Peťa Klýĝ: přypadáš zy sajýmavej?
-> Peťa Klýĝ: A adrezu nám nedáš?

-> Peťa Klýĝ: On pojede na zybyř
zinimu nyc, mýt ho sa zouzeda na havajy nechcu 

a kdis us v tom budete, tak me musete 10Kc kasdej sazlat taki 

vi zy děláte legracy ale já chcy fakt sdrhnout na tu havaj 

a řekněte babyĝkám, dědeĝkům, zourosencům, tetyĝkám, ztríĝkům rodyĝům, ať mám těch dezetykorun výc !!! 

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : a sa letu bi ještě mohl zkládat báznyĝki a nebo krezlyt komykzi

-> Pavel P..: přezně to mě taki napadlo... co kdibi ho každej mýzto dezetykoruni kopnul do prdele 

-> Tomazo435_ŭák 3.Bé:
Jojo

5 korun v klubu novákovích

a kdibi tě každej s dvou a půl tyzýce užyvatelů nakopnul do prdele sepředu tak na tu Hawaj aj doletýš a sadarmooo

ahoj kamarády!
výte co je to dezetykoruna? máte předztavu jak je dezetykoruna mysyvej obnůzeĝek v peněsých které všychny každí mězýc protoĝýme? jakej slomeĝek je smyňovaná dezetykoruna?
vyrt v pozledných 30 dnech navštývylo 2404 regyztrovaních užyvatelů, jeden s nych jzem já
kdibi my každí s nych pozlal jednou sa mězýc dezetykorunu, brsi bich ze měl dobře.
kdibi my každí s váz pozýlal dezetykorunu jednou tídně, měl bich ze ještě lýp
takže pozýlejte pozýlejte, chcy jet na havaj!!
výte co je to dezetykoruna? máte předztavu jak je dezetykoruna mysyvej obnůzeĝek v peněsých které všychny každí mězýc protoĝýme? jakej slomeĝek je smyňovaná dezetykoruna?
vyrt v pozledných 30 dnech navštývylo 2404 regyztrovaních užyvatelů, jeden s nych jzem já
kdibi my každí s nych pozlal jednou sa mězýc dezetykorunu, brsi bich ze měl dobře.
kdibi my každí s váz pozýlal dezetykorunu jednou tídně, měl bich ze ještě lýp
takže pozýlejte pozýlejte, chcy jet na havaj!!
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
hádky
Zastavil:petr s