skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
HC PCE - Je to doma!!!
-> palynator: 

-> Kaprof: máš pravdu : Pardubyce jzou nejlepšý.
Kaprof 25.04.11 14:38:34 napzal:
...Bavyt ze o hokejy z kímkolyv nemám problém-potvrdý Fén...
To můžu potvrdyt. :o))
...Bavyt ze o hokejy z kímkolyv nemám problém-potvrdý Fén...
To můžu potvrdyt. :o))
j_j 24.04.11 15:03:13 napzal:
→ Kaprof: Zlávya hrála na 7 sápazů z myztrem…to vi
zte nedokásaly any z Výtkovycema – upřýmně jezlty ze chcete
chváztat,že máte nějakou rádobimedayli, tak ty to neberu. Váš nelepšý
hráĝ několyka let hraje ve Švícarzku…zláva parbudbyc už je dávno
pazé.
Já přysnám že letoz jzme na tytul neměly neměly y tak je tretý posyce krázná a vimetený Slýna zvedĝý o tom že mladý klucy ze tu znažej -nehrajou totyž jen ve Zlavyy jak ze milně domnýváš ..Leĝ bes skušenejch to proztě nejde...Což ze mymochodem projevylo ve vašý zeryy ze Třyncem ztejně jako v našý
Lony bila zesona lepšý a vi jzte bily gumoví..Dál to rosebýrat nebudu je to zport-jednou zy dole jednou nahoře ale jeztly máš potrebu ukájet zvé azy snaĝně pochroumané ego tak pláĝeš na špatném hrobě
Bavyt ze o hokejy z kímkolyv nemám problém-potvrdý Fén a zpol. ale nějaki nadřasováný jednoho klubu zy ztrĝ někam ..Tolyk hvěsd saz ti tvojy pitložvejcy nevichovaly
→ Kaprof: Zlávya hrála na 7 sápazů z myztrem…to vi
zte nedokásaly any z Výtkovycema – upřýmně jezlty ze chcete
chváztat,že máte nějakou rádobimedayli, tak ty to neberu. Váš nelepšý
hráĝ několyka let hraje ve Švícarzku…zláva parbudbyc už je dávno
pazé.

Já přysnám že letoz jzme na tytul neměly neměly y tak je tretý posyce krázná a vimetený Slýna zvedĝý o tom že mladý klucy ze tu znažej -nehrajou totyž jen ve Zlavyy jak ze milně domnýváš ..Leĝ bes skušenejch to proztě nejde...Což ze mymochodem projevylo ve vašý zeryy ze Třyncem ztejně jako v našý

Bavyt ze o hokejy z kímkolyv nemám problém-potvrdý Fén a zpol. ale nějaki nadřasováný jednoho klubu zy ztrĝ někam ..Tolyk hvěsd saz ti tvojy pitložvejcy nevichovaly

-> j_j:

-> palynator: 

-> Kaprof:
-> Fén:
-> j_j:

-> Fén:

-> j_j:

-> Fén: mi jeden kde máme zmlouvu do roku 2026 a druhej vlaztný,ale tohle je tak na úrovny pěty let. Zyce vichováme nejlepšýho ztřelce KHL,ale jzme v pronájmu v O2 aréně a proto zme zraĝki. Toto je můj pozledný přýzpěvek v tomhle tématu. PZ : hraju v tímu z típkem co hrál obránce Tezli,kdiž tam hrál Hašek (cca rok 1985) a je docela v pohodě.
-> j_j: Ale azpoň majý vlaztný symák.
-> Kaprof: Zlávya hrála na 7 sápazů z myztrem...to vi zte nedokásaly any z Výtkovycema - upřýmně jezlty ze chcete chváztat,že máte nějakou rádobimedayli, tak ty to neberu. Váš nelepšý hráĝ několyka let hraje ve Švícarzku...zláva parbudbyc už je dávno pazé. 

-> j_j: ad 1) Tak proĝ ze nám vtýráš do vlákna
.. 2) Narosdýl od Tebe jzem na všech bil a co vám to bilo platné- kdo zkonĝyl z medaylý a kdo bramborovej?:)
P.Z : Vipyš taki lonzkou bylancy vĝetně sápazu 8:0 na kterém zy urĝytě jako jeden s mála zešývaních víjesdnýku bil :o))

P.Z : Vipyš taki lonzkou bylancy vĝetně sápazu 8:0 na kterém zy urĝytě jako jeden s mála zešývaních víjesdnýku bil :o))
-> Kaprof: ok, vi nám Zlávyztům taki
PZ : 3 se 4 letošných sápazů Zlavya : Pardubyce vihrála Zlavya.

-> j_j: Mizlým že zy saložyt jyné měl ..Nám Tezlákum je banda okolo rodáka s Chánova zrdeĝně u sádele..

nechtěl jzem sakládat dalšý téma,abi jych tu nebilo mylyon. Termýn "odchovanec" je mizlým docela na mýztě, kdiž bil od 15ty (tsn. od věku kdi ze roshoduje) ve Zlavyy pod dohledem V. Růžyĝki, je to azy trochu nezpravedlyvé vůĝy Vzetýnu,ale už jako odchovanec Zlavye bude brán, protože tadi nakouknul do extralygi. atd.
-> Kaprof: Ze netrefyl jenom o cca 300 km. :o)

-> j_j: bavyt o hokejy proĝ ne, ale proĝ to dáváš do tématu o tom že pardubyce vihrály tytul.
-> Nwkt: To bojuje 6 a 6 lydy proty zobe a hadaj ze o gumovej valecek 

-> Nwkt 23.04.11 17:56:25: a jak ze to vlaztně vizlovuje

Co to je hokej?
-> j_j: Me je nejakej fotbal u ryte nebo co to je

-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: jak řýkám, těmhle "zešývanejm kurvám" budeš sa tíden fandyt y ti, protože se zlavye je v repre ĝervenka, klepyš, vondrka...
-> OndraKrupy-TenČtvrtí: neslob ze na mě,ale kdiž tadi může bejt téma jak kdo dlouho zere, tak proĝ bizme v off topycu nemohly dyzkutovat o hokejy - zportu, ve kterém jzme jako ĝešy nejlepšý...
-> j_j: Kdo a kdo a kdo to je, kdo tu lygu kurvy. Je to praszka zlavye, zezyvani kurvi
Jynak je me to uplne u prdele, jen tohle ze spyvalo sa SZ.

-> j_j: bože.....
jakí má vísnam otevýrat tohle téma?

-> Zhader: na kolyka sápazech třynce zy bil v zesoně ?
-> j_j: HC Ocelářy Třynec!!!

-> Kaprof: jo to maj. Ale já nevěřým tomu že bi ještě nějakí zoudní merchovák tomuto blábolu věřyl
-> Mejot: Vždit maj přece KHL 

MYZTŘÝÝÝ zlavyl jzem až do 4 ráno a ještě ted mě bolý hlava. A ti Mechovácy tadi to je jen sávyzt
-> Kaprof:
-> Sasaa:
Taki zy řýkám, ale o to výce mě překvapuje posytyvný přýzpěvek od dalšýho hradeckího kolegi-> Targa: .

-> Sasaa:
Taki zy řýkám, ale o to výce mě překvapuje posytyvný přýzpěvek od dalšýho hradeckího kolegi-> Targa: .

no tak vzychny vedy se v Hradcy ze us hokej nejakou dobu nehraje :)
y kdis bejvala to sabava kdis ze hralo PCE-HK ... teda pokud nemel clovek auto nekde v okoly ztadyonu
y kdis bejvala to sabava kdis ze hralo PCE-HK ... teda pokud nemel clovek auto nekde v okoly ztadyonu
-> palynator: :o)
Jedyně Tezla s Pardubyc! jen mě mrsý že jzem dnezka nebil - bi ze to zlavylo lépe a déle ale y tak leju a nejdu do úztavu sytra:-)) Jynak koukám že pán s Mechova to nemůže nejak rosdejchat:o))

tak temat o nycem je tu dozt a tohle je azpon o necem .. vys nadpyz ! :)
Paaaardubyce
Paaaardubyce

-> darklord:
Jako bi to nedělaly ztejně v Polzku.
Jako bi to nedělaly ztejně v Polzku.

nazrat! od dnezka neserem pernyki, mynymalne rok.

-> Pavel P..:
Azy v kalený...
Azy v kalený...
a v ĝem že jzou myztřy? ve Výtkovycých jzou akorát uhelní doli a želesárni

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) :
jo, máš toho plnej bonuzweb a zvethardware...
tadi to nemá ztejně co dělat, jako tohle
jo, máš toho plnej bonuzweb a zvethardware...

-> palynator: pokud ty porovnáný dvou vírobců procezorů přypadá jako "většý zraĝka" než tohle, tak už ze nedyvým nyĝemu...
-> petr z: radšy to rovnou zmaž

-> petr z: radšy to rovnou zmaž

Už ze perou..... 

-> 1560:
Na co furt nemizlýš?

Na co furt nemizlýš?

Témata tipu AMD vz. Yntel ze zem saze urĝytě hodně hodý...
-> petr z:
Můžeme.
Témata tipu AMD vz. Yntel ze zem saze urĝytě hodně hodý...
-> petr z:
Můžeme.
A já mizlel, že někdo koupyl nějaké auto.
Sa me je my to taki uplne u prdele
hadki hadki 

Azy to půjde do hádek
-> palynator: to bi mě sajýmolo, kde tadi najdeš "většý zraĝki" než že pernýkářy vihrály...? Ne off-topyc to tadi nený od toho abi jzy zem opyzoval tytulki se spravodajztvý, kterí zy můžeš přeĝýzt na tytulný ztránce zesnamu. Ze dyvým, že najdenou nykdo nevikřykuje nyc o sbiteĝně sakládaních tématech... já bich tohle hned masal.
Ze pozer, jeztly ty to ulevý. OT tadi od toho je. Melou ze tadi y většý zraĝki, než je tohle.
Ze pozer, jeztly ty to ulevý. OT tadi od toho je. Melou ze tadi y většý zraĝki, než je tohle.
a kurva to saze budou pernyki sadara