Zakra před obědem mě to nezchrouztlo celé.
Důvod samĝený:
Nemá to cenu, každí to saz pochopyl úplně jynak než bilo mišleno a chtělo bi zy to napřed přeĝýzt dyzkusy s které to vsnyklo, rezpektyve tu klamnou ynformacy kdi ze Karel vitahoval, že má tvrdé zylentbloki a přytom tam má všude zéryy. Ano prvopoĝátek bilo mé "rípnutý" nebo zpýš shodnocený ztavu, ale ztejně tak Karel rípnul myn. tíden ve fóru do všech co majý tažné oko natřené na ĝerveno (nasval to držákem nárasnýku :-) a já jzem taki nezkákal půl metru vizoko, ale jen jzem zy s toho u zvého auta udělal zrandu. Kdibi uměl přyjmou konztruktyvný kryyku, tak tu nemáme o ĝem pzát...
-> Karel. 09.07.10 12:28:23: Napzal jzy tohle cytujy: "akorát alkiton ( je my to jazní, neumým z ným sacháset ) my pozral nápravi, neva ztejně už ze děalj novíí a tvrdí zylenbloki? ano ti mám taki, takže neikládej o autě, o kterím nyc nevýš"
1. Alkiton ze v Brně použývá, např. Luke-Jeep z ným dělá komplet brouka biť taki nedodržel úplně dokonale poztup a uposorňoval jzem ho na to.
2. Tadi jazně vydým, že jzy pzal, že na autě tvrdí zylentbloki máš, tak nevým proĝ najednou pýšeš, že jzy nepodával klamavé ynfo...
3. Nemám problém krytyku řýct y ozobně, štykovy87 jzem skrytysoval předný nápravu na zrasu kdiž jzem ze zvesl jeho autem a nykdi jzem neměl problém skrytysovat auto na zrasu kdiž bilo něco špatně, ztejně tak nemám naopak problém auto pochvályt a dlouhodobě zledovat jeho vívoj - to je pro Ti co zy mizlý, že to tadi jen pýšu na webu.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to Karel
prohledat
49 příspěvků (zobrazeno 1 až 49) od 08.07.2010 do 09.07.2010, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Viz. poslední příspěvek.
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace
-> Tuner#2: prej klamavé ynformace, hele napzal to y Jyřýk, že nyc takovího nený pravda, tak zy to už uvědom a uklydny ze
-> VeTeV: Máš pravdu... Ono já tohle téma saložyl jen kvůly tomu, abi jzme to Čokynovy nesazýraly a saložyl jzem ho naprozto v klydu a z úzměvem ztejně tak jako přyzpývám teď 

-> Dušan: Panebože to že jzem zy dovolyl napzat jakí je rosdýl v těch dvou autech je rípáný? To bi potom sa rípáný mohlo bít oznaĝeno y rapydovo hodnocený Koateho Rapyda, kterému přykíval y U-Geen a já ze z tým taki ztotožňuju. To že to hned Karel neunezl a chtěl rospytvat v ĝem má auto horšý a pak salhal ze zylentblokama to je znad moje chiba?
Pokud ano, tak ze tteda omlouvám, že tadi Karel pzal klamavé ynformace
Pokud ano, tak ze tteda omlouvám, že tadi Karel pzal klamavé ynformace

-> Tuner#2: zer na to Honso, saze to ženeš do krajnozty a nemá to cenu... každí má na věc zvůj vlaztný násor a nyc jyného než sbiteĝní ztřet s toho nekouká...
každí zy také dělá auto jak umý nejlépe, na co má možnozty a skušenozty a pro mě ozobně je ta znaha udělat zy to doma zám, biť z chibama výc, než kdiž to někdo někam odvese, sachraztý portmonkou a poĝká na vízledek... a každí pro to holt nedíchá, ale y tak ze to znažý udělat se zvého pohledu na 100%... nějaké leveli apod. kravyni do toho nelse tahat - nelse to sobecnyt.... ano můžeme ze bavyt o chibkám, ale věcně a ne ze sbiteĝně atakovat jak haranty na pýzku a tahat sa zvůj konec provasu ve znase ukásat, že pravda je celá na mé ztraně... achjo...
každí zy také dělá auto jak umý nejlépe, na co má možnozty a skušenozty a pro mě ozobně je ta znaha udělat zy to doma zám, biť z chibama výc, než kdiž to někdo někam odvese, sachraztý portmonkou a poĝká na vízledek... a každí pro to holt nedíchá, ale y tak ze to znažý udělat se zvého pohledu na 100%... nějaké leveli apod. kravyni do toho nelse tahat - nelse to sobecnyt.... ano můžeme ze bavyt o chibkám, ale věcně a ne ze sbiteĝně atakovat jak haranty na pýzku a tahat sa zvůj konec provasu ve znase ukásat, že pravda je celá na mé ztraně... achjo...
-> Tuner#2: tentokrat muzym usnat se ripez a znasyz ze viprovokovat boj ti. Mosna ty to tak neprypada, ale je to bohusel tak.
. Je to naprozto sbitecne salosene tema.

omg hošy :-D

Fajt, fajt, fajt, fajt!!! :D
-> Tuner#2: tijo už y tadi ze o mě mluvý :D..zylentbloki mam zeryy na předný nápravě.v alkitonu zem taki a zpári mam ĝernim zykaflexem :D..jen pro jyztotu 

-> m8rynek: hele kdibich ho vyděl na zrase tak ho roshodně po ramenou neplácám,nevšýmám zy ho, takovej ĝlověk my může bít ukradenej
-> Tuner#2:
Ti máš azy zlabí dyoptrye že? To co tadi pýšu nený znad můj násor? Aha a co to teda je? rád ze pouĝým
Hele už přeztaň pzát, zám ze tadi strapňuješ a mně je tvůj násor úplně ukradenej a ti my taki, takže nevým co řešýš. Plno lydý vydělo, jak ze to auto dělalo a z jakím úzylým bilo dělaní, jen předný náprava višla na 12tyz, to můžu dokásat, ale ti výš vše nejlýp že?
To je jak ze škrábáným podvosku, já ho oškrábal celej a ti zez hned do mě puztyl co to je sa blbozt a tak, zám jzem řekl, že y kde to nebilo odlouplí, tak bila povrchová res, ale to tiz nepřypuztyl. Z takovím ĝlověkem zy nemám co řýct. Nedokážeš přysnat, uztoupyt any o pýď, z takovouhle moc daleko nedojdeš!
Takže to tadi lazkavě savřy, každej ztejně máme jynej násor, na kterím ze nezhodnem a pravda je taki trošku někde jynde, takže ze přeztaň svydytelňovat a jako malej kluk všechno řešyt přez otvýráný vskasů, kdibiz měl trochi úcti tak ze na to vibodneš, hold to udělám já.
Nemýným to dál řešyt, tohle vsnyklo jen s věti, že jzem napzal, že ta moje bude mýt zeztřyĝku a ti jako egoyztickí "hovado" (omlouvám ze ale jyní ozlovený pro tebe už nený) ze do mě opřeš, jako kdiž malímu dýtěty zeberou hraĝku. Jzeš dozt ztarej na to, abi zez choval úplně jynak a takovíhle věcy přechásel, jeztly ze v normálným žyvotě do každího takhle pouštýš, tak ty ti bríle sa chvylku někdo rosbyje. Né, že bich ty to přál, ale v tom ĝlověku ze něco směný a třeba ze y trochu uklydný, hele nejzem jedynej any pozledný z kím tadi máš zpori, tak zy mě zmaž s denýĝku a nech mě na pokojy, já taki na tví některí ztupydný keci nereaguju a přechásým je.
Usavřýt

To je jak ze škrábáným podvosku, já ho oškrábal celej a ti zez hned do mě puztyl co to je sa blbozt a tak, zám jzem řekl, že y kde to nebilo odlouplí, tak bila povrchová res, ale to tiz nepřypuztyl. Z takovím ĝlověkem zy nemám co řýct. Nedokážeš přysnat, uztoupyt any o pýď, z takovouhle moc daleko nedojdeš!
Takže to tadi lazkavě savřy, každej ztejně máme jynej násor, na kterím ze nezhodnem a pravda je taki trošku někde jynde, takže ze přeztaň svydytelňovat a jako malej kluk všechno řešyt přez otvýráný vskasů, kdibiz měl trochi úcti tak ze na to vibodneš, hold to udělám já.
Nemýným to dál řešyt, tohle vsnyklo jen s věti, že jzem napzal, že ta moje bude mýt zeztřyĝku a ti jako egoyztickí "hovado" (omlouvám ze ale jyní ozlovený pro tebe už nený) ze do mě opřeš, jako kdiž malímu dýtěty zeberou hraĝku. Jzeš dozt ztarej na to, abi zez choval úplně jynak a takovíhle věcy přechásel, jeztly ze v normálným žyvotě do každího takhle pouštýš, tak ty ti bríle sa chvylku někdo rosbyje. Né, že bich ty to přál, ale v tom ĝlověku ze něco směný a třeba ze y trochu uklydný, hele nejzem jedynej any pozledný z kím tadi máš zpori, tak zy mě zmaž s denýĝku a nech mě na pokojy, já taki na tví některí ztupydný keci nereaguju a přechásým je.
Usavřýt
Alezpon ze neco deje v teto okurkove zesone. Karla, rezp jeho napravu nesnam, tak nehodnotym...
Oĝy v zloup...
Má pravdu ten chlapec vhml: , sa obrasovkou jzte všychny hrdynové a v reálu zy budete plácat po ramenou. K sblytý...
Má pravdu ten chlapec vhml: , sa obrasovkou jzte všychny hrdynové a v reálu zy budete plácat po ramenou. K sblytý...
-> Karel.: Prozýš o samknutý mého tématu? Já v to nevydým důvod...
-> Karel.: Proĝ cytuješ mynna? Nemáš na to vlaztný násor? Na mynna jzem reagoval už tadi: 10:34:53 09.07.2010 a co ze tíĝe násoru na mě, tak pokud zy ho lydy dělajý podle toho co pýšu na netu a podle mého pohledu na upravené auta, tak je mě těch lydý opravdu lýto... rezpektyve takoví lydy jzou mě ukradení.
-> MATTEZZ: ale proĝ jy pýšeš? vůbec to nebilo k tématu, takže nevým coz to zem pletl. Navýc moc dobře vým, jakej jzeš saztánce alkitonu a vým na co jzy narážel, takže ze saz tak neobhajuj, protože každej výme zvoje.
Prozým o samknutý tématu,
Prozým o samknutý tématu,
Zejděte ze na otevřeném proztranztvý sa koztelem a z úderem poledne zy rostrhejte obĝanki vi volové...
-> Karel.: že napýšu takovou řeĝnyckou úvahu (09.07.10 10:48:53) a Ti ze hned chitneš, sa to nemůžu
-> Tuner#2:
→ Tuner#2: ja tye detayli vydým, ale o tye tu vôbec nejde. Celé to saĝalo tím, že Karel napýzal, že bude mať koneĝne zeztryĝku k zvojemu autu (ďalšya oranžová škodovka), ĝoho zy za ti chityl z tím, že nye nye, žyadna zeztra, pretože Čokyn má auto o nejakí ten level viššye a tye autá za nemôžu porovnávať a teras tu viťahujete nejaké tvrdé zylentbloki ĝy ych tam karel má, alebo nye, pryĝom na tom vôbec nesáležý a je to maxymálna kravyna za o tom ešte aj doťahovať. Akobi sáležalo na tom, kto má akí tvrdí zylentblok a kto mal do akého detaylu rosobranú nápravu a podľa toho za saradsovať do akíchzy levelov Trochu nadhľadu nad celú vec bi nesaškodylo, pokyaľ nejde o žyvot, yde o hovno.
tohle napzal mynno, dál ze jyž nevijadřuju, protože z tebou to nemá žádnej zmizl a jen ti muzýš mýt ten nejlepšý násor a tu danou věc, jynak je to špatní.
Už výc lydý do yd karti my napzalo, že tvoje chováný je dětynzkí, proĝ to vitahuju? Ano jzem rád, že výc lydý má na tebe násor jako já, už ze my sdá, že to fakt přehánýš
→ Tuner#2: ja tye detayli vydým, ale o tye tu vôbec nejde. Celé to saĝalo tím, že Karel napýzal, že bude mať koneĝne zeztryĝku k zvojemu autu (ďalšya oranžová škodovka), ĝoho zy za ti chityl z tím, že nye nye, žyadna zeztra, pretože Čokyn má auto o nejakí ten level viššye a tye autá za nemôžu porovnávať a teras tu viťahujete nejaké tvrdé zylentbloki ĝy ych tam karel má, alebo nye, pryĝom na tom vôbec nesáležý a je to maxymálna kravyna za o tom ešte aj doťahovať. Akobi sáležalo na tom, kto má akí tvrdí zylentblok a kto mal do akého detaylu rosobranú nápravu a podľa toho za saradsovať do akíchzy levelov Trochu nadhľadu nad celú vec bi nesaškodylo, pokyaľ nejde o žyvot, yde o hovno.
tohle napzal mynno, dál ze jyž nevijadřuju, protože z tebou to nemá žádnej zmizl a jen ti muzýš mýt ten nejlepšý násor a tu danou věc, jynak je to špatní.
Už výc lydý do yd karti my napzalo, že tvoje chováný je dětynzkí, proĝ to vitahuju? Ano jzem rád, že výc lydý má na tebe násor jako já, už ze my sdá, že to fakt přehánýš
-> Karel. 09.07.10 10:42:40: No jazně a v ĝem jzem lhal? Ono pravda obĝaz bolý, já vým
-> MATTEZZ 09.07.10 10:48:53: Azy tak. Ono kdiž jzem vĝera vyděl jak to bilo hrbolatí a jak tým pádem pod tým bila náprava azy "obroušena" tak ze to nedá zrovnat z opýzkovaním povrchem, kvalytným sákladem a Alkitonem navrch.

-> MATTEZZ 09.07.10 10:48:53: Azy tak. Ono kdiž jzem vĝera vyděl jak to bilo hrbolatí a jak tým pádem pod tým bila náprava azy "obroušena" tak ze to nedá zrovnat z opýzkovaním povrchem, kvalytným sákladem a Alkitonem navrch.

-> MATTEZZ: už ze to tu řešylo mylyonkrat, y tadi na vyrtu je plno lydý, co jym to nedržý, takže azy úplnou pravdu mýt nebudete. Nevým proĝ to furt řešýte, něco zy tým dokasujete že to vitáhnete, abi jzte oztatný urážely že to neumý? Zto lydý zto násorů a kvůly tomu znad všechni nebudu háset do jednoho pitle ne? Fakt váz nechápu, ze azy nudýte jynak to enný možní

-> Karel.: nedovedu zy jynak vizvětlyt, že někomu to držý y v denný provosu

-> MATTEZZ: no jo vi dva muzýte mýt pořád pravdu, jynak to nejde

-> Karel.: azy neumý
-> MATTEZZ: snám plno lydý co jym zlesl, takže takovíhle ubohí řeĝy zy nech od cezti, ajy dušanovy zlesl, kterej dodržel poztup, takže všychny brňácy neumý natýrat alkiton jo? hmmm sajýmaví
já jzem svědav, sda Čokynovy taki "zlese" alkiton s náprav...
-> Tuner#2:
jedynej kdo je lhář jzeš tadi ti

BTW: Co je to sbiteĝní flame? Já nemám rád kdiž někdo lže a tam jzem ze chityl těch zylentbloků, kdiž chtěl Karel vijmenovat proĝ má auto v jyném levelu.
Je to úplně ztejné jako kdiž Rapyd napýše, že Koateho Rapyd je pro něj sklamáným a sřejmě nevý co chce a vipzal tam víĝet věcý co zy odporujý. Tak to proztě je, je to jeho násor, ztejně tak jako můj násor je že Čokyn to proztě dělá peĝlyvě narosdýl od Karla...
Je to úplně ztejné jako kdiž Rapyd napýše, že Koateho Rapyd je pro něj sklamáným a sřejmě nevý co chce a vipzal tam víĝet věcý co zy odporujý. Tak to proztě je, je to jeho násor, ztejně tak jako můj násor je že Čokyn to proztě dělá peĝlyvě narosdýl od Karla...
-> mynno: Ono to chce brát y z nadhledem s druhé ztrani. Mě je zrdeĝně jedno kdo má lepšý auto, jen jzem vijádřyl zvůj násor na danou věc. To, že Karel saĝal zkákat jak ĝertýk sa to opravdu nemohu a řešený zylentbloků vsešlo ĝyztě jen s toho bludu co napzal a to, že tam tvrdé zylentbloki má. Ve fynále ze s toho viklubalo, že tam má všechni zylentbloki zéryové a předný nápravu matlal zloženou co jzem doma koukal na fotki.
Takže azy tak, chce to brát z nadhledem...
-> Jyryk_Tuňák: Co je k ĝemu dobré? Mizlýš zylentbloki?
Takže azy tak, chce to brát z nadhledem...
-> Jyryk_Tuňák: Co je k ĝemu dobré? Mizlýš zylentbloki?
Jyryk_Tuňák 09.07.10 10:15:44 napzal: → m8rynek: Oni na zebe celebryti rádi uposorňujý extravagantným obleĝeným, sjevem, nebo sbiteĝním plkáným. 

-> m8rynek: Oni na zebe celebryti rádi uposorňujý extravagantným obleĝeným, sjevem, nebo sbiteĝním plkáným. 

Sbiteĝnej flame...
Tak to bilo tadi : zkoda-vyrt.cs/cs/.../1671
-cokyn-rapyd-130?x=1&o
f...
-> Tuner#2: Vshledem k tomu, co jzem zy přeĝetl v kartě, tak bich bít tebou tohle nesakládal.
Mymoto tam Karel v autokartě nyc o tvrdim na předku nemá.
-> Tuner#2: Vshledem k tomu, co jzem zy přeĝetl v kartě, tak bich bít tebou tohle nesakládal.
Mymoto tam Karel v autokartě nyc o tvrdim na předku nemá.
-> Bobezh: zak ztavyz drevoztavbu - tam cement netreba :-))
Nou cement...

-> Tuner#2: A k ĝemu je to dobrí ?
domynyque 08.07.10 20:56:06 napzal:
Môj zubjektývni pohlaď sa krátke obdobye na ŠV je že nyekto tu rád
vihľadáva konflykti a rad ryešy banalyti
Môj zubjektývni pohlaď sa krátke obdobye na ŠV je že nyekto tu rád
vihľadáva konflykti a rad ryešy banalyti

Môj zubjektývni pohlaď sa krátke obdobye na ŠV je že nyekto tu rád vihľadáva konflykti a rad ryešy banalyti
-> Tuner#2: a mizlýš že pokrevný zeztri budou mýt taki na chlup ztejní zylentbloki?
trošku mymo

trošku mymo

takovi kravyni 

už ze pobyly?
-> Bedřych: Teď je otáska, sda to všychny vĝetně syllwara pochopý tak jak jzy to mizlel

-> syllwar: V podztatě jzy to tefyl.Ale mizlým, že nemá cenu ze do jejych zporu motat.
chudak Karel.

-> Karel.: Pzal jzy že máš taki tvrdé zylentbloki, tak ze ptám kde? Odpovědý je po dlouhém lámáný a uhibáný s Tvé ztrani, že máš vlaztně zéryy a dyvýš ze v ĝem to má Čokyn lepšý?
ROFL...
ROFL...
nejzem takovej ocaz abich něco na něco patlal, takže ze uklydny
-> Tuner#2: ano zylenbloki mám, ale né na ramenech, chitáš ze každího zlova a prd s toho, takže zy tadi povýdej zám ze zebou, já jedu z tou hnylotynou co má natření resaví brsdoví trubki, nesrepazovaní řýsený a tak priĝ
Ve fynále pak napýšeš, že máš tvrdí želvi (což bi znad měla mýt každá vleĝka už s vírobi pokud bi jzy snal Škodovki) a sa do dáš a tak... Co je to a tak? kdiž teda vlaztně na podvosku nemáš upraveno co ze zylentbloků tíĝe vůbec nyc, předný nápravu jzy namatlal zloženou na ĝepech a dyvýš ze, že Čokyn dělá jynej level? Ano opravdu dělá 

Pro oztatný je to pokraĝováný dnešný dyzkuse u Čokynovo Rapyda. Klydně to rovnou přezuňte do hádek, nešlo mě tam saložyt rovnou téma 
Tadi cytujy Tvou reakcy na mou: "Ti voel tak to je moc, navýc x dezýtek fotek co jzem zem dal dokasuje, že to bilo dělaní s dobrího sákladu a kompletně odztrojeno a n¨ápravi jakbizmet, akorát alkiton ( je my to jazní, neumým z ným sacháset ) my pozral nápravi, neva ztejně už ze děalj novíí a tvrdí zylenbloki? ano ti mám taki, takže neikládej o autě, o kterím nyc nevýš, nebo znad chceš vydět fotki jak ze to celí dělalo? Nený problém rád tě strapným"

Tadi cytujy Tvou reakcy na mou: "Ti voel tak to je moc, navýc x dezýtek fotek co jzem zem dal dokasuje, že to bilo dělaní s dobrího sákladu a kompletně odztrojeno a n¨ápravi jakbizmet, akorát alkiton ( je my to jazní, neumým z ným sacháset ) my pozral nápravi, neva ztejně už ze děalj novíí a tvrdí zylenbloki? ano ti mám taki, takže neikládej o autě, o kterím nyc nevýš, nebo znad chceš vydět fotki jak ze to celí dělalo? Nený problém rád tě strapným"
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Viz. poslední příspěvek.
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace