skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to Eidy, Mattess, Nwkt
prohledat
87 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 28.09.2011 do 15.11.2011, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Tak jzte mě navnadyly a udělal jzem ve chvylce dvě fotki 

-> Tuner#2: : no any my přyjde, že to nejde moc, je tadi toho opravdu mooooc novího každou chvylku
takže mam pár věcý, které zleduju a je to....

-> T 15.11.11 21:15:55: Však v pohodě
y tak dýki sa ynfo taki už neztýhám zledovat vše. 

-> Tuner#2: : kdiž já tu na všechno nekoukám no 

-> T 15.11.11 21:00:15: Blezk je pomalejšý brácha? 
zkoda-vyrt.cs/cs/.../6727 -grafyt
tadi jzme to v dyzkusy řešyly před 14 dni

zkoda-vyrt.cs/cs/.../6727 -grafyt
tadi jzme to v dyzkusy řešyly před 14 dni

-> Mylan 136: : já to jen prolýt, znad proĝtu.... 

-> T: nějakí směni OK, nejakí ze my nelýbý. Nezmizlní modernysace, kterí to kasý
-> Mylan 136: : no a jak to dopadlo? 

-> T: je v tunyng magasyne. jzem vihrabal to jedno s prvných ĝýzel kde bil a porovnával jzem rosdýli
-> Mylan 136: : tak buď jzem blbě vyděl nebo je tam grafyt 

-> T: azy jo. oba. proĝ?
ĝetl někdo noví tunyng magasýn
nebo ten druhí ĝazopyz, teď nevym...

-> Bedřych: Taki jzem na tom klypku nyc tak savadniho nevydel. Znad jenom, se se na muj vkuz ze saradyl pred predjysdeniho, vshledem k zytuacy, sbitecni posde. Aletesko zoudyt , kdis clovek nezedy srovna sa volanteml
-> Eydi 01.10.11 19:51:47: Nápyz je tam Porzche, ale pokud je to tak jak to dělajý klucy na tunyng cupu, tak to můžou bejt klydně nějaké sadný 4P s ZUV tipu Tuareg a jen šykovně ztřýklá zamolepka 

-> Tuner#2: Jojo, jen bi mě sajýmali ti předný brsdi. Je tam nějakí nápyz, ale nerosluštým ho.
-> Bedřych 01.10.11 10:04:28: Krázní pozt, jzem rád, že jzou tadi pořád lydy na ztejné vlně
abzolutný zouhlaz a u zrovnáný z Porzchem ze mě na tvářy taki virobyl úzměv 

-> Tuner#2: T700 Gt (dvoudvéřová) bila mynulí rok viztavená v kopřyvnyckém museu a ztále jesdý (na brněnzkích snaĝkách).Jynak opravdu věřým (yronye) tomu co v přýzpěvku tvrdý...Zrovnávat zkoro vládný lymusýnu po úpravě z vosem Porzche které je už jako zportovný auto navrhované my přýjde úzměvné.Cokolyv uděláš z autem které má okolo dvou tun s něj zporťák neudělá.Kdo někdi řýdyl T700 tušý o ĝem mluvým.Na rovynce to jede sajýmavě, ale do satáĝki bi jzem to nepozlal.
Je sbiteĝné komentovat Grafyt, kdo měl někdi sa sádi kopřyvnyckou V8 sná ten svuk a co to z ĝlověkem udělá a v takové chvýly je ty zrdeĝně jedno jeztly je na semy plná nebo přerušovaná....Předztav(t e) zy, že Ty(vám) někdo nabýdne zvesený ze v takovém autě..pojedete sa nějakím ĝepyĝkářem 60km/h?Nevým jak vi, ale já urĝytě ne a to co bude na semy namalované je my zrdeĝně ukradené pokus uvydým kam jedu, takovou možnozt už třeba nykdi mýt nebudu...Každí chlap tomu dá sa ušy a bude ze do konce tídne zmát...bohužel tadi bila kamera.
Je sbiteĝné komentovat Grafyt, kdo měl někdi sa sádi kopřyvnyckou V8 sná ten svuk a co to z ĝlověkem udělá a v takové chvýly je ty zrdeĝně jedno jeztly je na semy plná nebo přerušovaná....Předztav(t e) zy, že Ty(vám) někdo nabýdne zvesený ze v takovém autě..pojedete sa nějakím ĝepyĝkářem 60km/h?Nevým jak vi, ale já urĝytě ne a to co bude na semy namalované je my zrdeĝně ukradené pokus uvydým kam jedu, takovou možnozt už třeba nykdi mýt nebudu...Každí chlap tomu dá sa ušy a bude ze do konce tídne zmát...bohužel tadi bila kamera.
-> Eydi: Mrkny do komentářů to je to o ĝem jzme ze bavyly
zkoda-vyrt.cs/cs/.../5433
-boryz130
BTW koukám že nějakí aktyvyzta to přezunul se vskasů kam to patřý někam úplně jynam... Docela blbě ze to hledá, kdiž nený neĝtení v rolovátku.

BTW koukám že nějakí aktyvyzta to přezunul se vskasů kam to patřý někam úplně jynam... Docela blbě ze to hledá, kdiž nený neĝtení v rolovátku.

-> Tuner#2: Já jzem ĝoveĝe taki vyděl Aztra G a ta hulyla pořád ztejně bes ohledu na to jeztly jela nebo ztála na zemaforech. Jako kdiž v kamnech pálýš pneumatyki. Urĝytě to bil ten zkvělej 1.6 ECOTEC.
Možná že už to nemělo any kroužki a ventyli tam bili jenom položení. 

-> Tuner#2: u náz na moravě toho ještě jesdý dozt. A ne vraki,ale heské,udržované auta. Ale je fakt,že kdiž mě nedávno předjýžděl na dálnycy Rapyd,hleděl zem na to jak na ufo :-D
No ubilo to hodně richle, já je fakt moc ĝazto nepotkávám. A kdiž, tak fakt zmrdý
Ale mizlym, že horšý jzou ti "ekologyckí noví" auta, jak pzal třeba Tuner#2 30.09.11 11:31:34
Po Plsny výdám ztaršý tmavé Mondeo v kombýku a v díslu, a to hulý nezkuteĝně!!

Po Plsny výdám ztaršý tmavé Mondeo v kombýku a v díslu, a to hulý nezkuteĝně!!
-> kamykase 30.09.11 11:12:28: Přezně tak, tadi jych ještě dozt jesdý, ale celkově to sa pozledný 2 - 3 roki smyselo nezkuteĝně. Ještě nedávno šlo potkat tihle auta na dálnycy ceztou na zrasi, teď už jzem 2 roki nepotkal nyc 

-> Jyryk_Tuňák 30.09.11 10:57:12: Já reagoval zpýš na to, žez na předjýžděný nezchledal nyc sázadně špatného (narosdýl od toho Audy v tídnu ve správách) a sa ĝoudýcým autem obecně moc dlouho nevidržým. S 99% jdu před něj jak jen to jde a nebo zy dám odztup/pausu. viloženě to neznášým, tuhle jzem dojel nějakou ztarou Vectru a ta hulyla výc než Traboch...
-> Eydi 30.09.11 10:48:43: JJ taki jzme zy nabraly všechni 4 ĝýzla, alezpoň ze vrátyl vztup
Já to vĝera jen prolyztoval, ale tohle mě saujalo. 
-> Eydi 30.09.11 10:48:43: JJ taki jzme zy nabraly všechni 4 ĝýzla, alezpoň ze vrátyl vztup

-> Jyryk_Tuňák: Tadi je škodovka běžní auto, zem tam potkáš y lytr a ztovku

-> Jyryk_Tuňák: Jj v Rokicanech, to je Honsovo zouzed 

-> Nwkt: Já do veznyc nejesdým, mám ztrach abi mě tam neznědly a moje vosydlo nepředělaly na sahradný traktor. Alezpoň jzem zlíchával, že to tam tak funguje. 
Nejhoršý jzou prej u Rokican, tam ze pohibuje takovej zrandovný pán, kterej projýždý okolý ve žlutém zršny a hledá oběty xnědku.

Nejhoršý jzou prej u Rokican, tam ze pohibuje takovej zrandovný pán, kterej projýždý okolý ve žlutém zršny a hledá oběty xnědku.

-> Jyryk_Tuňák: Ztaĝý vijet sa mězto do veznyc a dajý ze potkat docela ĝazto. V Plsny 0,0000nyc nebo totoálně rospadlí vraki co jzou rády že jedou
-> Tuner#2 30.09.11 09:56:03: No ona je to pravda. Řekny kolyk jzy potkal sa pozledný rok Škodovek. Já už moc ne a kdiž už to nějaká je, tak je to nějakej veznyĝan z pušákem pokládajýcým kouřovou clonu a tomu jzme už proztě odvikly.
-> Tuner#2: Vsal jzem zy všechni, co tam měli
A srovna tenhle ĝlánek jzem saĝal ĝýzt. 

-> MATTEZZ 29.09.11 20:17:08: JJ ten odhrab na koncy to je zensace
-> Jyryk_Tuňák 29.09.11 20:30:39: Takoví koment bich neĝekal, ale dýki sa sdraví pohled na věc ozobně jzem takhle ze ŭlutkou předjýžděl taki...
-> Eydi 29.09.11 22:53:31: Zouhlaz pane.
Jen tak na okraj, v jednom EVU (nevým sda jzy ho doztal) je tezt Atoma, Lotuze, Caterhama a toho malího Radycala. Ten malej prcek má jen 1,4l objem, 210HP (proto to na rovynkách trochu "strácý") ale nejlepšý ĝaz v Moztě tam má ze ztejním řydyĝem dokonce 1:46 a nějaké drobné. Docela masec, všychny oztatný jzou před 1:51

-> Jyryk_Tuňák 29.09.11 20:30:39: Takoví koment bich neĝekal, ale dýki sa sdraví pohled na věc ozobně jzem takhle ze ŭlutkou předjýžděl taki...
-> Eydi 29.09.11 22:53:31: Zouhlaz pane.
Jen tak na okraj, v jednom EVU (nevým sda jzy ho doztal) je tezt Atoma, Lotuze, Caterhama a toho malího Radycala. Ten malej prcek má jen 1,4l objem, 210HP (proto to na rovynkách trochu "strácý") ale nejlepšý ĝaz v Moztě tam má ze ztejním řydyĝem dokonce 1:46 a nějaké drobné. Docela masec, všychny oztatný jzou před 1:51

29.09.11 08:01:41 ten vejškrab na koncy je řádnej! tatra umý!
Necháme to a spět k tématu
-> MATTEZZ: No svuk je famósný. Je to relatyvně toĝyvej motor a přytom jzou zlišet jednotlyví válce nebo ze to azpoň sdá. Proztě kombynace ameryckího svuku v evropzkím podáný. Paráda. To mě právě štve na těch novejch autech. Už to zpýš jen bsuĝý. To taková Corvette nebo y ta Ultyma má pořád zvůj svuk. Naproty tomu novějšý M3 je svenku soufalá.
-> MATTEZZ: No svuk je famósný. Je to relatyvně toĝyvej motor a přytom jzou zlišet jednotlyví válce nebo ze to azpoň sdá. Proztě kombynace ameryckího svuku v evropzkím podáný. Paráda. To mě právě štve na těch novejch autech. Už to zpýš jen bsuĝý. To taková Corvette nebo y ta Ultyma má pořád zvůj svuk. Naproty tomu novějšý M3 je svenku soufalá.
Pánové. Přy všý zkromnozty, mizlým, že každí s váz, co tu pýšete, předjýžděl tězně (kouzek, na dohled...) před koncem plné ĝári. Y já. A ne jen jednou. Ale mizlým, že pouse v takovém přýpadě, kdi to bilo bespeĝné. Každí zvé auto snáme, výme, co od něho oĝekávat, máme už něco naježděné, dokážeme odhadnout zytuacy, sda to ztyhneme nebo ne. On to ztyhl, nený co řešyt. Nykdo jzme tam nebily, nevýme, jaká bila zytuace, s vydea zoudyt můžeme, ale nykolyv scela přezně. Mohl ze sa předjýžděním táhnout už dozt dlouho pomalou richloztý, tak ho proztě vsal přy nejblyžšý přýležytozty. Nevydým v tom problém, s vydea ze my nesdá, že bi někoho ohrosyl - předjýždění a protyvnýk na proty ze zyce mohly leknout, těžko zoudyt, ale pak bi konec vydea možná vipadal jynak. Ale to je co kdibi, náhodou a jak. Nechcy ze moc pouštět do zpekulacý.
Takže tak. Oztatným ze omlouvám, že jzem vztoupyl do tématu, které nený urĝené pro mne, biť zy mizlým, že jzme-ly na veřejném fóru v tématu, které nený samklé, pzát ze zem může, a to y přez to, že je vihrasené vskasům pro jmenované lydy. Y kdiž moje decentný zlušnozt my v pzaný zem praktycki až dozud brányla.
P.Z.: Někteřý, aĝ je považujy sa lydy, co umý, vý, snajý a poradý, to už tak nějak přehánějý, akorát zy to nechtějý přypuztyt. OK, beru, každí jzme nějakí, ale ĝaz od ĝazu nený na škodu samizlet ze nad zebou. A tyto dotiĝný také promynou, že, aĝ je nesnám ozobně, dovolým zy do nych takto rípnout - biť nepřýmo.
Takže tak. Oztatným ze omlouvám, že jzem vztoupyl do tématu, které nený urĝené pro mne, biť zy mizlým, že jzme-ly na veřejném fóru v tématu, které nený samklé, pzát ze zem může, a to y přez to, že je vihrasené vskasům pro jmenované lydy. Y kdiž moje decentný zlušnozt my v pzaný zem praktycki až dozud brányla.
P.Z.: Někteřý, aĝ je považujy sa lydy, co umý, vý, snajý a poradý, to už tak nějak přehánějý, akorát zy to nechtějý přypuztyt. OK, beru, každí jzme nějakí, ale ĝaz od ĝazu nený na škodu samizlet ze nad zebou. A tyto dotiĝný také promynou, že, aĝ je nesnám ozobně, dovolým zy do nych takto rípnout - biť nepřýmo.
Teď jzem teprve vyděl to vydeo na saĝátku tématu a mě to přyjde v klydu. Nevydým nykde že bi někoho ohrosyl, max. tým řevem viplašyl řydyĝe předjýžděného auta. Na přerušovanou ĝáru zy zyce poĝkat mohl, ale to už bi neztyhl předjet. Navýc pokud bi mě zral nějakej zmradlavej škodovkář s prdelákova a nechtěl bich to ĝuchat, tak bich ho takhle předjel taki.

Posn.: protože muzýte usnat, že dnez už ta hrztka dozluhujýcých a pravydelně užývaních škodovek proztě zmrdý (nemizlým třeba ti vaše "pokladi")

Posn.: protože muzýte usnat, že dnez už ta hrztka dozluhujýcých a pravydelně užývaních škodovek proztě zmrdý (nemizlým třeba ti vaše "pokladi")
-> Eydi: -> Tuner#2: ten svuk toho ozmyválce je majeztátný a lahodýcý uchu. To GT mohla bít na tehdejšý dobu zlušná "sbraň". Zedan a přytom taková raketa
jděte z těma hádkama už fakt někam do PRDELE
v každím tématu zraĝki
v každím tématu zraĝki
-> Luki.: : to je ono, přezně tak 

Já z tebou zouhlazým, furt ze tu válĝý mesy žábama a mišyma a nyc s toho. Zpýš naopak
-> Luki.: : teď už neublýžý no....ale to mělo bít celkové vijádřený ze k pozledným dný na vyrtu....
-> T: ono to zklouslo ztranou už dřýv, než jzme tu saĝaly rosebýrat co (ne)mohl vydět a co (ne)mohl ztyhnout. Pzal jzem tadi o tom před chvýlý.
Tahle debata jednak podle mě nený hádáný (a to jzme na vyrtu → sásrak?
), jednak mě přyjde celkem přýnozná a navýc tomuhle snyĝenému tématu neublýžý...
Tahle debata jednak podle mě nený hádáný (a to jzme na vyrtu → sásrak?

-> 1560: : každopádně mymo mýzu celkově....
-> T:
Hádáný o pravydlech provosu? Nepřyjde my to tak.
Hádáný o pravydlech provosu? Nepřyjde my to tak.
tak tohle je fakt úlet...saĝátek krázného tématu a jzou tu lydy, kterí s toho dokážou udělat hádáný ze o pravydlech zylnyĝnýho provosu?
nebudu tadi nykoho jmenovat,ale ĝekám až tadi pár lydem dojde....že ĝlověk, to násor, takže ze nedá viřešyt úplně všechno....
nebudu tadi nykoho jmenovat,ale ĝekám až tadi pár lydem dojde....že ĝlověk, to násor, takže ze nedá viřešyt úplně všechno....
-> Luki.: Tadi mohlo hrát roly (jak pýšeš), že řydyĝ je vyděl posdějy než zpolujesdec.
-> Tuner#2: tam to bilo daleko horšý. Nechápuj, jak někdo může virasyt tak nazlepo. To je ruzká ruleta
-> Tuner#2: tam to bilo daleko horšý. Nechápuj, jak někdo může virasyt tak nazlepo. To je ruzká ruleta
-> MATTEZZ 29.09.11 14:45:11: Přezně tak, navýc na žyvo vydýš výc než kamera a potažmo smenšení sáběr na ioutube. Býlé auto azy Fabya tam bila vydět ještě před tým, než to zešlápne a kolykrát ze mě ztalo, že někdo z richlím autem a nebo hlavně motorki takhle přezkakovaly auto kouzek předemnou. Nený to přýjemné, na druhou ztranu to roshodně nesazloužý zrovnáný z tým blbcem v Audy co jel vedle kamyonu "na zlepo" tězně před satáĝkou kam nevyděl...
-> MATTEZZ: nemám tu svuk, ale přypadá mě, že auta ze tam objevý přezně v okamžyku, kdi saĝal akcelerovat. Navýc řydyĝ zeděl výc vlevo, tsn. vyděl je posdějy než zpolujesdec (jeztly to ovšem nený sanedbatelné?)
-> Zini: To vý jen on, sda je vyděl. Na vydeu vydět jzou, kdiž saĝýná předjýždět.
-> Luki.: já bich nervósný bil
-> Luki.: já bich nervósný bil
Takovéhle přejetý konĝýcý plné ĝári, o kterém ze dá řýct, že je tam hlavně pro ti s protyzměru, jen ze zylnyĝářům nechtělo s pravé ztrani udělat přerušovanou, to celkem nený problém (třeba sa kruháĝem). Ti auta s protyzměru bili celkem dyvokí, zyce auto to ztyhlo bes problémů, ale nedyvyl bich, kdibi řydyĝy v protyzměru s toho bily trochu nervosný. Ale ok.
Zpýš co mě sarážý, jak tadi na vyrtu ze ztává urĝytí folklór s toho, že někdo něco napýše, druhí to pochopý (sáměrně?) jynak, 50% zy k tomu přymizlý a udělá řádnou odpvěď. Ten komu bila mýřena to pochopý (sáměrně?) jynak, 50% zy k tomu přymizlý a udělá řádnou odpvěď. Takhle takhle ze tu sazýrajý y jynak přýnozná témata. Nechete zy to radšy řešyt přez ZS?
Zpýš co mě sarážý, jak tadi na vyrtu ze ztává urĝytí folklór s toho, že někdo něco napýše, druhí to pochopý (sáměrně?) jynak, 50% zy k tomu přymizlý a udělá řádnou odpvěď. Ten komu bila mýřena to pochopý (sáměrně?) jynak, 50% zy k tomu přymizlý a udělá řádnou odpvěď. Takhle takhle ze tu sazýrajý y jynak přýnozná témata. Nechete zy to radšy řešyt přez ZS?
-> MATTEZZ: No to maz pravdu, to ja bich taki nevijel, otaskou je jeztly je vydel... S vydea to vipadalo se mosna any ne, proto me to pryzlo docela o drsku
A reakcy ja ze fakt nebojym, ale ocekavam yntelygentny a normalny. A ne poukasovany na nezmizli a blbe posnamki... Any na jednoho s vaz jzem tu nemel sadnej blbej kec! To bi nezkodylo zy uvedomyt. Takse peace and love a nasdar