Kašlime nato..........nemá toto žiadny zmysel....
-> MOLSO: Vieš velmi dobre ako som sa ti vždy snažil pomocť s tatkom vždy či pri kúpe toho mobilu,výmene šrobov,dovažať veci po ceste ktoré si potreboval........Vždy sme sa pri tebe zastavili a pokecali sme.......Nazaj som sa vždy v HC velmi rád zastavil......Poviem ti tak naozaj som ťa mal dosť rád........Pomáhali sme si navzájom vo všetkom to vieš velmi dobre všetko sme si davali zadara a bolo vždy dobre.......Dal si mi tie podložky pod stabilizator zadarmo a takysto si mi v dosť veciach pomohol........Keby nebolo teba tak Fabiu motor by som vtedy ani nezložil....Ja nemožem tvrdiť že si mi nepomohol......Len ma zarazilo to že ked som kúpil další Fabiový motor a chcel som ti naozaj z radosti zavolať že som ho kúpil a tak vieš velmi dobre že sme si vždy zavolali večer...A potom si sa namna uplne nasral nedvíhal mobil uplne si si uzamkol face aby som ti nič nevidel........A nechápem ten dovod...Nemohol si mi vypy....ť že ty k...t som na pohrebe?

Ja osobne som ťa neohovaral nikde,vieš dobre že by som spravil všetko čo si mi povedal aby som ti pomohol aj som vtedy došiel na vlaku do HC ked sme menili preovodku na tej zelenej........Čo hovoril na teba otec to neviem........Ale nasral sa na teba pretože si sa k tejto veci nespraval ako chlap! Kludne sme si to mohli vyriešiť nechápem

Naozaj som ťa mal rád Juro

To je k tomuto asi vše........