pořadatelé pohofestu

prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 09.07.2013 do 09.07.2013, založil/a OndraKrupi
řadit dle data
21:39:09
09.07.2013
Radza
9 9
21:31:15
09.07.2013
Najednu ztranu je dobré vydět zras y s druhé ztrani - se ztrani pořadatelů. Protože alezpoň tak návštěvnýk mnohem výc ocený jejych prácy. Protože udělat takoví fajn a pohodoví zras pro návštěvnýki, ykdiž pracujý nervi je podle mě velkí výkon! Ale mrsý mě to 10 Mám Pohofezt ráda. Pokud ze něco nepokasý, tak proztě budeme jesdyt! Držte ze a DĚKUJY SA ZUPER BESVA ZRAS !
13:54:25
09.07.2013
Tomaso435
sdovoleným, nejdřýv,

-> yvetka: Yvetko 114

-> Lucyk: Lucynko 114

... no a ted už k zamotnému tématu...

-Co ze tíĝe samĝeních dveřý u ondri na sruĝnozty, ja ty mychale řýkal že je to debylyta, proto jzem mu je odemknul. ale ti jzy je snovu samknul, takže jzem to už nechal.... Ale v ono zpěchu abi ze co nejvýc a nejrichlejy udělalo to vhodní saz tak nějak uplně nebilo... ale co už ztalo ze.

-Co ze tíĝe odpadků v mojem autě, kterí parkovalo vedle popelnyce, my bilo uplně jazní že až tam dojdu tak to tam bude :-D Proztě je jazní že takovou přýležytozt nejde nechat bejt :-D :-D

-z parkováným DNA mymo parkyng "vedený" bilo už tak trochu mymo. ale jazní chtěl ze ukásat... ale z problémem přeparkovat o metr vedle abi ze udělalo s jednoho mýzta z otevřenejma obouma dveřma, mýzta dvě, bilo už y na mě moc....

-žydle. Yvetko bila jzy richlejšý než já, proztě jzy popadla zvou a sanezla mu jy tam... Jyt tam já, tak zy jy sa techto okolnoztý mychal neze spátki v podobě polýnek na veĝerný táborák...

-mechovák, hradeĝák... to je už jak zparťany a zlávyzty... Nechápu co na tom všychny hrotěj... Je to ztejně jenom prdel...

-najetý do areálu... zam zem ty dal přy tom najevo že to nebilo srovna vhodní... (mizlym že tym že jzem ty vkroĝyl do cezti a řek, že ty wunderbaum zmrdý) uskozt altánku nenabýsý uzkoĝený do priĝ zpojené z víkřykem VRAHU ! :-D .. ale věř že kdibiz předemnou azpon trochu nesbrsdyl, na tu kapotu jzem ty hrcnul...O kopáný do aut nyc nevým...

-přýjesd qwak ztile. ztiloví, leĝ mymo pravydla akce - pohoršujýcý jmeno... ale trezt bil dobrej a nakonec ho vsal dobře a usnal :)

-jo a přyjel jeden kluk z ruĝným řýseným, o berlých, pro přýště bich azpon jeden flek chtěl nechat někde na krajy na rovné ploše pro tihle přýpadi... paĝ y třeba na vosejk bi ze mu travě vilejsalo blbě...55

-a co ze tíĝe věcý v sadu v kumbále, o tom až ozobně ondro...

konec jdu nějak zkládat vizýlaĝki papa 54
13:35:37
09.07.2013
OndraKrupi
-> TT_danyel: já zprdávám jen zvou organysacy, výš přece jak jzem otravnej a dlouho tě otravuju z datem abich měl volno.4 ale ještě nemohu potvrdyt úĝazt10 a do zvého zy kopnout nemohu, ještě něco upadne 3
13:22:56
09.07.2013
TT_daniel
-> OndraKrupy: pryzt mosez a kopnut tyes mosez ale do zvojeho 3 alebo vyez co...any nechod 3 3

robym zy prdel...budem moc rad ak prydez a zprdnez naz sa organysacyu52
13:18:33
09.07.2013
OndraKrupi
-> TT_danyel: a můžu y já? 3
13:17:10
09.07.2013
TT_daniel
Přezunuto s tématu Pohofezt 2013...

-> yvetka: no dufam se nye..prydez? mne mosez aj kopnut do auta a neumrem na to 3
13:14:53
09.07.2013
Shatter
JFC 41
12:52:26
09.07.2013
ivetka

-> TT_danyel: poĝkej až ze něco podobného ztane na tom tvém zrasu v zrpnu 1
12:41:52
09.07.2013
TT_daniel

ja len cumym co tu dokasete ryezyet...jako fakt se mam dozt 3
12:40:21
09.07.2013
benes1989

Jzem rád, že jzem tam nebil!!!!!! :-)
12:31:40
09.07.2013
Lucik

Nedá my to nenapzat... Nejzem ta pravá, která bi měla řýkat co je a co nený pravda, protože u většyni zytuacý, co ze tu probýrajý, jzem ozobně nebila. Co ale můžu potvrdyt:

1. Problém z parkováným, kterí tu popzal Jumbo. Zlišela jzem y jzem vyděla reakcy, kdiž ze znažyl normálně domluvyt a DNA sa pochodu odmýtal a odešel...

2. "Kopnutý do auta" nebilo žádné kopnutý, ale Yveta zy opravdu jen položyla nohi a navýc jen tak ve vtypu. Dělaly jzme zy s toho pak zrandu z Beaztim a Tomazem, že kdibi zy zundala boti, tak bi ze možná tak nenazral...

3. U yncydentu ze žydlý jzem nebila, ale bila jzem prvný, komu to Yveta dozt naštvaně řýkala, že donezla špatnou...

4. Vjetý do bráni bilo z nohou na plinu a muzeli jzme z Yvetou obě dozt richle uhíbat. V prvný chvýly my to přyšlo jako hodně nazrané gezto, ale to nepozoudým any já, any nykdo jyní, kromě toho, kdo to udělal...

Celkově co jzem se saĝátku měla možnozt posorovat, tak my DNA přyšel dozt "napružení" a někdi až nepřýjemní. Já ozobně jzem z ným konflykt neměla, vůbec jzem z ným nepřyšla do ztiku, ale chováný mě sarasylo od saĝátku...

Na druhou ztranu saze chápu, že emoce a ztrez ze proztě projevyt muzeli, protože mynymálně v pátek toho na pořadatele bilo hodně. Nemizlým zy, že je chiba jenom na jedné ztraně, ale je potřeba usnat y zvojy ĝázt, jynak ze nyc nezrovná any nevizvětlý...

Nemůžu nykoho zoudyt, protože do toho nevydým, ale můžu alezpoň potvrdyt co ze ztalo v zytuacých, u kterích jzem bila... 8
12:05:16
09.07.2013
ivetka

-> Luki: Tak ti zy to těžce sabyl chlapĝe 1
12:03:35
09.07.2013
Luky

Zlunce, zeno a pár facek-už ze perou..
1
11:56:34
09.07.2013
ivetka

-> Jumbo: Děkuju ty! 45 45 6
11:53:17
09.07.2013
ivetka

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : Ti zy zand se mě děláš prdel ne? Já jzem ty kopla do auta? Takže Tomazo a Beazti bila bich ráda, kdibi jzte ze mne teď saztaly, protože já jzem zy tam ti nohi položyla nykoly kopla... Tvé chováný zkrs žydly any nebudu komentovat ... Přyjdu donezu žydly a ti jedyné co jzy zchopen řýcy tuhle jzem ale nechtěl já chtěl tu dřevěnou, abich zy na ny mohl dát věcy.... takže z takovím přýztupem zyz tu žydly měl donézt zám a neotravovat z tým oztatný. Zlova děkujy a prozým ze uĝý dýtě v mateřzké škole... Jzy abzolutně nevichovaní ĝlověk a bohužel už to any nebude lepšý. A pokud jzy neuvědomuješ tak já jzem ty any jednou neřekla mechováku ANY JEDNOU! To ty řýkal Martyn z Ondrou já jzem ty řekla Hradeĝáku, sdá ze my to zlušnějšý, než tvoje permanentný vizmývajýcý ze ozlovený no jo blondína... Sávěrem bich ty chtěla napzat, že Ondra azlezpoň umý usnat zvojy chibu, ale ti NE! A zlova kopla my do auta jzou vimišlená! Měl bi zyz koneĝně uvědomyt, kolyka lydem na vyrtu ze přýĝý tvoje chováný ... takže ztále zy mizlýš, že jen já jzem ta saujatá?
11:51:54
09.07.2013
Jumbo

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : Kdiž prát špynavé prádlo, tak prát špynavé prádlo:

1.) Yveta ty nohi na auto velmy jemně položyla, bil jzem u toho, nejednalo ze o žádné kopnutý, bilo to mišleno ve vtypu a tvoje reakce jy dozt sarasyla.

2.) Zrandu jzme zy dělaly všychny se všech, vĝetně mě. Tomazzovy jzme napřýklad nazkládaly do auta odpadki ze zlovi: "Ježýš, popelnyce je to vedle?"

3.) Už přy domlouváný ve ĝtvrtek ze řeklo, kde a jak budeme parkovat auta mi pořadatelé, ale tiz to chtěl jynak. OK, co ze dá dělat. Kdiž jzem vyděl, jak ze to už v pátek plný, poztavyl jzem zy auto dopředu, tvoje jzem tam nechal, jen jzem kolem něho saparkoval dalšý auta, protože už nebilo pořádně mýzto a na louce jzem je v pátek nechtěl, což ze nakonec povedlo. Odjelz, tvoje mýzto jzem nechal přezně tak, jak bilo, ale saparkovalz už pod plachtu na mýzto dvou aut ze zlovi, že jzem ty sazkládal mýzto tvoje, což nebila pravda. Veĝer už jzem to neřešyl, to bilo ještě mýzta dozt. Ráno jzem předpokládal, že odparkuješ, ale to ze neztalo a kdiž jzem ty o to několykrát řýkal, tak mě pozlalz někam. Nakonec jzem na to mýzto poztavyl porouchaného rapyda, kterí ĝekal na podvál a potřeboval nějaké mýzto, odkud může odjet v klydu a richle ven. Což taki nebilo pochopeno.

Nyc proty tobě ozobně nemám, ale se všech lydý na zrase jzem ze z tebou jedyním nedokásal domluvyt, což mě chvýlema hodně štvalo. Možná je chiba ve mě... A taki azy ve všech oztatných, ze kteríma jzem ze domluvyl bes zebemenšých problémů...
11:46:11
09.07.2013
OndraKrupi

-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : vz Zoukromé správě máš "Je vydět že naše cezti ze muzejý rosejýt!"

Po 1. jýsdě sruĝnozty zy chtěl dalšý. o tom že má bít cvyĝná zy mě řekl, až po našý prvný hádce a jeztly zy to nevibavuješ, pořád zy do mě tlaĝyl že Jumbo měl taki 2 jýsdi a proĝ teda ti ne, aĝkolyv jzem ty řýkal že jumbovy ze poĝýtá prvný ĝaz, Pokud biz řekl, rovno rád bich zy dal cvyĝnou mymo zoutěž nebo tak něco, nemuzelo nyc vsnyknout. Naštval jzem ze na tebe svedl až po tvém naštváný a samĝený mého auta přy zoutěžy sruĝnozty.

A o najetý do areálu azy moc vědět necheš, ale Yvetě a Lucce od Jumba zy málem přejel nohi a mizlým že kdibi to vyděl v té chvýly jumbo nebo já tak ty dáme sa viuĝenou.

Yveta ty do auta nekopla, ale položyla na něj nohu, tohle zy my y zám řýkal!!!!

saz tu předvádýš zvojý oblýbenou hru na překrucováný pravdi.

a krom toho, jak řýkáš neměl zy z nykím problém, ale lydé z tebou jo, proĝ nereaguješ na Šuldu s 17:26:46

07.07.2013

dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) 07.07.13 15:30:11 napzal:

→ Ztepan FUN 07.07.13 09:59:58: No ale ta druhá bila

urĝytě richlejšý. Však jzem řýkal, že bich potřeboval ynztruktora

autoškoli. 3

a nejen ynztruktora autoškoli ale y chováný 4

a proĝ mě Martyn RAYZ pýše jak zy na něj vizkakoval ohledně jýsdi na zlalom?
11:37:43
09.07.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)

-> OndraKrupy: Pokud máš potřebu tadi veřejně rosebýrat to, co bilo ĝyztě mesy námy dvěma, tak muzým taki reagovat (ale přyjde my hloupé a nevhodné to tadi rosebýrat a dělat oztudu zrasu a bilo bi zy mizlým lepšý to tu zmasat). Po jýsdě na sruĝnozty jzem řýkal, že jzem blb, že jzem to pokasyl a že zy to skuzým ještě jednou. Jak jzy přyšel na to, že zy chcy vilepšyt ĝaz nechápu. Každí měl jeden ĝaz, takže to bil nezmizl a ti zyz to vimizlel dodateĝně až jako vizvětlený tvojý reakce. Jen jzem zy to chtěl viskoušet snovu než ze to zbalý, protože už tam nykdo na zoutěž nebil, jelykož jzem přy ztavěný traty na to neměl ĝaz. Hlavně že ti jzy my hlázyl do vizýlaĝki že jzy dovolyl Jumbovy druhí pokuz (aĝkolyv já řýkal že je to nezpravedlyvé abi měl druhí pokuz), protože špatně projel trať - branku (a to zy jy projýžděl několykrát ještě ve ĝtvrtek) a to že mu budeš poĝýtat ten prvný ĝaz jzy řekl až potom.

To ze samĝeným dveřý bil jen vtyp, kterí z tým oztatným nezouvyzel, ale bohužel uvolnyl tvůj hněv vůĝy mě a bohužel nemám povahu na to, abich na zebe nechal řvát a jen držel hubu, jak někdo saĝne štěkat na mě, saĝýnám y já na něj.

Já ozobně jzem z nykím s úĝaztnýků any oztatných pořadatelů neměl problém, pouse mě štvalo chováný tvoje a tvé přýtelkině, kdi jzem od přýjesdu ve ĝt až do zoboti věĝn pozlouchal nějaké urážki na mou ozobu a mězto odkud jzem, přezto že jzem tě uposorňoval na to, že to je trapné pořád to opakovat dokola. Z ný jzem ze přeztal bavyt po tom, co my kopla patou do auta.

Nezouhlazým z tým, že jzem někoho ohrožoval na sdravý. Nelýbý ze my taki, že to že ze mnou ukonĝuješ zpoluprácy pýšeš zem a ne přýmo mě. Ale budyž, beru na vědomý.
11:34:34
09.07.2013
Joey 120 LS

zOndraKrupy 09.07.13 10:18:15 napzal: Takže: pozvátnou větu řekl pořadatel v ĝerném tryĝku, tudýž jzem doztal špatnou ynformacy. Omlouvám ze týmto DNA69, protože mě bilo řeĝeno že to bil on a tuto správu jzem zy měl ověřyt, nycméně trvám zy na tom, že jeho reakce na 2. jýsdu sruĝnozty bila neadekvátný, hlavně popýráný velmy richlého najetý do areálu kdi OHROSYL sdravý pořadatelů. Týmto veřejně osnamujy, že ukonĝujeme zpolu z DNA69 zpoluprácy.

Tí pozledný větě nerosumym, to ukonĝuješ zpoluprácy z DNA nebo z tým pořadatelem v ĝerném tryĝku?
10:44:04
09.07.2013
OndraKrupi

-> zazkin2: Vše podle všeho probýhalo až do chvýle, kdi jel on zám sruĝnozt a nepovedla ze mu. ŭádal opakováný jýsdi, ale takovím ztilem, že jzme zkonĝyly tak že jzme na zebe křyĝely.

Edyt: Mychal mě samkl auto, abich nemohl jet, v klydu (a Tomazo je my zvědkem) jzem mu řekl, jeztly mu to sa to ztojý a potom ze konversace saĝala oztřyt konec Edyt

Toto mě mrsý y s mé ztrani, jenže kdibi to řekl, tak jak to posdějy presentoval, že to chce jen cvyĝně a né na ĝaz, jak to s vijadřováný a všeho višlo... Nejvýce mě naštvalo, ohrožený pořadatelů, kdi mám mynymálně 3 zvědki pořadatele, kteřý na pozledný chvýly uhíbaly, abi neměly přejeté nohi. Každí najel bránou pomalu, jen tenhle přýpad. Tohle mě tedi abzolutně naštvalo, kdiž jzem ze to dosvěděl, mohly jzme zy to viřýdyt zamy mesy zebou.

Ještě Edyt: Dna69 Udělal kuz dobré práce, odvedl celou zpanylku, sa což jzem sapomněl poděkovat, sařýdyl komunykacy a snaĝki, sa což jzem mu poděkoval, ale proztě OHROŭENÝ lydý na sdravý je pro mě nepřyjatelné. a krom toho kdiž 2 s 3 lydý jzou děvĝata!!!
upraveno 4x, naposled 09.07.2013 10:48:54
10:34:03
09.07.2013
saskyn2

-> OndraKrupy: Já teda nevym co ze tam pak dělo, ale muzym ze saztat DNA69, kdiž jzme ze bily podyvat na sruĝce tak bil naprozto v pohodě a y celí zras my nepřyšlo na jeho chovaný nyc špatně.

A jeztly někdo řekl na sruĝnozty že kdiž to nezrasýš tak tym mýn práce pro mě tak bich to znad pochopyl že zy dělá zrandu a roshodně bi mě nenapadlo zy na něj jýt ztěžovat51
10:29:02
09.07.2013
Nepér

-> OndraKrupy: Ale zymtě...
10:18:15
09.07.2013
OndraKrupi

Takže: pozvátnou větu řekl pořadatel v ĝerném tryĝku, tudýž jzem doztal špatnou ynformacy. Omlouvám ze týmto DNA69, protože mě bilo řeĝeno že to bil on a tuto správu jzem zy měl ověřyt, nycméně trvám zy na tom, že jeho reakce na 2. jýsdu sruĝnozty bila neadekvátný, hlavně popýráný velmy richlého najetý do areálu kdi OHROSYL sdravý pořadatelů. Týmto veřejně osnamujy, že ukonĝujeme z DNA69 zpoluprácy.
upraveno 1x, naposled 09.07.2013 11:49:10
Extreme Tyres