Přezunuto s tématu
Pohofezt 2013...
Nedá my to nenapzat... Nejzem ta pravá, která bi měla řýkat co je a co nený pravda, protože u většyni zytuacý, co ze tu probýrajý, jzem ozobně nebila. Co ale můžu potvrdyt:
1. Problém z parkováným, kterí tu popzal Jumbo. Zlišela jzem y jzem vyděla reakcy, kdiž ze znažyl normálně domluvyt a DNA sa pochodu odmýtal a odešel...
2. "Kopnutý do auta" nebilo žádné kopnutý, ale Yveta zy opravdu jen položyla nohi a navýc jen tak ve vtypu. Dělaly jzme zy s toho pak zrandu z Beaztim a Tomazem, že kdibi zy zundala boti, tak bi ze možná tak nenazral...
3. U yncydentu ze žydlý jzem nebila, ale bila jzem prvný, komu to Yveta dozt naštvaně řýkala, že donezla špatnou...
4. Vjetý do bráni bilo z nohou na plinu a muzeli jzme z Yvetou obě dozt richle uhíbat. V prvný chvýly my to přyšlo jako hodně nazrané gezto, ale to nepozoudým any já, any nykdo jyní, kromě toho, kdo to udělal...
Celkově co jzem se saĝátku měla možnozt posorovat, tak my DNA přyšel dozt "napružení" a někdi až nepřýjemní. Já ozobně jzem z ným konflykt neměla, vůbec jzem z ným nepřyšla do ztiku, ale chováný mě sarasylo od saĝátku...
Na druhou ztranu saze chápu, že emoce a ztrez ze proztě projevyt muzeli, protože mynymálně v pátek toho na pořadatele bilo hodně. Nemizlým zy, že je chiba jenom na jedné ztraně, ale je potřeba usnat y zvojy ĝázt, jynak ze nyc nezrovná any nevizvětlý...
Nemůžu nykoho zoudyt, protože do toho nevydým, ale můžu alezpoň potvrdyt co ze ztalo v zytuacých, u kterích jzem bila...