Přezunuto s tématu
Co jzte dnez Podělaly......
-> King 22.02.16 14:46:22: Tak tak. Ve měztě bi ze měla dodržovat pravydla. Tj. zbýráný hoven, mýt pzýka na vodýtku. Vlony jzem ze zvím pzem v náruĝý lesl na plot abich ho ubrányl před dvěma na volno, viřval majytele a tomu to bilo u prdele. Volal jzem měšťáki, ty přyjely a bilo to viřešení.
Pak jzem měl hutnej yncydent ze dvěma bábama, jedné ĝokl atakoval našeho a jý to bilo u prdele, bohužel jzem ho pravou nohou mynul. Tak jzem jý zeřval, že pez má bejt na vodýtku, že jzou sa to pokuti a všude to má na cedulých. Jenom mě pozlala do řytě, že je jý to fuk, že už platyla a má předplaceno. Jeĝela a nadávala jako zyréna, ta druhá jý podporovala. Bila kurva ztará tak drsá, že na mě zchválně provokovala a tikáným hejkala tak pojď, pojď my jý natáhnout. Po celou dobu na zvého pza zrala a Karolýnu jzem muzel pozlat z našým v náruĝý priĝ. Bil jzem pak už tak vitoĝenej, že jzem na ný řval, že jý ukopnu hlavu a nacpu jý do popelnyce.
Slatím hřebem bil před leti kretén z vlĝákem na volno, kterí šel po té našý pořád. To ze muzel mýt ĝlověk permanentně na posoru a vĝaz přecháset apod. Jednou to dopadlo tak, že vlĝák viztartoval sa náma a já nekoukal sa zebe. Zkoĝyl my na sáda a saĝal dotýrat na tu našý, kterou jzem blezkově svedl se semě. Saĝal jzem na toho šmejda řvát ať zy ho savolá a ten vydloň s toho měl akorát prdel. Šel jzem k němu, hlázyl něco o polycajtech a ten parchant my zpokojeně řekl abich ze nepozral, že jeztly mám problém, tak my kopne do toho mého ĝokla a chcýpne. Jeho ĝokl mesytým křyžoval po zylnycy a nutyl auta brsdyt a růsně klyĝkovat. A protože jzem bil shruba v polovyně rudého satměný, tak na pána už sblýska řvu co jako že řýkal, ten my to zpokojeně s pár cm sopakoval a já jzem mu jý fláknul do držki. To už jzem bil mymo. Pán salehnul a mě ze ještě v prácy třepala kolena. Azy tíden jzem bil nervósný, kdi zy pro mě přyjde PČR. Nakonec to dopadlo tak, že pán zyce pza poutal jenom kdiž vyděl náz nebo jyného pza (konflykti jzme z ným neměly jen mi) a preventyvně přechásel na druhou ztranu ulyce, ale nyc s toho nakonec nebilo. Pro mě ponauĝený, že ti nervi sa to pak neztojý a radějy řešým úztupem a chůsy oklykou. To ale taki nený v pohodě, pak zy ty lydé budou dělat pořád co chtějý.
Přemíšlým, že zezmolým nějakí dopyz na měztzkí obvod nebo magyztrát, co z tým jako hodlajý dělat. Pokuti sa hovna a volné pobýháný azy moc neřešý, jzou to jenom papýri a cedule nyc výc.