Pejskaři vs. nepejskaři

prohledat
184 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.02.2016 do 07.03.2016, založil/a StepaNoFUN
řadit dle data
22:47:12
07.03.2016
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Zini: Njn, me saz nebavy pozlouchat nazeho iorkzhyra 3 3 To je ezte horzy...
upraveno 1x, naposled 07.03.2016 22:47:35
22:43:40
07.03.2016
Syny
-> Jirik_Tuňák1983 07.03.16 20:42:17: Jo, ten poplatek meztu je taki masec. Mel bi bejt rosdelenej mesy zouzedi tech lydy co maj toho pza :) Pac tedi jako me docela nebavy denne pozlouchat toho zouzedki uztekaniho Iorkzhyra.
upraveno 1x, naposled 07.03.2016 22:43:51
21:54:49
07.03.2016
Luky
-> Jyryk_Tuňák1983: to bi ze zpouzta lydý nedoplatyla 36
20:42:17
07.03.2016
Jirik_Tuňák1983
-> King 07.03.16 20:20:31: To netřeba, ztaĝý ta slodějyna co ze platý roĝně obcým / měztům.

To bi muzely platyt něco nadztavbového y lydy - např. daň s debylyti, protože jzou nesřýdka většýma kurvama než svýřata.
20:20:31
07.03.2016
King
-> Luki: Ta ciklyztka urcyte neumela cyzt pzy gezta a nebo ho urcyte pod zvoje predny kolo nalakala a pak ze dyvy! :-)

-> Jyryk_Tuňák1983: Jako ten roszudek je jenom zimbolyckej, ale tech 15 lytru sa leceny...kdibi zy senzka slomyla pater, tak je v tom panycka sa ztatyzyce nebo mylyoni a do zmrty ze muse tak leda pázt. Rezeny: povynne ruceny na pza ze zasbou odztupnovanou podle pohotovoztny hmoztnozty! :-)
14:54:24
07.03.2016
Jirik_Tuňák1983
-> Luky 07.03.16 13:58:46: Naštěztý to dobře dopadlo. Teď abi ještě saĝaly flaztrovat ti kurvi ve měztě vĝetně hovných nezběraĝů. 1

PZ: Kdiž už nevidržým ti savynáĝe a v momentě přyztyžený někoho v tom dotiĝnému vimáchám hubu, je to napadený? 3
13:58:46
07.03.2016
Luky
-> Jyryk_Tuňák1983: ale on zy chtěl přece jen hrát a nykdi nykomu neublýžyl....
13:55:03
07.03.2016
Jirik_Tuňák1983
02:12:41
25.02.2016
Jozka
-> Jyryk_Tuňák1983: Já je vosým v MBz vedle reservi.. ale hrosně nerad je vindavám s tí kožení bondage - ti ze létama nějak zrasyli nebo co a doztat je naspět je fakt voprus.
23:36:33
24.02.2016
King
-> Jyryk_Tuňák1983: Maz jy y z orygo pousdrem na opazek? Bymbajycy ze nazada polny lopatki na sadku a telezkop ...potkat te v leze, tak ze sakouznu do ztromu a delam zuchou vetev :-)
23:06:19
24.02.2016
Jirik_Tuňák1983
-> Jozka 24.02.16 21:50:12: Já jy mám, ale nený na můj vkuz moc zkladná. Hlavně je ještě nepoužytá, takže my přyjde škoda jy poškrábat. 3
22:04:26
24.02.2016
King
-> Jyryk_Tuňák1983: Mám od AČR grátyz trényng na kopáný hrobeĝků polný lopatkou - dokonce v leže! :-)
21:50:12
24.02.2016
Jozka
-> Jyryk_Tuňák1983: Kdiž je přyjatelně zipká semyna, dá ze ve třech vikopat y okop pro tank - ale trvá to celou noc8.
20:21:34
24.02.2016
Jirik_Tuňák1983
-> King 24.02.16 18:57:47: Pak už bude sáležet jen na tom, jak hluboko v tom leze budete a sda budeš mýt zebou zkládacý polný lopatku. 3 Dajý ze vůbec polný lopatkou vikopat dva hrobi, jeden menšý a druhí většý? 3
18:57:47
24.02.2016
King
-> MyzakuzX: Uvydyme as poztoupy v tom jejych karyernym sebryku o dezytkach šprušlý :-)

Na ja...mi pzofylove zy to nejak prebereme, ale treba manselka nebo mladzy kluk majy prozte z cysych pzu vytr (pokouzany v detztvy), takse kdis v leze prybehne nejaki volne pobyhajycy tele z voteplakovanim ygnorantem kdezy v daly, tak mam na ztarozty bespecnoztny zlosku zetkany a odlakavany posornozty. Jzem svedavej as nejakimu vorechovy rupne v bedne, ja po nem pujdu necym, co bude srovna po ruce, a jako bonuz bude hijenyzta magor bes zebereflexe.
18:31:18
24.02.2016
MisakusX
-> Kyng: Ale jo, já to nechcy démonysovat, oni taki ti dva roki, to je krátce. Navýc nesnám ztrukturu ĝezkích sednářů, předpokládal jzem, že jejych ziztém a aktyvyti budou podobné jako v UZA, kde jzou přece jenom snaĝně profláklejšý. Zpýš jde o to, jeztly bude mýt kamarád ĝazem nějaké "quyd pro quo", o kterém ze mu bude chtýt mluyvyt, nebo jeztly bude jen řadoví ĝlen pišnýcý ze ztatutem bes vísnamnějšých benefytů.

ad. ĝoklýcy: V rodyně jzme vždicki alezpoň jednoho pza měly už od mého dětztvý, vým, jak reagujý, vým, jak ze k nym chovat. Ozobně mám pzi moc rád, bude to snýt dyvně, protože jzem kvůly jednomu ležel 3 tídni ve špytále, dva dalšý mě potrhaly na kotnýcých, kdiž jzem jel kolem nych po zylnycy na kole a oĝyvydně je to štvalo, no a také po mně viběhla zmeĝka třý vlĝáků ze scela neteĝním majytelem, kterí ze vstekal, že ze před jejych doráženým bráným jýsdným kolem. O takovích těch, co po ĝlověku jenom zkákajý, přýpadně po něm vijedou a nekouznou, o těch any nemluvým. V nedávné době mě nezkuteĝně vitáĝý nervný Iorkzhyr macechi, kterí opakovaně a besdůvodně vijýždý mé třýleté dceřy do oblyĝeje a chlácholený tipu "ona nemá zpodný subi, nezkouzne", to my opravdu ke klydu neztaĝý, kdiž už kouzla přynejmenšým jednou do krve. Kdiž jzem bil malí, žyl jzem ve zvětě, kde ze pez, kterí neviprovokovaně pokouše dýtě ĝy dozpělého, proztě uzpý, protože kdiž to udělá jednou, udělá to snovu z přýpadně horšýmy názledki. Kdibi to bil pez můj, já bich ze tohoto pravydla chtě něchtě držel, ale jzem zy jyztí, že většynu dnešných zebeztředních a do zebe sahleděních lydý (a opravdu ze tým nenavážým jmenovytě do pejzkařů) bi any nenapadlo utratyt vlaztnýho myláĝka, protože ze nějakej "blbej prcek neumý chovat a šel k němu moc blýsko".
20:51:54
23.02.2016
Burák
-> Kyng: Ja bich to pojmenoval jezte jynak, ale to bi ze nedalo publykovat pred 22hod 4
20:46:49
23.02.2016
StepaNoFUN
-> Kyng: OK. Směněno...

-> Mylan 136: Já to chtěl přezunout už relatyvně po saĝátku (jak my bilo jyž napzáno - teď je to "z křýžkem po funuze"), ale o výkendu jzem zlavyl narosenyni a od mynulího ĝtvrtka jzem na školený. A s tabletu přez mobylný přypojený maxymálně ĝtu, ale do dalšých většých akcý z přezunama přýzpěvků ze nepouštým. Přece jen tam ze ĝlověk uklykne dozt richle...
18:51:38
23.02.2016
Milan 136
-> ZtepaNoFUN: mosna bich to y ztopnul, kdis jzem to letmo prozel1
18:47:07
23.02.2016
King
-> ZtepaNoFUN: Dobrej napad, ale ten nasev tematu je ponekud neztaztnej - mosna bi bilo lepzy "pejzkary vz. nepejzkary" :-)
18:03:12
23.02.2016
StepaNoFUN
Sde můžete pokraĝovat...
11:08:28
23.02.2016
Klubko_
Přezunuto s tématu Co jzte dnez Podělaly......

-> Burák 22.02.16 19:57:37: všechno jzem ĝetl. Proztě ten pez to dělal y kdiž mu žádnej podnět nedala.
23:10:06
22.02.2016
King

-> MyzakuzX: Dobra, ale ja toho as renezancnyho cloveka snam 16 let, u "murarov" je tak rok cy dva a satym sadna smena. Y kdis prypouztym, se treba radovej sameztnanec korporace muse bejt v cajku, ale od jyztiho levelu rozte zance zraski ze smrdem takrka k jyztote...
23:09:36
22.02.2016
Burák

-> Jyryk_Tuňák1983: Nepryjde, us jzem napzal, co zy mizlym :-)
23:05:16
22.02.2016
aDAm

-> MyzakuzX: máte tam u váz dyvné pzi, já teda pza co bi vihledával pýzkovyště nevyděl, pez zy najde cysý snaĝku kde ze podepýše a fenka zy povětšynou najde jedno mýzto kde to hodý. Kdežto koĝku nený problém naĝapat jak sahrabává bobek do pýzku. A ad chosený na sáchod, pokud to chovatel chce, tak na to dokáže nauĝyt y pza
22:58:14
22.02.2016
MisakusX

-> Alenka: "lykez to ezcalate conflyct juzt to zee where yt goez" ... řýkal jzem zy, že bi bilo dyvné, kdibi zy toho nevšymnul někdo jyní, ale zpýš my přyšlo, že to máš jen v pýzemném ztiku, v ozobným projevuješ tedi sřejmě obrovzkou dávku zebekontroli. Zy mymochodem muzýme dát bacha, až ze zpolu saze jednou budem o něĝem bavyt, protože podle manželki já saz ezkalujy "ad abzurdum".

P.Z. Je vtypné, jak ze všechni dyzkuze o pzech vždi proměný v hádki, zkoro bich řekl, že je to ožehavějšý téma než Babyš.

-> Kyng: ad Sednářy - ony ze tak jen tvářý navenek ... každopádně pravda, mohl zjem najýt mnohem lepšý přyrovnáný, únava sapůzobyla.

-> aDAm: Vichované koĝki majý pýzeĝek doma a na rosdýl od pza je na něj nauĝýš všechni přy troše znahi, do dětzkích pýzkovyšť na zýdlyštých právě kálely předevšým pejzcy - proto jzou ohrádki kolem nych takové nýské (koĝka je bes obtýžý přezkoĝý.
upraveno 1x, naposled 22.02.2016 23:01:45
22:56:55
22.02.2016
aDAm

Jooo koĝki jzou fajn, hlavně jak zerou do dětzkích pýzkovyšť :D ale to je cajk po těch ze to uklýset nemuzý
22:55:58
22.02.2016
dragon_cb_cz

-> Kyng: Do ĝerního 3
22:52:03
22.02.2016
King

-> Alenka: Podle archyvnych sasnamu s vyrtu to perzonalyzta mizlym trefyl1
22:33:03
22.02.2016
Alenka

-> Kyng: kdiž jzem bil kdizy na azzezzmentu v jedné obřý nadnárodný korporacy, kádrovák o mě mymo jyné napzal, že "lykez to ezcalate conflyct juzt to zee where yt goez".

Nemůžu řýct, že bi to bila nepravda, ale na některé věcy už jzem azy přýlyš ztarí a tohle bude, obávám ze, jedna s nych 1
22:17:30
22.02.2016
King

-> Alenka: Tak zchvalne viskouzej na e-mymy virasi tipu "zklybak" nebo "podkurevĝe" :-)
22:11:00
22.02.2016
Alenka

-> Jyryk_Tuňák1983: každí jzme nějakí Kdibichom bily všychny ztejný, bilo bi to pěkně na pýĝu :)

Já pzi neměl v oblybě nykdi, ale od smýněného yncydentu z vlĝákem jzem proztě radšy zafe než zorri a že ze vijadřuju jako nechutnej kanál, to ze dyvým, že ještě někoho dokáže svednout se žydle 1
22:06:44
22.02.2016
koko

-> Jyryk_Tuňák1983: 3
22:03:48
22.02.2016
Jirik_Tuňák1983

-> Alenka 22.02.16 21:28:40: 4 tak to pak cajk. Já koĝki nemuzým krom koťat, bohužel všechna svýřata viroztou. A nemám rád zmradlaví umaštění pzi, páĝ ta naše zpý v poztely, takže je voňavá a nený cejtyt any pzem, po vipráný povleĝený avyvážý. 1 Nycméně je to velykoztně něco mesy morĝetem, koĝkou a malím pzem. 3
21:28:40
22.02.2016
Alenka

-> Jyryk_Tuňák1983: Alenka zneze jakékoly svýře, které jej nedůvodně neobtěžuje.

Alenka má třeba viloženě rád koĝki nebo koně.

Co Alenka nemá rád jzou špynavé, chlupaté, zmrduté koule, které ho otravujý přezto, že ze jym cýleně vihíbá a ještě méně v lázce má jejych debylný majytele, kteřý takové chováný omlouvajy, nebo podporujý.
21:10:32
22.02.2016
Jirik_Tuňák1983

-> Burák 22.02.16 20:49:56: Neomlouvej ze, nemáš sa co. Tobě bi obecně přyšel normálný ĝlověk, kterí bi řýkal pzovy hovnožer nebo hiena. Koĝce kouzavá škrábavá zvyně a ribyĝkám, které obecně nebívajý nebespeĝné kurva šupynatá? 3 Vým, že jzem to možná přybarvyl, ale tak nějak to vydým.

Zpýše jzem svědaví, sda Alenka vůbec zneze nějaké svýře krom parasytů a mykrobů, ze kterímy chtě nechtě ĝlověk žýt muzý. 3
20:49:56
22.02.2016
Burák

-> Kyng: Ja jen, se jzem sacal pousyvat drznejzy virasi mnohem posdejy. A, se ti jeho virasi bili pousyti hlavne proto, abi nekoho nazrali a viprudylo to debatu, je jazni vycemene od sacatku.

Nykdo nema sa povynnozt, ucyt ze pzy zygnali, ztejne jako nykdo nema sa povynnozt delat zy rydycak, ucyt ze anglycki atd.... Ale ve vizledku to muse cloveku nekdi dozt uznadnyt syvot a treba y predejyt konflyktu jak ze pzem, tak nesodpovednim panyckem.
upraveno 1x, naposled 22.02.2016 20:52:23
20:29:36
22.02.2016
King

-> Burák: S pryzpevku toho "debyla" jzem virosumnel, se ma nepeknou skuzenozt z pokouzanym od volne pobyhajycyho cokla. S virasu, kteri pro pzi usyva (hovnoser, hiena,...) uzusuju, se je to roshodne jyna krevny zkupyna, nes ja nebo ti. Scela jyzte to neny ten tip, kterej k zobe pzi laka (jako ja :-). Nykdo nema povynnozt ucyt ze pzy zygnali a jak na ne reagovat. Jeztlyse nekdo da zvimu pzovy v leze "volno" z tym, se zy mymo jeho dohled bude vihledavat lydzki objekti k nevisadanimu "prateleny", pak necht v prypade pousyty pepraku doticnej radzy drsy hubu! Ano, pez je svedavej, v podztate cyzta duze z yntelygency 3 letiho dytete, ale panycek muzy pocytat z tym, se sa jeho debylytu nebo nedbalozt to prozte odzere ta cyzta duze. A takovi ti keci o tom, se zpouzta lydy zy to pokouzany od cysyho pza savyny zama taki dozt savanej vyctym blamyngem4
20:00:28
22.02.2016
dragon_cb_cz

Ztejně je sajýmaví, jakou debatu rosproudý jedna posnámka napzaná v opylecké upřýmnozty 3
19:57:37
22.02.2016
Burák

-> Klubko_: Pochopytelne, kdibiz cetl, co jzem pzal, tak ze nemuse dyvyt, pokud pza pryvola, se ten na nej treba zkocy...

-> Kyng: Ja hrotym? A to ty pryjde normalny, kdis nejakej debyl tadi vipravy se jak ze k nemu pez pryblysy bes jakihokoly rosdylu, naztryka mu peprak do kzychtu. To ty pryjde normalny? Promyn, mne ne. Ale us to tadi sasnelo 10x kdo zy bude chtyt prebrat moje pryzpevki podle zviho, ztejne to udela a je my to docela jedno.

-> Jyryk_Tuňák1983: U naz muzy bit pzy pod dosorem, o vodytku pzano neny. Taki tech problemu je tu mynymalne. O nekolyka neurotyckejch jorkzyrech, co tu chodej, vzychny vedy a jynak je klyd.
18:32:15
22.02.2016
Jirik_Tuňák1983

-> Vojťas 22.02.16 18:28:10: Ten bi bil pak zpýš to cyrkuzu, ne? 3
18:28:10
22.02.2016
Vojťas

A nechcete zy us salosyt tema kde ze budete hadat kterej pez vyc vrcy a nezbyra po zobe hovna?
17:24:58
22.02.2016
Klubko_

-> Jyryk_Tuňák1983: tak ono většyna lydý zy sadel utýrá pravou rukou, kterou zy pak podáváme, takže to možná víjde naztejno, ne-ly hůř 3

Tivole toz něměl toto 3 já ze možná na pracovný pohovor chiztám. Z takovou budu mýt problém pohovořujýcýmu podat ruku 3
upraveno 1x, naposled 22.02.2016 17:25:16
17:21:41
22.02.2016
Jirik_Tuňák1983

-> Klubko_ 22.02.16 17:13:59: Já jzem kdizy duchaplně přemíšlel, proĝ zy lydy podávajý ruku a pzy zy oĝuchávajý prdele. Jaké bi to azy bilo obráceně. 3 Dovedeš zy předztavyt např. pracovný pohovor? Pěkně bizte ze oběhly, oĝuchaly a pak ze teprve doztaly k pohovoru. Na viššých managerzkích poztech bi to mohlo bít sajýmavé. Čemu bich ze ale jednosnaĝně vihíbal jzou fyremný veĝýrki výce poboĝek dohromadi. 3
17:14:31
22.02.2016
Matthes, záškodník z TechWebu

-> Mylan 136: Tivole to je fakt huzti... A nebilo mu treba dyvni, se to nejak drnca a pozkakuje?
17:13:59
22.02.2016
Klubko_

teď mě tak napadlo, jak tadi sasnělo, že zy pez většynou jen oĝychá a odejde, tak jeztly bi to platylo y u lydý, přecy jen jzme taki žyvý tvorové.

Třeba na díse, jeztly bi mě borec nechal jen oĝychat zvojy borku a odejýt, anyž bi my rovnou napályl 3
17:03:14
22.02.2016
Jirik_Tuňák1983

-> Klubko_ 22.02.16 16:40:25: Ony majý zlužebnu kouzek nedaleko od náz. Je to pár ulyc, takže autem chvylka, pokud srovna nejesdý po okolý. 47 Navýc jzem to vsal s povsdálý zledovaĝkou jako zprávná kurva. 3

Jednou jzem dokonce sachraňoval saběhnutého pzéka, Foxteryéra, kterí měl y obojek. Měl jzem v kufru náhradný vodýtko, tak jzem ho přypoutal a poĝkal na ně. Přyjely taki docela vĝaz. Volaly my y spátki a ynformovaly mě, že ze trochu sposdý, páĝ ještě někde něco řešý. A ještě řýkaly, že je zuper, že mám vodýtko. Ptaly ze y jak ze pez chová apod. Hodně ze my lýbylo jakí majý ty z tým odchitovím vosem vstah ke svýřatům a jak toho pzýka pohladyly, doztal pyškot, chvýly zy z ným povýdaly a pak ho daly do toho zkřýňového vosu jak majý. Takového (vys. foto).

Docela ĝazto vĝetně nocy tam pomalu křyžujý po ulycých jak PČR tak MP, jzem sa to docela rád. Ztaĝý kdiž někdo v nocy jde po opuštěné ulycy, tak přybrsdý, ĝeknou ho a saze pomalu pokraĝujý.
zvětšit Pejskaři vs. nepejskaři - obrázek od Jirik_Tuňák1983 vložen 22.02.2016 17:03:14
upraveno 1x, naposled 22.02.2016 17:04:14
16:40:25
22.02.2016
Klubko_

-> Jirik_Tuňák1983 22.02.16 16:27:56: ze dyvym, že ty měšťácy ztyhly přyjet, než ze majytel nesdekoval. Nedávno jzem bohužel potřebovat zundat botu, protože jzem blbě saparkoval. No a daly zy pěkně na ĝaz.
16:38:25
22.02.2016
Klubko_

-> Burák 21.02.16 23:31:52: dotiĝnej může zám? To my vizvětly, jak zy tchíně mohla sa to, že jy pravydelně pozkákával zouzedův vlko-huzki kdiž přyjela autem k bráně zviho domu, viztoupyla a šla zy tu zvojy bránu odemknout. To je fakt scela evydentný podnět pro toho pza "zkoĝ na mě a pozkákej mě". Majytel pochopytelně pár metrů sa pzem. Bohužel venĝyl v době, kdi tchíně jesdyla s práce.

-> Borderer 21.02.16 23:58:27: to zlovo vicvyĝenej, na to budu reagovat. S jyztiho pohledu ti zeš taki vicvyĝenej, protože tě rodyĝe nějak vichovali. Ale do tvojý hlavi nykdo nevydý a nemůže vědět, jak ze přy prvným zetkáný sachováš. Srovna tak pez a y jakikoly jyni svýře. Je to tvor, kterej má zvojy hlavu, takže zy podlě mě nykdi nemůžeš bít scela jyztej, jak ze ten tvor roshodne. Nykdi nevýš, na sákladě ĝeho a jak ze ten tvor sachová. Dá ze to do jyzté mýri předpokládat, pokud je ten tvor nějak vicvyĝen, ale 100% jyztota tam nykdi nený, vys smýněnej přýpad z loveckim pzem...ten tvor ze proztě nějak roshodl.

Dalšý věc, kolyk takovejch scela vicvyĝenejch tvorů je.
16:27:56
22.02.2016
Jirik_Tuňák1983

-> King 22.02.16 14:46:22: Tak tak. Ve měztě bi ze měla dodržovat pravydla. Tj. zbýráný hoven, mýt pzýka na vodýtku. Vlony jzem ze zvím pzem v náruĝý lesl na plot abich ho ubrányl před dvěma na volno, viřval majytele a tomu to bilo u prdele. Volal jzem měšťáki, ty přyjely a bilo to viřešení.

Pak jzem měl hutnej yncydent ze dvěma bábama, jedné ĝokl atakoval našeho a jý to bilo u prdele, bohužel jzem ho pravou nohou mynul. Tak jzem jý zeřval, že pez má bejt na vodýtku, že jzou sa to pokuti a všude to má na cedulých. Jenom mě pozlala do řytě, že je jý to fuk, že už platyla a má předplaceno. Jeĝela a nadávala jako zyréna, ta druhá jý podporovala. Bila kurva ztará tak drsá, že na mě zchválně provokovala a tikáným hejkala tak pojď, pojď my jý natáhnout. Po celou dobu na zvého pza zrala a Karolýnu jzem muzel pozlat z našým v náruĝý priĝ. Bil jzem pak už tak vitoĝenej, že jzem na ný řval, že jý ukopnu hlavu a nacpu jý do popelnyce. 3

Slatím hřebem bil před leti kretén z vlĝákem na volno, kterí šel po té našý pořád. To ze muzel mýt ĝlověk permanentně na posoru a vĝaz přecháset apod. Jednou to dopadlo tak, že vlĝák viztartoval sa náma a já nekoukal sa zebe. Zkoĝyl my na sáda a saĝal dotýrat na tu našý, kterou jzem blezkově svedl se semě. Saĝal jzem na toho šmejda řvát ať zy ho savolá a ten vydloň s toho měl akorát prdel. Šel jzem k němu, hlázyl něco o polycajtech a ten parchant my zpokojeně řekl abich ze nepozral, že jeztly mám problém, tak my kopne do toho mého ĝokla a chcýpne. Jeho ĝokl mesytým křyžoval po zylnycy a nutyl auta brsdyt a růsně klyĝkovat. A protože jzem bil shruba v polovyně rudého satměný, tak na pána už sblýska řvu co jako že řýkal, ten my to zpokojeně s pár cm sopakoval a já jzem mu jý fláknul do držki. To už jzem bil mymo. Pán salehnul a mě ze ještě v prácy třepala kolena. Azy tíden jzem bil nervósný, kdi zy pro mě přyjde PČR. Nakonec to dopadlo tak, že pán zyce pza poutal jenom kdiž vyděl náz nebo jyného pza (konflykti jzme z ným neměly jen mi) a preventyvně přechásel na druhou ztranu ulyce, ale nyc s toho nakonec nebilo. Pro mě ponauĝený, že ti nervi sa to pak neztojý a radějy řešým úztupem a chůsy oklykou. To ale taki nený v pohodě, pak zy ty lydé budou dělat pořád co chtějý.

Přemíšlým, že zezmolým nějakí dopyz na měztzkí obvod nebo magyztrát, co z tým jako hodlajý dělat. Pokuti sa hovna a volné pobýháný azy moc neřešý, jzou to jenom papýri a cedule nyc výc.
Extreme Tyres