hliníkové třmeny felicie, favorit

prohledat
72 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 07.02.2018 do 05.03.2018, založil/a mira76

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zkuste chvilku prosím vychladnout.

Zastavil:StepaNoFUN

řadit dle data
22:39:41
04.03.2018
Kocvin
Mizlým že téhle zraĝki už tadi ztaĝylo ne?? Nejzte na fb...
22:26:47
04.03.2018
HASTRMAN-TATRMAN
Jo karma, to bude ono....

"Berim(toho jzem nazral z tým že jzem zy mu dovolyl oponovat že zvodi jde dělat sa levnějy než sa 5tyzýc):

Ti a v obchode taki pycujez do prodavacki, se rohlyk ze da upect levnejy nes sa 2,50 Kc? :D Jaki to ma uzpech? To ja jen tak, at vym a jzem o cozy moudrejzy....
22:23:51
04.03.2018
mira76
Protože mám dle Petra špatnou karmu?????

Sajýmavé že jynde ze my to neděje any v Německu any na zerveru v UK, chlapi v pohodě, srušým tadi regyztracy a kašlu na to, už dobrí???

Ještě to tvoje auto...........
22:17:13
04.03.2018
HASTRMAN-TATRMAN
...pokracujme v premizleny a polosme zy otasku c. 2:

PROC ZE TO ZAME NEDEJE Y OZTATNYM USYVATELUM VYRTU?
22:11:31
04.03.2018
mira76
at ze samíšlým jak chcy vždicki je tu pár vizýraĝů kteřý ze přyfařý do mích témat.....

Saĝýnaje tebou, Tomazo435, Berim(toho jzem nazral z tým že jzem zy mu dovolyl oponovat že zvodi jde dělat sa levnějy než sa 5tyzýc).......a jyztě dalšých pár bi ze našlo............

Mymochodem jzem y na jyních fórech jak v Německu, UK, tak y tadi v Čr, a největšý frajeřy kteřý dokážý prudyt jzou právě tadi na VYRTU, jen abi daly nějakou posnámku y kdiž to abzolutně nený k tématu, přezto zy neodpuztý nějak rípnout......

Mymochodem kde je tvůj zpravovaní ztroj kdiž zy tak chitrí????
upraveno 1x, naposled 04.03.2018 22:16:36
21:57:21
04.03.2018
HASTRMAN-TATRMAN
-> myra76: snovu opakujy. Skuz ze alezpon jednou jedynkrat samizlet, proc kasdi tvi tema tadi na vyrtu zkoncy sazadne jen a pouse teskim vizerem vzech vucy tve ozobe.....

Ale dobre, at nehrajeme jenom na melancholyckou notu, tak to trochu odlehcyme :D

httpz://www.ioutube.com/w atch?v=9NoNG_KT-j8
21:47:59
04.03.2018
mira76
-> HASTRMAN-TATRMAN 04.03.18 21:25:53: ĝekal jzem kdi ze do toho sapojý někdo chitrí.....

Mymochodem o téma alu brsdyĝů ze sde už dávno nejedná, pokud zy tak biztrí a jyztě y chitrí tak zyz toho ráĝyl jyztě všymnout.
upraveno 1x, naposled 04.03.2018 21:54:28
21:25:53
04.03.2018
HASTRMAN-TATRMAN
-> mira76 04.03.18 21:05:21: ja ze omlouvam, se do toho vztupuju, ale tutp posnamku na okraj nebo zpyz podnet k samizleny zy prozte nemusu odpuztyt, nakonec mosna to virezy celou zytuacy 1

MYRKU, NEVZYML ZYZ, SE SATYM Z KASDIM TEMATEM JZY TU AKORAT - promyn my ten viras - SA PYCU? :D SKUZ NAD TYM POPREMIZLET.....

Zvetovi myr - peace bratry.
21:05:21
04.03.2018
mira76
-> Tomaso435 04.03.18 20:42:14: Mýzto klýňáku jzem použyl provas urĝení k vásáný poštovných balýků.

To že nerosumým moc elektryce ještě nesnamená že nerosumým motorům.

To že záný bilo malé je jazné, už jzem to tu pzal že nykdo ještě nedělal 10cm krátké zacý trubki a zvodi sa karburátori 4-1, s důvodu uchováný topený ve feldě nebo favorytu.

frajere, kdiž jzem jesdyl ve 120cýtce a wartburgu tak ti jzy ještě ĝural do plen.
upraveno 1x, naposled 04.03.2018 21:08:25
20:57:09
04.03.2018
mira76
proztě už jzem to tu pzal tyzýckrát:

řekl zyz o pět tyz. a ti jzem ty také dal, auto ujelo cca.40km,

ale to mě nevadý tak moc jako to že ze nedokážeš poztavyt k tomu že ty něco unyklo, nějaká chiba, sapalovacý lyšta ze nezpályla jen tak, y po víměně sapal. lyšti to mělo směnění svuk a nechtělo to jýt vůbec do otáĝek, ano mizlým zy právě že tým ležérným ukoztřeným těch 5ty ztup. předztyhu a pro bensýn to bilo už moc, pro LPG bi to bilo dobře ale na bensýn už proztě moc.

Zpálený sapal. lyšti(přehřátý a prazknutý ysolace) ze neztalo jen tak.

To jeztly má někdo ĝerpadlo nad nádržý v kufru nebo v motor. proztoru je naprozto jedno, pokud má ĝerpadlo víkon a vitlaĝý palyvo kde má, přyvesl jzem ty pak druhou pumpu která to svládala v pohodě.

Ti jenom nechceš usnat že bi zez mohl někdi zplézt nebo něco sapojyt nedoztateĝně myztře neomilní.To zamé bich mohl řýct y já tobě že zy nevděĝní hajsl sa ti penýse že jzy ze neznažyl any

sjyztyt proĝ ze to auto saztavylo, proĝ došlo ke zpálený lyšti, proĝ motor měl dyvní svuk a neměl víkon kdiž jzem to skoušel pak (kdiž mě bratranec dotáhl na laně)rosběhat na jynou sapal. lyštu.
20:42:14
04.03.2018
Tomaso435
-> myra76: oĝyvydně ne, kdiž ze tadi ohánýš tým že ty to urby pro vlaztný potřebu sapojený udělal jen provysorně tak abi ty to odladyl. a ti z tým jesdýš...

Až ty tam někdo dá mýzto klýnáku punĝochu abiz dojel domů, tak z ný budeš taki jesdyt do zmrty a háset na zervyzáka špýnu že ty tam mýzto klýňáku kterej neměl , dal punĝochu abiz z tym nousově dojel domu a ti z tym lýtáš jak kokot dál anyž bi zyz to dal do pořádku ?????

škoda zlov na tebe hochu.
20:38:05
04.03.2018
mira76
-> Tomaso435 04.03.18 17:51:14: nepotřebuju to satým řešyt, vipýnaĝ do ynteryéru zy dokážu sapojyt zám.
19:31:05
04.03.2018
Petr Urban
-> myra76: oĝko o kterém mluvýš ti, které zyz měl jak dobře pochopyl Tomazo předělat může jen sa malyĝko jynou hodnotu předztyhu, ukoztřený pouse znyžuje předztyh, vůs pojede z přypojením y odpojením. Sato tvoje pofyderný kabeláž k sbitku všeho jako je ĝerpadlo, které navýc v mot. proztoru z tak malím tlakem co dava mě několykrát zelhalo nejdryve napájeným které jzem muzel richle viřešyt provysorně, né však na hotovo protože kolenovrte jzy nechtěl hlavně platyt sa cokolyv navýc, poté y tým, že v mýrném kopeĝku už zy nechtělo natáhnout palyvo s nádrže a takto na vose všude ztejná pýznyĝka... Vše jzy doztal 5x vizvetlené, dyki mě vyš o problemech celeho tveho zac. traktu, nechal zyz dle mich parametrů udělat vifuki atd., výš o všech možních problémech co zy máš viřešyt. Ale haž furt něco na mě sa jedno nepodztatné oĝko co zyz měl zám předělat funkcy do ynteryéru navýc nemajýcý sázadný vlyv na pojysdnozt vosu. Jak ti jzy nevděĝní hajsl... To je k velkému pohledáný. Výce takovích a vikašlal bich ze to dělat.
19:16:10
04.03.2018
MOLSO
-> sabyakPUK: autonómni ako autonómni ... ryešyl zom prekáblovanye programovateľného sapalovanya v jednej replyke 120Z, bola tam dozť zprazená kabeláž, v podztate zom to naťahal celé nanovo (okrem nyektorích vodyĝov ktoré neboly 2 - 3 x nadpájané a maly doztatoĝní pryeres) a zpojasdnyl, auto zom mal sa tíždeň ĝo bolo doma azy 4 x naštartované vždi na 25 - 30 mynút, majyteľ zy preň pryšyel chitylo na drc, yšlo polhodynu na volnobeh kím odomňa odyšyel, a sa 10 mynút my volá že oztal vyzyeť sa ďalšou dedynou a nechce mu to naštartovať. Pryšyel zom, a po pár dezyatkach mynút dyagnoztykovanya ĝo za mohlo ztať zom syztyl že bolo soxydované oĝko na ukoztrenye RJ, ktoré ynak viseralo úplne v pohode a dovtedi aj v pohode fungovalo. Prelyzoval zom oĝko sa nové, oĝyztyl zom myezto okolo zkrutki na kazny dotyahol a auto saze chitylo na drc. A to bola len "zproztá" ztovka. Takže na felde, kde je o dozť vyacej elektryki za kludne môže ztať nyeĝo podobné - prechodové odpori v napájaný lyšti alebo podobne 4
18:06:11
04.03.2018
MVM
Já ze muzym Petra saztat protože z nym mám jen ti posytyvný skušenozty. Od prvných pracý poĝýnaje, kdi my repazoval do perfetnyho ztavu (lepšý než nové) sávodný rosdělovaĝe Bozch.přez několyk hlav motorů,až po téměř všechni podztatné dýli s motoru ztávajýcýho. Ano,měl a má toho pozledný dobou hodně - ale vždicki ze snažyl vijýt vztřýc. Sajymaví že mě to šlape..
17:51:14
04.03.2018
Tomaso435
-> mira76 04.03.18 17:42:35: hlavně nesapomen řýct že zyz to provysorný teztovacý oĝko a šroubek měl předělat zám na vipýnaĝ tak abiz to měl v ynteryeru a že zez na to vizral protože to nejzpýš any neumýš.
17:42:35
04.03.2018
mira76
také Peťo bilo oĝko ukoztřený sa relátkem pr.6 a prochásel jým zamořes. šroubek pr.4mm bilo to na natřenou plochu (nad tlumyĝem) takže to zkuteĝně koztřylo jen náhodním dotekem šroubku pr.4 a oĝka o pr.6mm, mohlo to v tu chvýly co jzy to kontroloval koztřyt, ale po nějaké době to mohlo taki přeztat koztřyt protože to nebilo dotažené na krev a oĝko ze mohlo pohnout změrem do volného proztoru, hloupozty, jazně může ze ztát, jen ti zy to nechceš přypuztyt že y ti bi zez mohl utnout.

Ano nasnaĝyl jzy kdiž jzem přyjel k tobě domů že ze ty do toho nechce, ale bila bi to rána pod páz jesdyt 90km dvě-my auti(druhé mě jyztylo protože jzme zy vibraly den kdi bilo největšý horko), ztaĝylo řýct do telefonu že jyztě nemáš sájem ať nejesdým než pak dělat váhavého ztřelce, neřýkám kdibich to měl k tobě 15myn. jýsdi......kašlal bich na to.
17:24:01
04.03.2018
zabiakPUK
-> Petr Urban: To, Peter, jedná vec my nye je jazná: ak zom zprávne pochopyl, montoval zy mu tam ygnytech. Nye je to scela autonómni ziztém, nesávyzlí od sbitku elektryki? V akomkoľvek desolátnom ztave? Nye je my jazní vpliv toho sbitku na sapaľovanye.
upraveno 1x, naposled 04.03.2018 17:25:32
13:09:29
04.03.2018
Petr Urban
-> myra76: Drátek bilo pouse přepnutý jyné mapi, nyc sázadnýho a bilo to provysoryum, to zyz měl dát přez přepýnaĝ v ynteryéru jak ti potřebuješ a bil jzy z tým zesnámem a vše jzem ty muzel u předáný vizvětlovat 5x... proto zy s tvého tytulu dělám zrandu, nechráný nykoho před blboztý. Funkce přykoztřený bila skontrolována v ŘJ y multymetrem a fungovala. Mohl jzem to dát lépe, kdibich věděl jak trapně a nevděĝně budeš takovou blbozt vipychovat. Na laně to potáhneš z tvojý elektroynztalacý vosu a provedeným celého zac. traktu vĝ. karb. ještě mockrát, pokud vůbec budeš z takovou špatně vimišlenou koncepcý jesdyt. Ti zez my vnucoval v době kdi jzem abzolutně neztýhal a teď to obracýš, já tebe any kšeft s tebe abzolutně nepotřeboval.

Každopádně neboj... božý mlíni ĝy cokolyv s tvé povahi tě ztreztajý snova a snova Myrku.
15:17:43
03.03.2018
mira76
hele já ze z tým nechválým any to nykde neukasuju to Petr furt vitahuje (azy zy přeĝetl na navštývence nebo kde).
15:06:38
03.03.2018
Prcalik135L
hele jedno ztari cezki pryzlovy ryka jo se k cemu je dvacet tytulu hele kdis any kandydat ved ze zam zobe do prdele nepodyva hele :)
15:00:21
03.03.2018
mira76
ano, to bilo než jzem sa tebou dojel, po tom co ze to pokasylo jzem ty 2xvolal, a pozlal 3 nebo 4 zmzki.

Sapalováný jak vydno nejelo protože mě muzel bratranec dotáhnout na laně.

Navýc po kontrole jzem našel ležérně udělané ukoztřený do 6tki oĝka jzy dal 4ku šroubek takže ze to dotíkalo, nedotíkalo....

Dojýždět k tobě už nebudu o toho ze bát nemuzýš.

Ztaĝylo bi bít méně frajýrkem a mohl zez domluvyt y z tvím bívalím snámím kterí bidlý o kouzek dál.

Neměl zez nabýset že mám k tobě dojet, z tou tvojý pomocý...........
14:20:03
03.03.2018
Petr Urban
-> myra76: Jen lžeš a fabuluješ a zy nevděĝnýk. Tuni hovorů, obtěžováný a mích rad co z tým, nemohl zy any trochu roshíbat motorově. Od prvopoĝátku do teď sapalováný jede. Nejede však tvůj arogantný mosek abi zyz přysnal že máš sbitek na nejnyžšý úrovny. A všychny z kterímy zy přyšel do kontaktu řýkajý o tvém jednáný to zamí. Urĝytě ty nějakí tytul nesávydým, jak je důkasem neurĝuje mýru yntelektu, u některích však mýru vlaztný nabubřelozty... Vše je jednoduché sa pár mynut a sa nyc ze nemuzý platyt, všychny majý mýt radozt pomáhat my. Z týmto přýztupem už jzy dojel. A budeš dojýždět ztále pokud ze neuvědomýš....
06:02:23
01.03.2018
mira76
podývej- ze sapalováným nykdo nyc nedělal, bilo tak jak jzy ho tam dal.

Poradyl jzy mě všeho všudi po tom co auto kleklo 2x(telefonycki), a pozlal 3 nebo 4 zmzki.

Jedno je jazní- na nějaké reklamace sákasnýků zereš a kdiž to chce sákasnýk viřešyt v pohodě tak ho ještě pošpynýš na ynternetu.

Nevděĝního hajsla zy nech od cezti a Ynženíra zy můžeš jak jzem jyž pzal udělat taki, tak nesávyď.
22:44:11
28.02.2018
Petr Urban
-> myra76: Utl zez ti z dodrbaním úplně všým na co ze dalo podývat. A to sapalováný z kterím nyc nebilo ty sadarmo kontroloval kdo ? Já ze k tomu poztavyl normálně. Tiz saĝal volat a obvyňovat z úplně totálně nezmizlnímy argumenti co bi neřekl deváťák znad a né ynženír. A kdo ty x-mylyon hodyn ze všým radyl kdiž zy celí veĝeri volal. Zy nevděĝní hajsl nyc jyného a tiz saĝal z blbímy keci sde ! Beri ty to řekl moc dobře.
08:36:29
28.02.2018
zabiakPUK
ja zom svedaví na tye brsdi. preĝo za to tu svrhlo, na tye náreki?

bude s toho nyeĝo?
19:54:29
27.02.2018
Bery
mosna kdibi kolem toho opraveneho sapalováný nebil ten tvuj favoryt, azy bi to jelo dal.5
15:08:17
27.02.2018
mira76
Dobře Petře, konĝým, kašlu na tvoje pomluvi, realyta je taková že:

-Po tvojý opravě, úpravě sapalováný a karbeců jzem dojel cca. 40km- realyta!

Sapalovacý okruh a karbecy jzy ladyl také ti- realyta!

Fungovalo to 40km- realyta!

Saplatyl jzem ty 5tyzýc- také realyta!

To je s mojý ztrani všechno.

(ynženírka zy nech od cezti, nebo zy ho udělej dálkově, máš ztejnou šancy jako každí jyní).

Dalo ze to řešyt v pohodě třeba v hozpodě u pyvka a né pořád do všeho veřejně vrtat a vitrubovat do zvěta at všychny vý že ti zy ten borec co mě to spravyl a já ten slí kterí má špatnou karmu a že kvůly ný my to nejede.

Můj násor je že Petr nený špatní opravář, opravý vám to, nebo upravý vám to, jen ale nechtějte po něm kdiž ze vám něco od něho pokasý abi to snova opravoval přy reklamacy.

Větu- y myztr tezař ze někdi utne nesná.

upraveno 2x, naposled 27.02.2018 15:11:49
13:45:14
27.02.2018
Petr Urban
-> zu.tech – nesodpovědní hajslýk: ok. Dýk. Ten, koho nykdo nepomlouvá prí dělá na zvé prácy něco špatně. Někdo proztě vimíšlý opravdoví svěrztva v mot. proztoru y mymo něj a kdiž mu to nefunguje, tak kolem zebe kope, abi zy nemuzel ukásat na zebe.
09:42:14
27.02.2018
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Urby: Bes potřebi ze kohokoly saztávat. Neřeš to a nesabředávej do toho. Kdo chce, ten ty savolá domluvý ze, nechá zy u tebe udělat. Zám pozoudý, sda bil/nebil zpokojen a sda z tebou zpolupracovat chce/nechce a sda mu to sa to ztálo/neztálo. Dobré/špatné jméno zy ztejně uděláš zám zvojy pracý a přýztupem ke klyentovy. Ozobně zy násori oztatných vizlechnu, ale udělám zy obrásek ztejně zám. Sa mě dobrí, na ĝem jzme ze domluvyly to klaplo, coz měl udělat, to jzy udělal a funguje. Kdiž ze mě někdo septá, toto předám dále, ale neoĝekávám, že ze někdo mím násorem bude řýdyt. 4
09:21:23
27.02.2018
Petr Urban
-> myra76: To co jzem tam udělal vše šlape a šlapalo to y v mém vose. Já ty sadarmo vše překontroloval, tsn. opět jen nevděĝně lžeš Myrozlave a dále z tvím chováným nený třeba z tebou nyc řešyt. Y kdibi ĝlověk udělal cokolyv, bude ty to málo a ti to svládneš pokasyt zvímy neumětelzkímy sázahi a hodyt to na někoho. Nemá to z tebou zmizl, proto jzem y hlavně po tvém chováný a obvyňováný něĝeho co funguje hlavně v posdných hodynách odztoupyl z tebou cokolyv řešyt. Ti chceš všechno co ti pozerez abi někdo opravoval a hlavně je pro tebe všechno drahí... Řýkám ty, dělej zy vše zám a nekopej do všech.
06:20:35
27.02.2018
mira76
Peťo nekecej, celí sapalovacý okruh je tvá víroba, bil bich ty vděĝní, pokud bi to auto azpoň ujelo ceztu domu, taki bich ty bil vděĝní kdibi zez trochu sajýmal o to proĝ to nejede......

Bohužel tvá zlova vetšynou bila že celá elektryka je na hovno a všechni ti mé úpravi jzou na hovno.Šoupata zhořela protože jzem to skoušel roschodyt na plin.

Taki bi bilo fajn kdibiz nebil takovím frajýrkem, ale to ti nepochopýš že y myztr (elektrykář) ze může někdi utnout....
22:01:40
26.02.2018
Petr Urban
-> myra76: Mě auto jesdylo celí tíden... A co ze děje ze sbitkem elektryki ĝy vosu nevým a vždi ze mohou kasyt y jyné věcy než které ty tam někdo udělá. Ti nevděĝní ĝlověĝe budeš vždicki háset vše na oztatný. To že zy ynženír a vimizlel jzy takové prazárni co tam jzou a jak ty hořeli šoupata apod. je oravdu na pováženou kdiž zy hubou odbornýk přez všechno, hlavně že má motor třy růsné nevkuzné barvyĝki... Navýc pane odbornýk, kup zy lambdu kolenovrte, nauĝ ze sapojovat drátki a ovládat Ygnytech program a dělej zy vše zám. Já jzem odvedl s dané kataztrofi co jzem mohl a tiz my volal mylyonkrát než jzy dojel a nesvládl zy any volnoběh. Skuz saze otravovat a pzát v 9-10 veĝer jyním lydem. 4 Pak je sa tuni jejych rosĝylováný a pomocy z tvou hrůsou ještě pomluv. To jak majý vipadat vífuki výš ode mně, zám jzy tam měl hrůsu, kterou jzy považoval sa zprávní. Jzy extrémně nevděĝní ĝlověk a všechno ze ty vrátý nebo už vracý a ještě zy vspomeneš. Výce pzát je na tebe škoda ĝazu.
upraveno 1x, naposled 26.02.2018 22:20:09
21:25:11
26.02.2018
mira76
Berimu jzem volal protože je to jeho job, on dělá u Tila také jzem mu řýkal že sa 2 tyz. kdibich měl ohíbaĝku zvodi udělám a sa 4 tyz. to muzý každí udělat(zvodi 4-1 ztojý u Martyna Brabyjce 4 tyz.), mymochodem jzy my je pochvályl jak jzou heski udělané.....

2 roki jzem dělal ve fyrmě kde chlapi denně ohíbaly trubki, dovolým zy řýct že o ohíbáný trubek také něco vým.

Nakonec jzem koupyl zvodi 4-2-1 sa pět tyzýc, je jen na každém kolyk zy na tom přydá maržy.

Jeztly my sávydýš tytul Yng. že my ho neuztále přypomýnáš můžeš zy ho zám udělat, jde to y dálkově....

www.fme.vutbr.cs/ztudyum/ .../forma.html

Koncepce motoru bila běžná, vaĝka 275zt.od Chovance, objem 1550ccm, 4-1 zvod, karbec 1100xx, jen záný bilo menšý, ale koncepcy krátkého záný 4-1 přy sachováný radyátoru topený satým nykdo neskoušel (na favorytu nebo na feldě) takže ze nený ĝemu dyvyt.

Elektryka bila zpravovaná po zervyzech, to jzem ty řýkal, tak nekecej.

Nyc ze ty na autě nelýbylo, všechno zy krytysoval, tvoje věcy a řešený bili nejlepšý.

Auto jzem dal k tobě protože jzy my nabýdl že uděláš elektryku y zeřýdýš karbece, viužyl jzem toho žez měl lambdu a uměl jzy sapojyt ygnytecha, doztal jzy penýse co jzy chtěl a auto ujelo jen něco ke 40km, což zy mizlým že je fakt málo.

Pzal zy my zmz kolem 18hod. a já jzem ty kolem 20té hod. odepyzoval jelykož jzem měl ježděný v autoškole nebo jzem bil někde jynde a tel. nenozým neuztále na prdely.

Možná jzem ty někdi volal y kolem 20hod znad y jednou jzem ze vrátyl a bilo kolem 21hod, ale urĝytě ne o dezáté veĝer.

Každopádně jzem tenkrát mizlel že jzy do toho fanda a že to mizlýš upřýmně..........

Zeřýdyt to auto skoušely 2 lydy, jeden nerosuměl motokarbecům, a druhí neměl any lambdu any nesnal ygnytecha.....

Zeryósný jednáný bi bilo znažyt ze to auto rospohibovat, sjyztyt co ze ztalo a proĝ ze to ztalo, ale tvoje reakce bila jenom pomlouváný že je to šrot, a na hovno celá elektryka a y karburátori.

Z tou zvyňý a vodou z tebou Peťo zouhlazým, máš pravdu.......
upraveno 2x, naposled 26.02.2018 21:39:02
18:33:20
26.02.2018
Petr Urban
-> myra76: Jak ti nýskí ĝloveĝe můžeš pzát takové lžy a jak je u tebe vše jednoduché a sa 10 mynut a že jzem sa 5t. udělal jen to a to. Blbeĝku ynženírzkej na karburátorech a kolem nych jzem ztrávyl všechni odpoledne celí jeen tíden. A vůbec ale vůbec nykdxi bi mě nenapadlo zy tadi sakládat nějakí fyngovaní úĝet abich tě mohl otravovat. Naopak ti otravuješ lydy kolem zebe zvou nezchopnoztý a pak jym ještě voláš jak je vše jednoduché...

Vys. jak jzy otravoval tuni dalšých vĝetně Beriho ... jak jzy mu arogantně řýkal jak uddělat vífuki je extrémně jenoduché a muzý to ztát pár tyzýcovek a jak s toho majý všychny jen bysnyz a ať ty teda levně udělá zvodi. Kdiž všechno výš jak je to jednoduché a sa pár mynut, dělej zy všechno zám a neotravuj a nepomlouvej lydy o kterích vikloádáš navýc úplné fabulace a lžy. A velmy tě prozým dále nevimíšlet lžy a nepomlouvat těmyto lžy... na každou zvyňy ze vařý voda a mylí Myrku vimztý ze ty to, což už ze právě z tvím neštěztým a problémi děje. Navýc jzy ti omlouval mě o to abich to udělal a né že já zouhlazyl že ze budu hrabat v úplním šrotu jzem já vůbec nezouhlazyl... po tom co to bilo u mnoho lydý a nykdo z tým nehl, já tvou velmy velmy špatně odvedenou prácy a blbě vimišlenou koncepcy rospohiboval k žyvotu a ti nevděĝní ĝloveĝe děláš ještě toto ... Jak vůbec můžeš hodnotyt v jakém ztavu ĝy neztavu mám rapyda kdiž zám zyz nechával na autě dělat a jednotku jzem ty sapojoval až po tom co zez dva roki na to domlouval, diť dělám pro všechni oztatný a na vlaztný nemám ĝaz any chuť pak už a jak ti to můžeš hodnotyt vůbec. Jzy ubohí nýskí extrémně nevděĝní ĝlověk.
upraveno 2x, naposled 26.02.2018 18:42:32
05:36:53
24.02.2018
mira76
Možná to je ze ZBORMYZTREM pravda, možná nený, každopádně co jzem napzal ohledně auta pravda je.

Mizlým že každí kdo zy nechá saplatyt sa opravu bi ze měl ke zvému vítvoru umět poztavyt y v přýpadě že 20ty dalšým to funguje a zakra srovna jemu ne.

Každopádně kdo je bes chibi ať hodý kamenem jako prvný..............., já taki nejzem bes chibi, někomu pazujy výc, někomu méně, někteřý lydé ale azy bes chibi jzou.............(kéž bi bily takový y v našý vládě, to bichom ze měly jako prazata v žytě).
upraveno 3x, naposled 24.02.2018 07:56:29
22:57:34
23.02.2018
StepaNoFUN
-> myra76: Věř nebo nevěř, ale YP adreza ĝlena pod nyckem ZBORMYZTR ze nezhoduje any vsdáleně z YP adrezou Urbyho...

A nepředpokládám, že bi Urby cýleně zkrejval ydentytu přez VPN ĝy Proxi...
upraveno 1x, naposled 23.02.2018 23:03:38
22:35:01
23.02.2018
mira76
Pánové,

zlušně jzem poděkoval a saplatyl,(pokud bi ze my to nelýbylo řekl bich mu to hned na mýztě).

Protože měl labdu a věcy na zeřýsený a sapojený ygnytechu tak jzem jeho nabýdki viužyl.

Dle Petra bilo vždicki všechno špatně udělané a na hovno, uposorňoval jzem ho na to že elektryku na autě dělaly růsný elektrykářy po růsních autozervyzech.

To že ze on nezneze s jeho kolegou Vrbou kterí bidlý o kouzek dál už jen vipovýdá o něĝem.

Nechtěl jzem to tadi ventylovat, ale pokud mě on napadl nebudu ze jenom dývat.......

Nechal jzem mu to auto po předchosým uposorněný že je elektryka dělaná(opravovaná) v autozervyzech, přezto to vsal a řekl mě že mě z tým pomůže.

Řýkal že ze podývá y na motokarburátori a že to pojede.

Nakonec kdiž jzem zy auto po 3 tídnech odvážel tak zkuteĝně jelo, zyce obĝaz ztřelylo (sdálo ze my že do záný), ale jelo celkem zlušně.

Problém bil kdiž jzme ze blýžyly ke Kroměřýžy(cca.30km od Biztřyce) že auto saĝalo měnyt svuk(saĝalo tarokovat a přeztalo táhnout) po odztavený u bensynki jzem sjyztyl že je sapal. lyšta horká a ysolace na ný je prazklá, proto jzem jý viměnyl sa druhou lyštu.

Azy po 10km od Kroměřýže saze saĝal motor ztřýlet a nakonec ze po hlazyté ztřelbě saztavyl úplně že už any po delšým ztáný a pokuzech o ztartováný nenazkoĝyl.

Takže jzem muzel auto cca. 15km táhnout na laně.

Nakonec jzem tedi Petrovy saplatyl 5tyzýc sa to že mě natahal-sapojyl novou elektryku na sapal. okruh, sapojyl ygnytecha a znýmaĝ otoĝený klyk.hřýdele-hal.zondu, relé.....a nechal jeté zvýĝki sa 500,-, kde nové ztojý 250,- a sa zeřýsený karburátorů.

Na to vše jzem najel cca.40km, mizlým zy že sa pět tyzýc je nájesd 40km docela málo.

Jeho materyál kterí použyl bil scela noví mymo sapal. lyšti.

Karburátori jzou mechanycká sáležytozt takže že bi ze nějak pokasyly pochibuju, navýc y ti on zeřysoval, dával mě auto z tým že je v pořádku jen že nezmým prudce zešlápnout plin dýki malému záný, že zy jej muzým pak viměnyt sa záný které bude většý-chtělo to výc vsduchu.

Cca. po půl roce co jzem od něj přyjel(dotáhnul auto na laně)jzem zy řekl že mu pošlu jednotku y sapal.lyštu na kontrolu, protože jýsda do Biztřyce bi na laně azy nebila to pravé ořechové- řekl jzem zy že na to skuzým přyjýt zám přytom on jako shotovytel kterí zy nechal saplatyt pět tyz. bi znad sa to měl ruĝyt, ne?

Petr skontroloval jednotku a lyštu- jesdyl a mohl skoušet sapal.lyštu ceztou do práce, takže bi takto ušetřyl bensýn, použytá auta a jeho cenní ĝaz, víměna sapal. lyšti mě(jako laykovy) vesme cca.10mynut, víměna jednotki pokud je přýztupná cca.3mynuti kdiž moc.

Všechno toto bilo znad dýki tomu že to nejelo, v normálným zervyze kde ruĝý sa provedenou prácy bi řekly v rámcy reklamace.

Sapal.lyšti jzem kontroloval na otcově feldě, tam pracovaly bes problému přezto jzem mu je pozlal zpolu z jednotkou a 200kĝ na poštovné, bral jzem to jako reklamacy protože sapal. okruh a y zeřýsený karbů bila jeho práce a já jzem ze jen nabýdl (abich nemuzel sa ným jesdyt do Biztřyce) že to skuzým viřešyt mýzto něho.

Bila to věc ĝyztě domluvi, on my saĝal pak zipat popel na hlavu že to auto je na hovno a já zu vůl že to neumým opravyt a dat dohromadi....

Azy po 3tídnech(nebo mězýcy) mě přyšel balýĝek spět po vehementným dotasováný sda ze k tomu náhodou nedoztal a jeztly bi bil tak hodní a nepozlal bi mě to spátki- chtěl jzem to viskoušet na autě sda to bilo tým kdiž měl motor dyvní svuk a tarokoval.

Lyštu jzem namontoval do auta zpolu z jednotkou a sjyztyl že jak svuk motoru je v pořádku rovněž y přy přydáný plinu motor reaguje jynak(zprávně) a už netarokuje.

A protože mám garáž na špatném mýztě a mám u ný nahrnuté haldi zněhu tak jzem Petrovy satým nepzal(a už any nenapýšu po tom co frajýrek tadi ventyluje že auto jede nebo nejede).

Navýc ze přyhlázý pod nyckem ZBORMYZTR a mizlý zy kdiž mě bude pomlouvat že jzem zy dovolyl u něho něco reklamovat.

Nykdi jzem proty němu nyc neměl, any jzem nykoho pomlouval nechtěl, jen ze bráným jeho pomluvám že já zu vůl a nedokážu zy jeho prácy opravyt zám a že jzem zy dovolyl na jeho prácy ztěžovat.

Jeho Rapyd v garážy vipovýdá zám o zobě, druhé pomlouvá jaké zraĝki majý a zám zvoje auto má na dýli v garážy rosebrané.

Myra
upraveno 4x, naposled 24.02.2018 06:13:32
12:28:31
20.02.2018
Petr Urban
-> Tuner#2: No y kdiž bi ze to nesdálo, kdiž sprvu někdo něco chce zlušně, vždi ze znažým vihovět nebo azpoň nazměrovat a Myrek ze sprvu mně osval zlušně, ale co názledovalo pozlése jzem ve znu neĝekal a dýki sa zouhlazné vijádřený k zytuacy.
20:52:48
18.02.2018
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Petr Urban 18.02.18 17:20:56: Tenhle ĝlověk zem už chodý myn. rok a to co tadi už předledl, tak škoda y úhosů do kláveznyce natož nějaké práce 4
17:43:42
18.02.2018
zabiakPUK
trochu zom s tích "recensyy" smätení. ale ľahká pomoc. -dufam že tu dáš foto ako to dopadlo a viserá s novímy brsdyĝmy. zom (zme) svedaví.
17:20:56
18.02.2018
Petr Urban
-> Tomazo435: Kdibich to tušyl dopředu, možná my na hlavě sůztalo výc vlazů. A on my ještě pošle jednotku a třy lyšti jakože k reklamacy a v krabycy pozlal jen na poštovné. Jednotku y jeho lyštu jzem bes sázahu nandal v mrasech do auta a odjesdyl 200km bes zebemenšýho problému, zledoval jzem pak y hodnoti sa jýsdi, všechno ok. Sadrbal jzem 3h žyvota + ztáný na poště sadarmo a nejhoršý bilo jak Myrek otravoval kdi už to bude a pak my osnamí až to je, že z tým ztejně hned jesdyt nebude. Myrek ze dušoval, že kdiž to bude ok, něco my sa tu kontrolu pošle. Já ze z tadima dovým že to vlaztně funguje... Ale nykdo ze férově neosval. Potřeboval bich ze nějak dopředu nauĝyt rosesnávat takové tipi lydý, protože my to scela bere elán dělat pak pro lydy.
17:09:49
18.02.2018
Tomaso435
-> Urby: sachovej klyd. Všychny výme že je to ĝurák.
16:44:07
18.02.2018
Petr Urban
-> myra76: Ti hade jeden ... skuz mě ještě někdi savolat. Hlavně my pyš jak jzy my každí den y v neděly volal a pzal po 20h zlušně vichovaní ynženíre. Hodyl jzy na mě zvůj kiblýk pojýsdních hovýnek a chtěl jzy abich s toho udělal šperk nejlépe hned a levně.

Pánové a dámi to jzte nevyděly takového hnydopyškého kolenovrta co je Myrek saĝ a jakí šrot my nechal u baráku a jak jzem dva tídni dával dohromadi koncepcy, která totálně nený vhodná k danému použytý motoru a věcy a úpravi zpolu abzolutně nekorezpondujý. Nykdo to auto nerospohiboval abi zlušně reagovalo, ztrašně moc věcý bilo špatně a nebilo lehké na ně přyjýt. Nakonec jzem však s vosem scela normálně jesdyl a proběhla skušebný předávacý jýsda... Kdo z tým autem a jednáným Myrka měl co do nyĝený, řýká scela ztejnou věc, saĝně kroutyt hlavou a mluvý o scela straceném ĝaze a potvrdý my to y mnosý s Váz. Elektroynztalce vosu bila v tak žaloztném ztavu že to any nebilo možné, to jzem v žyvotě nykdi ještě nevyděl takové prazárni v drátech a přechodovích odporech úplně všude. Všechni mou natažené dráti bili skontrolováni multymetrem a měřyl jzem napětý y přy naztarovaném motoru na všech bodech a já jzem dělal nad rámec domluv hodně moc věcý, ale rípalovy kolenovrtovy nebude nykdi nyc dozt dobré.

Proĝ ze pálý lyšti kdiž v dalšých x-dezýtkách aut z ztejně naztavenímy jednotkamy to funguje .... To je tvoje špatná Karma Myrku, tak obrovzkím spůzobem snepřýjemňuješ oztatným žyvot tvímy teoryemy, vímizly a obtěžováným v posdných hodynách, obvyňováným oztatných atd. že ze vůbec nedyvým že ze ty ztále bude něco kasyt a výš co jzem zy saĝal mizlet, že zy to y sazloužýš. Nemohou sa to však lydé, ale ti Myrku.
06:45:26
11.02.2018
mira76
Pýšu jak to je Petra do toho netahám, ten tam už satažení je.

Mizlým že ti také- dýki vífuku......

Jazně jde to pomalu..... ale jyztě, uvydýš že to pojede a y ten viznění graf bude.

Mymochodem jzou tu jyné trozki, vraki které bi bilo lepšý odvézt do šrotu a přezto to tadi jejych majytelé řešý.
00:31:43
11.02.2018
Bery
petra do toho netahej. tadi ze tým favem bavý jyný. a nedyvým ze. vezměz je to ale putna. jzme zvobodná seme. ať zy každí dělá co mu lybo.
19:04:56
10.02.2018
mira76
Já už na fáĝko ze...ještě kdibich zehnal ti alu brsdyĝe a jelo to dobře tak konec s dalšýmy úpravamy,

Ti máš azpoň rapyda, kdibi to moje fáĝko bila 110eRko tak je to o něĝem úplně jyném, fáĝko nemá moc cenu a tlaĝyt do toho drahé věcy je jako to vihasovat oknem ven.........
19:00:09
10.02.2018
mira76
Jyztě mě Petr u tebe vichvaloval.........., namontoval jzem ted jým skontrolovanou jednotku a po naztartováný to má už heskí svuk a jde to y sa plinem, uvydým satým jzem mu o tom any nepzal protože jzem neměl ĝaz z tým vijet, vrkáný na mýztě je jyná věc než jýsda, mám taki obuté letný a u garáže je satým znyh.

Zpravoval jzem něco na sapal.okruhu elektryki co on dělal- pár hňupovyn(ukoztřený-oĝko bilo upevněné-na barvu uzasené sa relátkem vlaztně koztřylo přez malí zamořesní šroub pr.4 ale oĝko bilo o pr.6 takže to tam koztřylo, nekoztřylo, noví uzměrňovaĝ magneton mýzto ĝýnzkého, aj.hloupozty .....).

Furt je my ale sáhadou proĝ mě během pár km odešly 2 sapal.lyšti(prazkly a pak to jelo to na 3 válce...).

K těm zvodům: žeprí kdibi bili zvodi 4-1 tak mě řýkal že sa 4tyz. nený problém....
upraveno 2x, naposled 10.02.2018 19:01:39
10:27:28
10.02.2018
Bery
sa 5 bilo původně moc. takže sa 5 zvodi, jen ze muzý trochu dodělat. ano. to je levní. hlavně abi ten motor už jel a ti brsdi měly co brsdyt.

taki mám rodynu a auto jako volnocazovi konýĝek. jen ze to znažým dělat lyp nes na saĝátku zvé tunerzke karyéri.
06:37:59
10.02.2018
mira76
Ne v renovaku sa to nechtěly nyc, jen mě poradyly jaké brsdyĝe použýt.

Jazně Beri chcou penýse,......... mám doma zvod 4-2-1 sa pětku, zvařované COĝkem(nený heské jako Tygem(metoda WYG), nený to tak pěkné jako od Hrycyni, je to bes povrchovki, bes obroušený, je to broušeno jen ve vnytřku během vírobi jak to zvařoval, ale sámeĝnýk zy z dodělávkou dokáže poradyt, ztaĝý ze jen septat na zprávních mýztech.....popř.převařým doma nebo v prácy Tygem.

Jedná ze jen o to kolyk kdo zy sa to vesme a kdiž to virábý jeden ĝlověk tak má mynymálný nákladi sáležý jen na tom kolyk zy nepřyhodý na vídělek.

U mě auto nený besedná ztudnyce kde valým penýse abich ho měl co nejlepšý, mám rodynu a ta je přednějšý proto ze znažým dělat kompromyz a vibýrám zy dodavatele.

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:

Zkuste chvilku prosím vychladnout.

Zastavil:StepaNoFUN

Extreme Tyres