-> david 136:
Asi máš na mysli ukázku divného a zkratovitého jednání některých jedinců.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Stropnice z Feldy do Favorita
-> James1991: tos vytahl teda peknou otazku
radost to procitat, takova ukazka arogantniho chovani nekterych na virtu 

Jde ta stropnice "necpat" i do Favoriťáckejch těsnění když se třeba trošku ohnou?
-> Thomas:
Občas se musí zkousnout "odpovědi" jiných no, s tim nic nenaděláš.... Jiank by mě to taky docela zajímalo. Myslím že by to mělo jít bez problému jediný co tě možná naštve, že budeš muset sundat ty tvrdý gumy , který to tam drží a nacpat to pod ně. Nedělla jsem to ještě, ale přemýšlím o tom...
Občas se musí zkousnout "odpovědi" jiných no, s tim nic nenaděláš.... Jiank by mě to taky docela zajímalo. Myslím že by to mělo jít bez problému jediný co tě možná naštve, že budeš muset sundat ty tvrdý gumy , který to tam drží a nacpat to pod ně. Nedělla jsem to ještě, ale přemýšlím o tom...
jako nechápu co tady všichni řešíte!!!!!!!Ten kluk se na něco slušně ptám a vy všichni jak jeblý do prdele mu píšete proč to nevyzkouší! Tak je to normální?Člověk se na něco ptá,chce se na něco před použitím zeptat,chce se zeptat jestli to jde a vy mu píšete proč to rovnou nevyzkouší! TOHLE FÓRUM JE TADY OD TOHO ABY SE LIDEM PORADILO,ABY SE JIM SLUŠNĚ ODPOVĚDĚLO NA CO SE PTAJ,NEBERU KRAVINY CO SEM LIDI PÍŠOU A PŘITOM TO TADY MILIONKRÁT JE,ALE TOHLE????Ono když to tak vezmeš tak na zkoušku sundávat starou stropnici,zjistit že tam ta jiná nejde a dávat tam zas tu starou zpátky není nic příjemnýho ani časově zanedbatelnýho,tak se nad tim laskavě všichni zamyslete než ho začnete kritizovat a řikat mu co měl udělat a proč to nevyzkouší!
-> 1560: nikomu nic nenandávám,přečti si to a uvidíš že tam nikomu nenadávám ani nikoho neurážim,jen řikám že to třeba nejde všechno jak si každej myslí a fórum tu je od toho aby se tady lidi zeptali než něco začnou dělat,né aby to nějak zkoušeli a pak se ptali.
-> 1560: tak pokud bych to odzkoušel,ani bych sem nepsal. Navíc ikdybych mohl,tak si myslim že je lepší sem napsat a zeptat se kdo s tím už má třeba tu zkušenost,než to pracně rvát do auta,třeba to i omylem nějak zničit. Nechápu co vám tu vadí,slušně jsem se zeptal jestli to jde,nevím proč řešíte proč to nezkusim a podobně.Každej kdo tu má nějakej problém nebo chce informaci,tak to sem napíše a zeptá se,co je na tom? Neřikám kdybych se ptal jestli jdou světla ze silver line na normál fáčko,tak to samozřejmě vyzkoušim,ale zkoušet stropnici,promiň ale to je trošku blbost,ne?
-> Thomas: Nejlepší je každému nadat a potom se budeš divit že ti nikdo neodpoví
-> Thomas:
Když bys rovnou napsal, že si to nemůžeš odzkoušet, předešel bys těmto zbytečnostem.
Když bys rovnou napsal, že si to nemůžeš odzkoušet, předešel bys těmto zbytečnostem.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a pokud tě to tak obtěžuje že to nevyzkoušim (ikdyž ani netušíš že to třeba není tak jednoduchý jako to máš třeba ty) a že kvůli mě musíš naťukat do klávesnice pár písmen,tak to příště řekni a psát mi na to nemusíš
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ano je to problém vyzkoušet. Tyhle věci mám,ale mám garáž na druhym konci města kde mám všechny tyhle věci odstrojený z auta a mám dílnu kousek od baráku kde mi auto momentálně rozebraný stojí.Garáž a dílna jsou od sebe vzdálený cca 15 KM a to opravdu teď večer nepoletim. Je tady fórum kde se lidi ptaj co nevěděj.Já se slušně zeptám a třeba čekám odpověď od někoho kdo už to má za sebou a kdo už to dělal aby mi řekl ano jde to bez problému nebo ano jde to,ale musí se něco upravit nebo ne nejde to!Nepotřebuju slova kecalů proč to nevyzkoušim a podobně!Protože to prostě v dohledný době nejde,tak se na to zeptám!Střešní okno mi sedí přesně jak je díra ve stropnici,ale zajímá mě nějaký uchycení,jestli bude sedět ke gumě k čelnímu,jestli se budou muset přehodit i nějaký plasty a podobně!
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : " je, ked mne sa to nechce vytahovat a skusat, to sa radsi spytam "
-> Thomas: Vezmi stropnici, přilož ji ke stropu a uvidíš. Jestli máš střešní okno o 10 čísel dopředu nebo dozadu ti takhle nikdo neporadí. Nevím co pořád řešíš, když máš všechno na co se ptáš doma tak je to problém vyzkoušet?
chci se ještě zeptat jestli jde normálně,popř. co je jiný na výměně stropnice z Feldy do Favorita.Zbyla mi z bouraný Feldy stropnice,je tam díra i na střešní,i to ve Favoritu mám,tak se chci zeptat jestli to bude pasovat nebo to vůbec nejde?Díky za rady