Kolik stojí větrák na topení?

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 31.05.2005 do 02.06.2005, založil/a Ampér
řadit dle data
20:03:46
02.06.2005
PeterP136
S mazanim spodneho loziska je kusok problem, to proste niet ako mazat, takze verim v jeho samomaznost :).

Horne primazat nie je problem, ale skus dat nejaky pliesok pod ten plastovy krty horneho loziska, tak aby ten kryt trochu vydul. Bude tak tlacit na hradelku a vole sa trochu vymedzia, takze ak to drnci, prestane.

Ale ak to kvili, tak tu pomoze len vycistenie a premazanie.

Inac mne vetrak drnci prave kvoli tomu, ze ma vrtulku zle nasadenu. Proste sa mi zlomila jedna z dcovh paciek, ktorymi drzi na hriadelke, tak som ju tam nejako prismoklil, ale nie je to ono. Novsie vrtulky maju styri packy a ich hmota este nie je taka stvrdnuta a krehka.
23:58:02
31.05.2005
Jirik - zrušená registrace
Prodává se to i v kupě za cca 700,-. Viděl jsem to asi před rokem a půl. Kupoval bych to jedině vcelku, je to jako turbínka a musí to správně sedět. Jak to nebude na 100% vyvážený, tak to vydrží jenom krátce a začne to znova pískat nebo rachtat = odejde to kluzný ložisko. Mimochodem se taky maže.

Máme s tím zkušenosti na 3 autech a pomohl jedině novej komplet. 4
20:58:35
31.05.2005
Rabbit
Mě to dělá jen v zimě. Až několik minut to vydává takovej hnusnej pištivej zvuk, alep ak se rozběhne a je to OK. Čim to je? Chystám se to rozdělat tak mi poraďte čim by to mohlo bejt. Určitě to znáte lidi.
19:44:08
31.05.2005
PeterP136
-> Antituner: Ak uz budes kupovat novy motorek za 500, tak sa oplati kupit za 100 aj novu vrtulku.

Ale neviem si predstavit co o co vlastne drie.

A to som rozobral a vycistil dve kurenia, len s tym druhym sa pinkam pri skladani a este som neocistil klapky od sajrajtu.
13:50:21
31.05.2005
Ampér
-> Baghira: Hm,moc díky,ale s tou cenou si mě moc nepotěšil8 .Motorek mám dobrej,dokonce byl asi i nedávo převinutej,protože vypadá jak novej.Holt tam dám ten co sem udělal a budu se modlit aby vydržel1
12:17:19
31.05.2005
Baghira
-> Antituner: Prodávaj jen samotnej motorek, ale stojí kolem 500,-. Horší je že se musí trochu precizněji nalisovat na ten bezmek s lopatkama, jinak bude vrčet i ten novej.
11:50:53
31.05.2005
Ampér
Chci se zaptat jestli někdo v poslední době nekupoval větrák na topení a neví kolik stojí.Jde mi čistě jenom o ten větrák ne o celé topení.Protože mě na autě dělal hroznej randál jak dřel o ten plast v čem drží.Sice sem si sehnal jiný,ale všechny co mám mají vůly a když se roztočí tak pak dřou.A není to moc příjemný k poslechu.Jeden sem sice s Hanušem dal do kupy,ale kdyby byl novej za rozumnej peníz tak bych ho vzal.Nechci zase vyndavat topení8
Extreme Tyres