Mondeo se mi přestalo líbit s prvním faceliftem, kdy z těch krásně protáhlých předních a zadních světel udělali tuctovky, které měl každý druhý model napříč značkami...

Ale jedna věc mě na tom autě sere. To dementní pípání, když se zavírá kufr, mám zapnutá světla atd. Tddtddtddtd... už jsem měl sto chutí ten reprák vyrvat 

V nabídce to je, no dnes spíš už bylo, pouze s nejvýkonějším naftovým automatem. 
a nakonec jsem se rozhodoval mezi Mondeem a Meganem Grandtour. Volba padla nakonec na Mondeo, zejména proto, že to bylo auto s dvoulitrem.

2.0EcoBlue 140kW AWD
v podstatě stejná konfigurace.

Já už v dílech nějakou dobu pracuju, takže už mě jen málo věcí překvapí. Vždycky je to o tom článku na druhé straně. Když tam bude debil, může vozit třeba díly na Ferrari a výsledek bude stejný. Tíhnu trochu k jiné značce, jak jsi si mohl povšimnout ve vedlejším tématu
Ale když přišlo na lámání chleba, byl to výběr z rozumu a to Mondeo z toho vyšlo jako vítěz. Raději 5 modrejch oválů, než jednu novodobou slepici...

Se spaním to nesouvisí, poslední, co mne zajímá, je modrej ovál, to kdyby zaniklo celý, tak se toho možná ani nevšimnu.
Stačila mi spolupráce s nimi, na kterou jsem už raději zapomněl. Hnůj nad hnůj, reklamace nad reklamaci.
A to si ještě představ, že ten jezdící pásek mají jen verze s LED v předních světlech, socka halogeny mají klasický "blinkr". 

I ten interiér je o chlup lepší.

Tam koupíš 1.6 TCe 147 kW a 1.8 TCe 165 kW.