teď se musel měnit kompresor klimy za 11tKč, pořád něco z toho auta teče, vrže v řízení a v servise si s tím neporadili, elektronika si taky žije vlastním životem... Jako auto supr, ale musí se s tím počítat

teď se musel měnit kompresor klimy za 11tKč, pořád něco z toho auta teče, vrže v řízení a v servise si s tím neporadili, elektronika si taky žije vlastním životem... Jako auto supr, ale musí se s tím počítat

Vubec nevyzdvihuju všechny Citroeny
beru to typ od typu(Zduraznuji že u každé značky) to zase jenom krásně překrucuješ jen nevim a nechápu zdejší preborníky co reknou jen "NJ Francouz" to mi hlava nebere
ale prekrucuj si to jak chceš...

)
Je čas pane profesore, za chvíli zvoní. 

mám možná výhodu že se u nas na dílně oběvují vozy všech proviencí ale každá značka má své mouchy to rikam otevreně je to o subjektivnim dojmu a zkušenosti já a moje okolí(vyjma Myschaka z vyrachtanym žebřinakem ex kterym když jsem poprve jel pripadal jsem si jak v Kirovci) nijak valne zkušenosti s tim ůžasnym VW nemá viz treba i Syny
..Ale jasně nejlepčí německáá značka Made by Áda Hitlerů:o))) at si jezdi každej čim chce jen mě dokaže nasrat když člověk co v životě to určitý auto ani neviděl natož v něm jet pomlouva jen proto z jaky je země původu
...demence..

Přitom že by ta Španěláda byl nějakej zázrak, se říct nedá.

teda dýzl opravdu na krátký trasy netopí, pokud to není tchánova fábie tdi, kde musí mít nějaký přídavný topení. Ale neřekl bych, že motoru ty krátký trasy vaděj víc, než benzínu. Naopak - nafta maže, zatímco benzín (kor bohatej) odmašťuje.

Popř. vezmu jednu od tebe a druhou od Južína.
No ten tvůj útok na Krokuse jsem akorát nepochopil, protože sám jsem ničí auto nepomlouval.

A hned do toho taháš moje auto, tu souvislost teda nechápu. Mluvil někdo předtím o tvojem autě? Ty jsi nějakej vztahovačnej. Za studena se z dieselu asi opravdu čmoudí, tak to je a bylo. Nijak to neobhajuju, nejsem tady proto, abych vychvaloval svoje auto, což si asi myslíš. Ale s dlouhodobou spotřebou 6l včetně většiny provozu po dálnici to asi nebude tak strašný. Pro mě je Focus normální spotřebák, pro tebe je Xantia asi modla a nedotknutelný předmět 

takže toho se nebojim 

Srandovní bude, až budeš potřebovat někam odvézt, nebo s někým někam pojedeš a ten bude mít zrovna Fiata nebo FR. Mno a pošle tě s lístkem na autobus, že se sejdete tam.