skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6700 příspěvků (zobrazeno 6151 až 6200) od 19.05.2010 do 28.01.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Pavel P..: Pěkná Deltička 

-> Placko: presne Lancia Delta Integrale
moc pekne auticko

-> Pavel P..: HF integrale, nááádhera

-> Pavel P..: to je Lancia Delta nie ? 

sorry za kvalitu... Nokie po tmě neumí... tak tohle mi občas parkuje u garáže, asi nějakej spotřebák bo co

-> TT_daniel: tu eleanor robia amici na zakazky podla filmovej...majitel si len zacvakal a doviezol.
Jsem našel jednu v pc když jsem měl brigádu ;)
-> afro100: Hele, to mě nenapadlo, Fiat 125 Up.. Až přijede znova, už nebudu línej, slezu z balkónu a půjdu blíž - takhle na dálku a ze stínu ten lak vypadá jen o málo líp, nežli na přilehlých popelnicíhch.
Taky rádi pracujete s chutí? :O)
-> Jozka: hmm, 125p :)
Tak po těch amerikách je to asi trochu chudý, uznávám – ale jinak asi Up (= Uloženo s Proběhem). Bohužel, fotka se kdovíproč vůbec nezdařila.
-> Krupp: taky jsem jí viděl minulý týden v Uhřiněvsi na benzince...
Diky, fakt kraska..
ja jsem tuhle petistovku mozna videl nazivo.. pocitam ze jich tady moc nejezdi. Jedine co me prekvapilo byly ty dratene pojistky kapoty nebo co to bylo. Nejak mi to k tomu autu nesedi. Ale melo to vic Mustangu, tak to asi bude origo. Nebo uprava ala film..

-> TT_daniel: Ta žlutá ´64 Impala je snad první lowrider v CZ & SK.
-> Martin100L 03.10.10 19:21:41: dakujem, aj mna potesila ked som ju zbadal
-> Krupp: tak to fakt neveim cenu
tu mas este detail...aby sa ti lepsie zaspavalo
a inak co som pozeral eleanor,tak je dost podrobne spravena podla originalu zo 60sec...
tu mas este detail...aby sa ti lepsie zaspavalo
a inak co som pozeral eleanor,tak je dost podrobne spravena podla originalu zo 60sec...
-> TT_daniel: Eleanor je proflakla, ale z te zlute jdu do kolen... nevis kolik tak byla cena? Abych vedel kolik roku jeste budu o chlebu a o vode.. :)
-> Yogi55: Ta tatra 137 návěsová je vážně KRÁÁÁÁSNÁÁÁÁÁÁÁ:-) Gratujuju za úlovek.
-> TT_daniel: Poznáme poznáme,perfektné kúsky
-> TT_daniel: ta impala bola na predaj tusim.
-> haso: ved talian...vid ferrari
-> Jožynek : potom som to nasiel aj ja, aj s cenou
de-tomaso-pantera.autobaz
ar.eu/

-> Jožynek : peckaaa, najlepsia je ta radiaca paka jak ma preddefinovane drahy 

-> skodarapid1365: -> tunerlada: -> darklord: -> 1560: -> m8rinek:
auto.bazos.sk/inzerat/... /De-tomaso-pantera.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /De-tomaso-pantera.php
Já jsem se byl dneska podívat v Milíkově na staré verky. Není to z ulice ale z louky plné kravinců. Má to kapku větší motor než škodovka, ale zvuk podobný 1000covce a 100vce :) (víc to duní). Moc se mi u toho líbí ty staré značky a hlavně CS na skle...Pokud by snad byl zájem, můžu hodit i odkaz na galerii (až ji udělám)
-> skodarapid1365: je to tak...
ja myslim,ze pantera de tomaso
snad dakto znalejsi bude vediet,ja sa v tom tiez velmi neorientujem 

Řekl bych, že to bude nějaké samodomorobo repliky.
-> tunerlada: to vypada skorej ako nejaka ultimatne sprasena 924
-> skodarapid1365: lamborginy coutach nebo jak se to píše?
-> Syny:

-> 1560 30.09.10 10:07:48: A to jeste nevis, ze to je ze smeru zakazu vjezdu - je to jednosmerka
Ja tam takhle parkuju bezne, kdyz to je jen na chvili nebo jsem u auta :)

-> Luky.: nie je, je to tak, ako som písal: Vodič smie zastaviť a stáť v obci na križovatke tvaru "T" na náprotivnej strane vyúsťujúcej cesty.
Ohľadne jednosmerky:
Vodič smie zastaviť a stáť na jednosmernej ceste vľavo aj vpravo.
Vodič smie cúvať na jednosmernej ceste, ak je to nevyhnutne potrebné najmä na zaradenie do radu stojacich vozidiel alebo na vyjdenie z neho
Ohľadne jednosmerky:
Vodič smie zastaviť a stáť na jednosmernej ceste vľavo aj vpravo.
Vodič smie cúvať na jednosmernej ceste, ak je to nevyhnutne potrebné najmä na zaradenie do radu stojacich vozidiel alebo na vyjdenie z neho
-> 1560: Jde o to, jestli je to zastavení nebo stání 

-> afro100: A není tam dokonce že tohle platí pouze v jednosměrce?
-> Syny: si nebyl linej,zajet tam a udelat foto,co?

-> 1560: hm, no a jedine dovolene stanie v krizovatke je v obci, na krizovatke tvaru T na naprotivej strane vyustujucej cesty

-> Syny:
Máš stát 5m od křižovaky, pokud se nepletu
Máš stát 5m od křižovaky, pokud se nepletu

-> Syny: jedna stojí v bene, mají i opravdu krásnou X6ku s M na prdeli ( další šereda
) a mladej jezdí S 60kou... to jediný mě přijde normální a to stojí venku... ty dvě obludy s vrtulí mají v garáži aby to nikdo neuhranul...

Tady mate poradny auto s nejakym pekacem v pozadi
(berte to jako prdel, kdyztak to smazu :) )

-> Jumbo: M5 je hezci... Kdyby mi dal nekdo na vyber tak urcite radeji M5... Ale ta M6 se precijen bezne nevidi :) Ja to videl prvne teda :)
-> Syny: neni to spatny auto ale ten zadek neni pro me oci teda pohlid bych se po jine verzi od Baworaku 

-> Syny: Jak říkali v Top Gearu. M6 má jeden hlavní problém. M5. Dostaneš stejný výkon, stejné jízdní vlastnosti, ale máš 4 dveře a 5 míst k sezení...
-> Syny: njn Bawor M6 to je poradna kara ale me se vice libi M3 

Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: