-> Tuner#2 - zrušená registrace 09.05.16 20:37:03: palivový filter je pri nádrži a je tam 6Q0201051J - 4BARY , iný tam ani neexistoval , jedine 6,6Bar na FSI motory , demontáž vzhľadom na skrehnuté poistky je niekedy dosť zložitá
BGU je starší motor , inak to bude rovnaké , zaujal ma ten chladič oleja pretože servisujem kopec BSE a skoro na každej pri demontáži filtra sa povolí aj tá stredná skrutka , a žiadna práve chladič nemá ani nemala ...
lišty na prístrojovke - ľavá - zatlač na stred vypínača svetiel a zároveň tlač a pootoč doprava , potom pôjde vytiahnuť von a lišta je len nacvaknutá , tá krátka je len nacvaknutá stačí vypáčiť , dlhá spolujazdcova je priskrutkovaná zospodu 4x Torx 20 , musíš dať dole kastlík 6x torx 20 a uvidíš to ... lišty na dverách sú natavené a demontovať idú len odvrtaním/odtavením , treba dať pozor pri demontáži madla sťahovania okien - páčiť vpredu a vyháknuť ho inak sa zlomí jazýček , a treba dávať pozor vpredu pod zrkadlom sú príchytky ktorých držiaky sa lámu skoro vždy - treba tam páčiť úplne tesne pod ňu a treba na to teplo...
inak nejaké lišty , aj tapacíre tu mám , ak ti niečo treba ozvi sa , 30 idem do ČR ..
a mám tu aj sadu na montáž MDI - interface , aj s prepojovacimi kablami na USB a mini USB , existuje tam aj kabel na jack a IPOD ... niekomu do FL kto má swinga prípadne nepoužíva karty by sa to mohlo hodiť , nové , asi to nepoužijem