-> Danster 03.03.15 20:01:06: Já to vezmu takhle. Poradil jsem několika lidem a všichni jsou spokojení.
VeTefkovi jsem vysypal všechny možné informace před koupí Xantie 2, protože jsem ji měl. VěTéfka byl velmi spokojený a má ji myslím do dneška. Kamarádovi jsem poradil s koupí Xsary, teď ji má 10 let, možná dýl a pořád je spokojený. Haso mne kontaktoval ohledně nějakých tipů a rad na Saxo (věděl, že ho měla moje pani) a tak jsem taky poradil včetně bolavých míst a na co se zaměřit. Ségře jsem pomohl s koupí C3ky (r. 2010), tátovi s Peugeotem 207. Když bude třeba a někdo se mne zeptá, tak taky poradím, protože ta auta už taky znám. Nějakou dobu jsem měl C4 Picasso, tak taky dám nějaké tipy a rady, pokud bude někdo potřebovat. Teď se s dragonem rozplýváme na Švédama, něco o tom máme taky naštudováno, máme i praktické zkušenosti, tak proč se s ostatními nepodělit a nebo případně i nedoporučit. V rodině máme prvního Itala, takže nevidím důvod proč nenadhodit, vzhledem k tomu, že si to pani pochvaluje a jezdím s tím taky. Vím co je tam za motor, jak je co náročné (i finančně) na údržbu a náklady apod.